Ol@f Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Kurna hosi pojdte na net nekde zasmazime Ja bych si rad dal codko taky s nekym z cr jakmile vyresim problem s Punk Bustrem tak muzeme. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 no ono css je vic nahodne za coz sem vdecnej bo 1.6 je na me moc vypocitatelna a neni tam moc prvek nahody ala treti rana z ak presne vis kam jde atd. Jo CS je dobrá pařba. Taky jsem tak začínal, že jsem se víc díval než hrál, ale teď už je to o dost lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak tweety jen musim poznamenat ze vcera ti to lagovalo jako prase tick padal na 60 a v horsich chvilich i na 30 Snaz se kluku usata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak tweety jen musim poznamenat ze vcera ti to lagovalo jako prase tick padal na 60 a v horsich chvilich i na 30 Snaz se kluku usata Ty bambulo, mam nejakou mrdu na serveru a nevim co to je vytizenim bezi na 50% a servery lagujou... resim to PS: kez by me nekdo poradil, ani v konzoli to nepise chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak uz muzu napsat vitezoslavne, ze jsem rozjel novy herni portal a me servery jsou ohodnece jako TOP v CR a jeden z mnoha je na 1 miste ( v top10 jich je 8 ted nevim ) Hodnocení serverů Kdy prijdete zasmazit? Kouknete na www.tweetyservers.com mam tam i mensi forum, tak mi tam muzete napsat tesim se ze hodne paranu prijde ) Nektere zavoduchtive jedince by mohlo bavit GTA SAN ANDREAS multiplayer udelane jako realny zivot ( tak neco jako wow ) IMHO: Warheade koukni zas smazit u me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 ja hraju Quake 3 arena , jinak obcas nejakej ten singl a to first person akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 ja hraju Quake 3 arena , jinak obcas nejakej ten singl a to first person akci Nechces zkusit css nebo hry na ktere mam servery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No jo parmeni,CS jsem hral kdysi jak vztekly,pak prisla CoD2 to jsem hraval fakt nekolik hodin denne,a byl jsme kurva dobry! Ted uz neni moc casu tak moc netrenuju,takze CoD4 dostavam na prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No jo parmeni,CS jsem hral kdysi jak vztekly,pak prisla CoD2 to jsem hraval fakt nekolik hodin denne,a byl jsme kurva dobry! Ted uz neni moc casu tak moc netrenuju,takze CoD4 dostavam na prdel! Si ale nevidel source vit prso? koukni na web at se neco dozvis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Dost jsem hrával CS 1.6 Na Source nemám komp a vlastně ani tu hru. ale kdyby někdo někdy chtěl zapařit 1.6tku, tak můžem... steam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdarec,tak ja co jsem heral sem psat ani nebudu,protoze by se to sem neveslo,co me ale bavilo a bavi nejvice je : rada CoD 1,2 a 4 NHL od 93 na netu az 01( to uz bylo pomalicku na prof.urovni) Momentalne parim CoD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to se nam tu cod4 rozmaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdarec,tak ja co jsem heral sem psat ani nebudu,protoze by se to sem neveslo,co me ale bavilo a bavi nejvice je : rada CoD 1,2 a 4 NHL od 93 na netu az 01( to uz bylo pomalicku na prof.urovni) Momentalne parim CoD4 Nechcete jit zahrat COD4 ke me? Bude co nejdriv server pro tu oblibenou onlajnovku.... a cod1 , uo, 2 muzu udelat taky... a nhl a fifa mi smrdi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Dost jsem hrával CS 1.6Na Source nemám komp a vlastně ani tu hru. ale kdyby někdo někdy chtěl zapařit 1.6tku, tak můžem... steam mám Muzu ti dat steam zaradmo pro moje servery s css a dods... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) to existuje nejaka verze steamu zadaco k tobe ? to beru jestli muzes i me btw nechystas se spustit Lineage nebo nejakou rpg online hru ? Editováno: 11. Srpen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to existuje nejaka verze steamu zadaco k tobe ? to beru jestli muzes i me btw nechystas se spustit Lineage nebo nejakou rpg online hru ? Muzu udelat - skoc ke me do diskuze i na forum a pokud bude kladny ohlas a zajem neni problem server pustit... pokud chces steam napis mi mail na tweety@tweetyservers.com a poslu ti manual atp... steam bohuzel funguje pouze ke me na servery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Muzu ti dat steam zaradmo pro moje servery s css a dods... Mno já mám steam ofiko...ten se na tvoje servery nepřipojí? ale to já samovolně hrát nebudu, to jen když bych se s někým dohod, jinak mě to už moc neba ty doby kdy jsem to hrával každodenně od rána do večer jsou už díkybohu pryč... ...mno ale třeba bych si zase na tu formu vzpomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kurna takze nam pomalu skoda cybergames turnaj klepe na dvere tak to rozjedem v kole coo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Dal by někdo auta? Třeba BMW M3 Challenge (ta hra je zadarmo) nebo GTR 2....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak se taky dobrovolně hlásím do řad pařmenů COD4,od doby co je venku tak pařím,pařím Od té doby mám spánkový deficit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 musime se nejak domluvit na nakou smazbu tweety usporadej turnaj ty prso mustafa : poslouzim pouze LFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 musime se nejak domluvit na nakou smazbu tweety usporadej turnaj ty prso mustafa : poslouzim pouze LFS Vy prsa - auticka mam TRACKMANIE, cod4 mam, CSS, DODS a ja nevim co vsechno a ted poradam turnaj ve FOTBALE V CSS. Warheade smazba nejvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Mno já mám steam ofiko...ten se na tvoje servery nepřipojí?ale to já samovolně hrát nebudu, to jen když bych se s někým dohod, jinak mě to už moc neba ty doby kdy jsem to hrával každodenně od rána do večer jsou už díkybohu pryč... ...mno ale třeba bych si zase na tu formu vzpomněl Pokud mas steam CSS tak neni problem. U me je nonstop plno a jsou tam pohodovy lidi...takze myslim,ze by ses nenudil. Pokud nemas ofiko CSS,tak pouzij tweetysteam pro tweetyservery , ke stazeni na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Ja se verejne priznam.. Hraju COD4 na neceskych serverech a jeste k tomu cracklych :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 joo CSS to je nejlepsi taky to musim zase zapnout nekdy a ja se priznam ze sem si COD4 koupil a ten kdo hraje bez hardcore modu je u me nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.