Přejít na obsah

Pajdalek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Pajdalek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám ten samý problém. Hadice byly steřelé, ale už mám nové a chyba pořád zůstala. Nemáte někdo pls další radu co s tim?
  2. Jo a ještě jedna věc. Určitě to tu je několikrát : octavie mají přípravu denních světel ve spínači světel. Nemusíte řešt elektriku. Jen si koupíte mini ISO konektor nacvaknete na kabel a zapojíte ho do spínače světel.
  3. Lidi BACHA !!! nemusíte řešit slavný E - ty pouze značí evropské schválení a číslo u Ečka značí zemi výroby. Nejdůležitější značka pro světla denního svícení je RL - toto musí být vyznačeno na skle světla. Bez tohoto by vám to nemělo projít STK a ani u policejní kontroly. Už kolem denních světel dělám dost dlouho a takových "denních LED světel s homologací" je moc, ale jen jedny jediný smíte použít na autě ... jsou to helly za cca 3000,- . Jsou to jediný schválený LED světla pro denní svícení určené pro provoz na pozemních komunikacích. jsou to tyhle http://www.levnealarmy.eu/denni-sviceni-14...ogace-3958.html pak jsou další které nejsou LED třeba http://www.autosvetla-kzn.cz/eshop/autosve.../denni-sviceni/ nebo i další od helly třeba i halogeny.
  4. Pajdalek

    1.8T LPG

    Ahoj lidi chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s LPG u 1.8 Turbo , kde si ho nechat montovat, kolik stojí provoz atd. Sám sem měl krátkou 1.8T 4x4 dokud mi ji nějaká ku..va neukradla a byl jsem spokojen. Chci si ji koupit znovu (klidně i v kombiku) ale ty stoupající ceny za benzin... Moc jsem toho tady nenašel tak doufám že se někdo ozve. Omlouvám se za špatné zařazení. Sekce --- MOTOR
  5. Nemohl by to byt zadreny mechanismus nataceni lopatek turbodmychadla...
  6. Zadnou zalohu mapy jsem nedostal (ja uz to auto precipovany koupil). Mas pravdu ze cimbu je dost drahy ale taky nejkvalitnější chip. Dostal jsem kontakt na sportmotor.cz - coz je taky docela kvalitni chiptuningova firma a za 9999 kaček 150kw - to uz stoji za zamysleni.
  7. Je pravda ze by si s tim u Cimbu asi poradili a mozna ze to taky tak dopadne. Z te palivove mapy mam taky strach - abych nepropalil casem pisty. Vcera jsem se svezl se seriovou 1.8T a ta moje jede o dost lepsi, ale taky o to vic papa - uz se mi podarilo to stahnout v prumeru na 11.9 litru (do krizovatky dojizdim se zarazenou rychlosti a na delsich cestach z kopcu hazim neutral) - on jezdi prumerne za 8.6. Trasu kterou jsem ja jel za 11.1 litru, tak s jeho jsem jel za 8.1 litru - a to je ku...rva rozdil !!!!! Jeste si chci nechat od honzy72 namontovat tempomat - ten by mel taky neco malo srazit na delsich cestach na spotrebe. Nicmene dnes napadl snih silnice za mestem byly uplne bily a s tou 4-kolou jsem se vyradil skoro jak s buginou... a at mi nikdo netvrdi ze se ctyrkolou nelze projet zatacku dverma napred pouhym pridanim plynu.
  8. Zdar experti, nedávno jsem koupil Octávku 4x4 a po připojení na PC mi to vyplivlo že je vadná řídící jednotka. Původní majitel tvrdí že je to tím chipem (no nevim nevim). Auto jede jak pitomý, papá tak 12,5 litrů a to jezdim s hodne lehkou nohou. Vždy po odpojení řídící jednotky a naježdění 54 km se zobrazí ta nepříjemná oranžová kontolka ECU. Potřeboval bych vědět jestli to má spolu nějakou souvislost (kontrolka-vadná řídící jednotka-chip-spotřeba)...
×
×
  • Vytvořit nový...