Dave33 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Tak jsem natankoval Diesel Verva a uvídím. Hlavně cena je dobrá, Diesel Verva:30,50 Kč, V-Power Diesel:32,90 Kč. Nevím jestli zlevnili PHM nebo tam měli nějakou akci, protože i diesel TOP Q byl za 29,50 Kč a stejně tak i N 95. Editováno: 12. Únor 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak jsem natankoval Diesel Verva a uvídím. Hlavně cena je dobrá, Diesel Verva:30,50 Kč, V-Power Diesel:32,90 Kč. Nevím jestli zlevnili PHM nebo tam měli nějakou akci, protože i diesel TOP Q byl za 29,50 Kč a stejně tak i N 95. Jsem zvědavej na pocity, zážitky a zkušenosti ! Cenovka je taky velmi hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Uvidím ráno jestli bude nějaký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak po dnešním ranním startu se mě zdá, že je to trošku tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak po dnešním ranním startu se mě zdá, že je to trošku tišší. Myslím, že Shellka má odzvoněno ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 U mě už má odzvoněno dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Já jsem už jednou Vervu měl, ale oproti V-Power Dieselu nebo Alpin Dieselu jsem nezaznamenal žádný rozdíl a nic jinýho neberu, takže těžko posoudit Já mám pocit, že to s Vervou jede s lepší vervou (absolutní rým ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nechtějte mi kluci říct, že tankuju na nesprávném místě Shell for ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nechtějte mi kluci říct, že tankuju na nesprávném místě Shell for ever... Tankuješ, to máš za ty žlutý pásy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) Nechtějte mi kluci říct, že tankuju na nesprávném místě Shell for ever... Určitě netankuješ na nesprávném místě. Jenom to není ten V-Power Diesel, který prodávají na západ od našich hranic, viz. ofocený článek. Cetanové číslo V-Power Diesel: okolo 56, cetanové číslo Diesel Verva: 55, když jsem nedávno tankoval Vervu tak proti V-Power Dieselu byla levnější o 2,40 kč. Editováno: 21. Únor 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Určitě netankuješ na nesprávném místě. Jenom to není ten V-Power Diesel, který prodávají na západ od našich hranic,viz. ofocený článek. Cetanové číslo V-Power Diesel: okolo 56, cetanové číslo Diesel Verva: 55, když jsem nedávno tankoval Vervu tak proti V-Power Dieselu byla levnější o 2,40 kč. To cetanové číslo jsi zjistil jak? Na stránkách Benziny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To cetanové číslo jsi zjistil jak? Na stránkách Benziny? Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 sakra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) Myslím, že obě paliva jsou velmi kvalitní rozdíl je jenom v cenovce. Editováno: 21. Únor 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No, já stejnak takuju obyčejnou naftu u Shellky.. Jo a prej se má zase dost zdražovat.. a to naše měna posiluje nejvíce ze všech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No, já stejnak takuju obyčejnou naftu u Shellky.. Jo a prej se má zase dost zdražovat.. a to naše měna posiluje nejvíce ze všech.. ... a proto zdražíme cenu barelu ropy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nevím jestli se to tady na foru někde řeší,ale my co jsme tankovali u Benziny jsme udělali dobře, že jsme nenosili peníze zlodějům od Shellu. :p http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-ben...41_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Já teda nevim... Samozřejmě jsem článek o Shell vs Benzina četl, ale jelikož test dělala MF Dnes, tak jsem mu přikládal stejnou váhu, jako by vyšel v Blesku. Že vzorky testoval Ústav paliv a maziv mě také nepřesvědčilo, testují jen co dostanou, kdo ví, jestli při hnaní za senzací (nebo spíše zaplaceným článkem, jako je polovina v MF Dnes) v kanystrech bylo to, co mělo... Spíše mě odradila od tankování Shell V-Power diesel tiskové prohlášení Shellu, kde oznamují, že jsme pro ně jiný trh než Německo, kdo poskytují lepší V-Power Diesel, že s ohledem na vozový park a blablabla... To se mi nelíbilo, vzal jsem tedy protestně plnou nádrž na Benzině Verva Diesel. Cena krásná, 31 Kč. Jel jsem na tuto naftu Ostrava - Praha, spotřeba vyšší, zvuk horší, výkon stejný, studené startování strašné. Natankoval jsem zpět Shell V-Power Diesel a vše jako předtím. Ať si říká kdo chce co chce, já si udělal obrázek sám bez ohledu na test a tankuju tedy dál Shell V-Power Diesel, ačkoli mě jejich tisková zpráva naštvala... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Jseš prostě jejich příznivec i když lžou. Mě ty lži odradili a už tam netankuju. Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Takové oni potřebujou, samurai Já si nedávno vybral všechny body, koupil jsem parfém Romance (my wife) a už k nim nepáchnu. Jsou lotři a šelmy nelidský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) No jo, tak s tim, že v Německu je V-Power něco jinýho, než v Čechách mě pravda naštvali, tak jsem přešel k jediný možná lepší alternativě, Benzina Verva Diesel a byl jsem zklamanej. Tady nejde o to, že by mě strhnul marketing a sbíral body jak o život, tady jde o to, že jsem prostě na vlastní kůži zjistil, že ta nafta mýmu autu vyhovuje víc. Mimochodem můj otec, taky s Fabii TDi jel tankovat a jedinej volnej stojan byl V-Power Diesel, netušil co to je, natankoval a pak se mě ptal, co to je, že to pak mnohem míň žralo a mělo lepší zvuk... A ten nebyl už vůbec zaujatej. :-) Předtím tam byl OMV. No ale stejně, ani nejlepší nafta v ČR nebude jako nějaká noname v Německu. Doporučuju přečíst v některém z posledních Autocarů reportáž z cesty Lambo vs. Ford Focus TDCi, dobře tam poznamenali, že netuší, co v Německu dávají do nafty, ale chtějí to taky. (Byl to anglický test...) PS: Za tohle doufám od Shellu dostanu nějakou slušnou vánoční prémii. :-) Nee, sranda, nemám s nima nic společnýho a je pravda, že už je nemám ani moc blízko u baráku, tak když neni zbytí, tak tankuju i Agip, ale teda nic moc... Editováno: 6. Říjen 2008, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Hlavně je to subjektviní názor "Co dělá dobře mýmu autu"? Já mám ten stejnej pocit z Vervy + VIF a tankuji o 2 Kč míň. Ty máš ten stejnej pocit z VP-dieselu a tankuješ lehce aditivovanou naftu o 2 Kč dráž. Bohužel do Německa tankovat nemůžu, nejbližší hranice mám 150 km Jinak bych tam samože jezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Jasně že je to subjektivní, nikdy nepojedu stejnou trasu stejně, aby se něco dalo změřit. Ale tak jelikož je výběr paliva na mě a ze Shellu mám subjektivně dobrej pocit, tak ho tankuju. A každej ostatní si tankuje co chce. Jen jsem napsal nedávné zkušenosti s Vervou, do které jsem dával větší naděje. Ale zkusím ještě pár nádrží, ať jsem objektivnější. Nad Vervou + VIF jsem taky přemýšlel, ale jsem na to asi moc línej... Já taky do Německa nemůžu jezdit tankovat, ale někdy bych to zkusil. Jo a rýpnutí na závěr - pokud máš opradu průměrnou spotřebu 6,6 litru, tak zkus Shell, má to na něj menší spotřebu. :) Editováno: 6. Říjen 2008, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 souhlas s vami hosi - shell me neskutecne nastval, hlavne tedy jejich tiskova zprava, ta je opravdu strasna - tankuju shell v D i A vzdy jsem mel subjektivni pocit, ze to jede lip, ted uz vim proc - zkusim taky benzinu a uvidime, co to udela; minimalne do doby nez tady bude regulerni VPD, tak ho tankovat rozhodne uz nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 2 : zkus s takovým autem jezdit za 4,0 litry 2 Vytlacil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.