Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám takovýto problém, sem tam se stane, že nemůžu nastartovat. Startér točí, ale motor nenaskočí. Když to nechám třeba 1/2h a znovu to zkusím, tak to naskočí a běží jako nic. Za nějaký čas se to opakuje. Vždy je už motor lehce ohřátý. Na Vagu to ukazuje "Palubní napětí svorka 30, přerušeno." Měl jsem to už ve 3 servisech a nikde na nic nepřišli. Snad by nemělo jít napětí do PC. Všechno přeměřili, ale na nic nepřišli. Nesetkal se s tím někdo?

Vloženo

Já jsem měl to samé, někdy to prostě náhodně nešlo nahodit. Měl jsem tam tajné tlačítka a takové ty diody na odrazení chmatáků. Nakonec mě to v servisu celý rozhodili, proměřili a vyhodili ty blbosti. Už 2 roky startuju bez problémů.

Vloženo

Měl jsem stejný problém, pak už jsem vůbec nenastartoval. Nakonec se našla chyba zespodu na pojistkové skříni (palubní deska, levý bok). Plato s pojistkama musíš vymontovat. Zespodu jsou nacvakané konektory a z jednoho jsem měl uvolněné 2 kontakty, které způsobovaly odpojení elektriky k zapalování. Zkontroluj si to. :p

Návštěvník
Vloženo (editace)

mrkni pod palubku u ridice jsou tam relatka ale hlavne pod tim velka svorkovnice - uz jsem tu mel 2 auta u kterych byla povolena na jednom svazku maticka a bylo to tam cele vyhrate

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

Děkuji za rady, svorkovnici pod palubkou jsem kontroloval spolu s relátky, stejně tak i pojistky a svorky na baterce, ještě zkusím svorkovnici pod pojistkama. Doufám že to pomůže.

Vloženo

Mám rok 1999, měl jsem občas stejné problémy, hlavně u vlažného motoru. Vyčistil jsem škrtící klapku, kde byly nečistoty smíchané s olejem. Od té doby se to neobjevilo. Nejvíc se to usazuje v osazení, kam má dosedat klapka. Stačí vyndat tu trubku od sání vzduchu, pootevřt klapku za plyn a hadrem s benzínem to vyčistit. Mě to fakt pomohlo.

Vloženo

S něčím obdobným jsem se setkal i já - i když předpokládám že to asi nebude tvůj případ - tak pro sichr. Měl jsem v palivové cestě jako součást zabezpečení auta elmag. ventil, byl vadný a někdy se neotvíral. Než se nato přišlo povyměnovali mi v servisu kdeco.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...