Říjen 6, 200816 r Tak jsem zkusil taky Vervu, zatím 2 nádrže a jediný rozdíl je ten, že jsem přišel o 320 smart bodů a mám nepatrně vyšší spotřebu. Zvuk stejný, výkon stejný....takže se vracím zpět k VPD Jo možná jediný viditelný rozdíl je v tom, že to s Vervou výrazně míň čmoudí z výfuku
Říjen 6, 200816 r Taky zkušenost s vervou nic moc....něco na tom VPD bude i když je dražší!!ještě zkusím TopQ a SDE ale chtělo by to vzít i naftu z JZD jestli je opravdu tak ,,nekvalitní,,....znam lidi co jezdi jenom na ni a pohoda!!
Říjen 6, 200816 r Taky zkušenost s vervou nic moc....něco na tom VPD bude i když je dražší!!ještě zkusím TopQ a SDE ale chtělo by to vzít i naftu z JZD jestli je opravdu tak ,,nekvalitní,,....znam lidi co jezdi jenom na ni a pohoda!! Máš pravdu, že na tom VPD něco bude je DRAŽŠÍ í a k ničemu. Shell má prostě zmáknutý marketing, protože přizná, že nafta v Německu je kvalitnější byť je to taky VPD a co na to český člověk, nic tankuje vesele dál a nechá ze sebe dělat vola. Já lháře a zloděje nepodporuju, ale to je každého svobodné rozhodnutÍ. Toť můj názor. Neberte ho osobně.
Říjen 6, 200816 r souhlasim, nejvic me stve, ze jsou fakt tak blby a jeste do TZ napisou, ze to, co prodavaji v D je skutecne lepsi, nez to, co pod stejnym oznacenim a za de facto stejnou cenu prodavaji tady - to je regulerni a priznany podfuck ...
Říjen 6, 200816 r Vzal jsem druhou nádrž Vervy a jsem spokojený.Má větší oktanové čislo(dle testů) a je levnější.U té Shellky musi tu reklamu někdo zaplatit a já už to rozhodně nebudu i když mám 4000 bodů.Vyberu je a SBOHEM.Jen mě mrzí že dělaji z lidi blbce
Říjen 6, 200816 r Benzina si zaplatila test u MF lži dnes a všichni na to skočí jako stádo tupců a houfně přejdou k Benzině. BTW: já vím minimálně 2 roky, že VPD u nás je jiná jako v Německu nebo na Slovensku a kdo jste to nevěděli, tak jste najednou objevili ameriku....
Říjen 6, 200816 r Tady v podstatě ani nejde o to, že v Německu je jinej VPD, to je mi fuk, ale co je šokující, že u nás se prodávají dva druhy nafty - každá za jinou cenu, ale přitom obě dvě stejný, není mezi nimi prakticky žádný rozdíl a navíc se tím Shell ještě veřejně chlubí v tiskovce a hraje si na ukřivděnýho. Kdyby aspoň zapírali a tvrdili, že VPD je skutečně lepší a napsali konkrétní hodnoty, ve kterých se liší od ostatních, tak neřeknu ani půl slova, ale takhle??
Říjen 6, 200816 r To je zcela zásadní chyba v tom TP Shell. Ona VPD nemusí mít lepší cetanové číslo, může obsahovat nějaké složky, které specifickým způsobem ovlivňují životnost motoru a vstřiků, jen to neumí prodat. Cetranové číslo není všechno.. Histerická reakce Shell a nesmyslné argumentování jsou ovšem neomluvitelné....
Říjen 7, 200816 r presne tak, reakce Shellu je histericka - nikdo (ani MF Dnes) nenapsal, ze nafta od Shellu (at uz DE nebo VPD) je spatna - jedine, co zaznelo, ze nema stejne vlastnosti, ktere ma stejny oznaceny produkt prodavany v D; a vysledek? Shell to jeste ve sve tiskove zprave potvrdi, fakt blbci...
Říjen 7, 200816 r Autor Tak jsem zkusil taky Vervu, zatím 2 nádrže a jediný rozdíl je ten, že jsem přišel o 320 smart bodů a mám nepatrně vyšší spotřebu. Zvuk stejný, výkon stejný....takže se vracím zpět k VPD Jo možná jediný viditelný rozdíl je v tom, že to s Vervou výrazně míň čmoudí z výfuku To je dobře Mello, ani jsem nečekal, že ty bys přišel na něco pozitivního Vždycky máš reakci přesně opačnou než všichni ostatní a to se mi na Tobě líbí Hodně štěstí s VPD P.S. taky umím jet s VPD na vyšší spotřebu
Říjen 7, 200816 r Autor A jak píše SKAJA, neodešel jsem od nich, že by měli špatnou naftu, ale proto že z nás dělali Lamy a tahali nás za nos (o ceně VPD ani nemluvě) Ikdyž souhlasím, že chceš-li sbírat SMART body, mít plnej katalog SMART věcí a všude reklamu na svoji "nejlepší supernaftu" taky něco stoji. Takže my co jsme si ji kupovali, jsme pouze platili její reklamu.
Říjen 7, 200816 r Kdo vás zase tahal za nos? Nikde není psané, že stejně označený produkt musí být ve všech zemích stejný. VPD je proti klasické naftě Shell rozhodně kvalitnější a Shell nikde nepropaguej, že VPd má vyšší cetanové číslo, než normální nafta. Já jsem si to například sám zjistil ještě v začátcích prodeje VPD a i tak jsem to s klidným svědomím tankoval. A btw. jsem tankoval VPD i na Slovensku, kde má být údajně stejná jako v DE a proti české jsem nepoznal rozdíl.. Kde bereš jistotu, že u všech čerpaček benziny bude mít Verva tak vysoké cetanové číslo? Kde bereš jistotu, že vzhledem k jenomu odebranému vzorku se nejedná o PR Benziny? Jediné co by v této situaci měl Shell správně udělat, zaplatit rozsáhlejší testování u více čerpaček a potom by se vidělo.. BTW: chápu, že smart body jsou v podstatě blbost, ale stále lepší, než mít možnost si za 8 nálepek koupit za kilo plyšáka...
Říjen 7, 200816 r Autor Ano o tom vím, že nikde Shell nedeklaruje, že to palivo VPD je ve všech zemích stejné ... Ty plyšáci mě taky serou, ale na to kašlu. O vlastnostech VPD jsem se nikdy nezajímal = moje smůla.
Říjen 7, 200816 r Ale hlavně že tě teď hřeje dobrý pocit, jak tankuješ nejlepší naftu v republice a to díky jednomu jedinému náhodnému vzorku.....
Říjen 7, 200816 r zadne testovani Shellu nepomuze, tohle neni o testovani, nikdo nezpochybnil kvalitu paliva, tohle by melo byt o pristupu Shellu a tam ja vidim hlavni problem Shell CR a jejich lidi - blby je, ze jsme jim sedli na lep, ale to uz je nase chyba, predpokladal jsem, ze VPD bude vsude stejna, ale neni
Říjen 7, 200816 r Ahoj kluci, nafta, která je distribuovaná až na pár vyjímek,je od dvou domácich výrobců a samotná ropa pochází až na pár vyjímek z Ruska. Víme snad všichni, že již zmiňovaná nafta se vyrábí, podle mne, dnes již zastaralé normy. Já vlastním PD motor a bez přidání aditiva bych nejel. Jak dosáhnout lepší kvality paliva? Změnit nornu. Ale, kdo by se do toho pouštěl. Výrobcům to vyhovuje a basta fidli. Jak je možné, že třeba Fordům, Citroenům a Bůh ví komu ještě u nás odcházejí čerpadla. Prokázat, že to způsobila nafta? Myslím si,že ani pan Sokol by do toho nešel. Ano u známých čerpacích stanic je riziko, že natankujete aušus méně pravděpodobné, nežli u čerpací stanice na haldě. Tak, že Vám pánové držím palce, aby Vám Ti miláčkové jezdili pokud možno bez poruch. Radek. Ostrava.
Říjen 7, 200816 r Přesně tak, aditiva už osobně nehrotím...zatím jsem neslyšel, že by někomu odešel motor kvůi špatné naftě, to je IMHO blbost. Na TDIčkách se beztak serou turba nebo váhy a ani jedno s palivem souvislost nemá. ...a že se serou Fordy, Citroeny nebo Renaulty?? - no to je přece jasný, když to neumí pořádně udělat Jako né, sám beru pokud možno u značkových pump, takže Shell nebo Benzina, ale víc to fakt neřeším...a auto jezdí
Říjen 8, 200816 r Autor Ale hlavně že tě teď hřeje dobrý pocit, jak tankuješ nejlepší naftu v republice a to díky jednomu jedinému náhodnému vzorku..... Miláčku, tankoval jsem ji i před tím než vyšel ten vzorek v MF Dnes a měl jsem z ní dobrý pocit. To, že je nejlepší v republice, si rozhodně nemyslím a nikde jsem to nepsal. Tak mi nestrkej do pusy něco co jsem nikdy neřekl. Shrnu to následovně: MĚ VYHOVUJE VÍCE NEŽ V-POWER DIESEL !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.