Fire Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ahoj, mám PD 74 kw 4x4 O1 ..ale v poslední době mám pocit, že to moc nechce jet a loudá se to... spotřeba šla aj nahoru krapet... jde o to, že mezi cca 1900 - 2200 se tomu nechce, od 2200 je to nakopnutý docela, ale když kolikrát potřebuji auto vytoćit, tak na¨d 3 tis. se tomu už nechce moc...kam a na co kouknout ?díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ahoj, mám PD 74 kw 4x4 O1 ..ale v poslední době mám pocit, že to moc nechce jet a loudá se to... spotřeba šla aj nahoru krapet... jde o to, že mezi cca 1900 - 2200 se tomu nechce, od 2200 je to nakopnutý docela, ale když kolikrát potřebuji auto vytoćit, tak na¨d 3 tis. se tomu už nechce moc...kam a na co kouknout ?díkeczkus vahu vzduchu,PDku se nad tri tis nikdy nechtelo tomu pomuze az trochu chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ahoj, mám PD 74 kw 4x4 O1 ..ale v poslední době mám pocit, že to moc nechce jet a loudá se to... spotřeba šla aj nahoru krapet... jde o to, že mezi cca 1900 - 2200 se tomu nechce, od 2200 je to nakopnutý docela, ale když kolikrát potřebuji auto vytoćit, tak na¨d 3 tis. se tomu už nechce moc...kam a na co kouknout ?díkec slaba vaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 slaba vaha. Kolik může stít napíchnutí ve škodovce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Kolik může stít napíchnutí ve škodovce ??? cca 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 cca 1000,- NJ ti se neserou. tak ja to udelam za polovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 a ja klidne za pivo , jsem z brna.. kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 a ja klidne za pivo , jsem z brna.. kdyztak SZ to je slovo do pranice, už ti pisám -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdalek Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nemohl by to byt zadreny mechanismus nataceni lopatek turbodmychadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) NJ ti se neserou. tak ja to udelam za polovinu škodovka se s ničim nesere (výměna spínače na brzdovém pedálu včetně materiálu od 300 do 1300, kde je chyba) Editováno: 22. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 to je slovo do pranice, už ti pisám -) kurnik tak bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 kurnik tak bez chyb přesně jak říkáš, je to mrdka líná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Já měl podobnej problém,ďála to váha vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 přesně jak říkáš, je to mrdka líná ... To, že nejsou v paměti chyby, neznamená, že není něco špatně. Nalogovali jste to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 To, že nejsou v paměti chyby, neznamená, že není něco špatně.Nalogovali jste to? ee nebyl cas, jen chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ee nebyl cas, jen chyby. No tak to je pak problem, vaha zacny vyhazovat chybu kdyz je uz uplne mrtva.Dokud dava i kdyz malo tak to nepoznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Mno to že to nejede bych nějak neřešil - člověk si zvykne. Mě přijde, že auto jelo dřív líp... ale je to jen subjektivní pocit, jezdí se rychleji a rychleji. Váhu opravdu nalogovat = jenom přečíst chyby nepomůže. Jinak zítra jsem v Brně a ve středu v Rájci. Tak mi kdyžtak písni, vezmu sebou kabel a notes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.