Konny Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Nevíte o nějaké firmě na Jižní Moravě nebo popř. kolem Vyškova, kde spravují tou metodou Smart Fix? Začínají se mi hromadit ťukance na dveřích od těch blbců, kteří neumí na parkovišti otvírat dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 A v UL? Teplice ?:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 no to mi povidej kazdy je debil nebo mi to neni jasne,pokazde kdyz nekde zastavim a jdu ven z auta tak se divam jestli ty dvere muzu otevrit nebo ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Kdžy je možno parkuj nejdál, jako já stojim uplně někde v prdeli a necpu to do řad hned ke vchodu Holt se projdu i když se musím přiznat při jednou hrozne velkym slejvaku a nejmenovanýho člena tady :-D jít na jidlo to stalo mezi prvni řadou :-D ale to fakt chcalo že se nedalo ani jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 No já se snažím parkovat odděleně, abych se tomuto vyhl, ale většinou nějaký blbec potom zastaví u mě a neumí otvírat dveře. A když už musím zastavit mezi autama, tak to stavím tak, abych mohl v klidu otevřít dveře do první polohy aniž bych se dotkl okolního auta a tím pádem by se neměli i z toho auta vedle mě dotknout mě (pochopitelně, když ty dveře taky otevřou do první polohy). Hold na to mám asi smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 To mě se včera povedlo vzit dveře o patnik, nj už je to moc nizko :-D :-D ale dveře jsou OK,zatřel jsem spodek dveří korektní tužkou a je to cajk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Pánové, opět všechny zdravím Po zhruba měsíční události, kdy mi silný vítr při té abnormální vichřici "rozpohyboval" kontejner s odpadky, který poté skončil ve víku kufru mé Berušky jsu dal na doporučení tohoto vlákna a obrátil se na http://www.renovecars.cz/ Sice jsem se musel zařadit do fronty, neboť pánové byli pracovně v cizině, ale včera na mě došla řada, pan Poláček si mi s tím pěkně skoro 2 hodiny pohrál a výsledek?? ZLATÝ ČESKÝ RUČIČKY!!!!!!!!!!!!!!!!! JE TO PARÁDNÍ, PO NÁRAZU ANI STOPA! TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY A Renovecars.cz DOPORUČUJI!!!! (žádná fušeřina a "rychlovka" ale pěkná práce. Já jen zíral, co všechno jde a co lak vydrží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renovecars Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Pánové, opět všechny zdravím Po zhruba měsíční události, kdy mi silný vítr při té abnormální vichřici "rozpohyboval" kontejner s odpadky, který poté skončil ve víku kufru mé Berušky jsu dal na doporučení tohoto vlákna a obrátil se na http://www.renovecars.cz/ Sice jsem se musel zařadit do fronty, neboť pánové byli pracovně v cizině, ale včera na mě došla řada, pan Poláček si mi s tím pěkně skoro 2 hodiny pohrál a výsledek?? ZLATÝ ČESKÝ RUČIČKY!!!!!!!!!!!!!!!!! JE TO PARÁDNÍ, PO NÁRAZU ANI STOPA! TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY A Renovecars.cz DOPORUČUJI!!!! (žádná fušeřina a "rychlovka" ale pěkná práce. Já jen zíral, co všechno jde a co lak vydrží.. Dobrý den tak už jsem se taky zaregistroval jako renovecars moc vám děkuju za reference a budu se těšit na příští navštěvu,ne že bych vám to přál ale může se stát cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renovecars Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 a cena? na haupne mam takovej malej dulek, vubec nevim od ceho Dobrý den máte malý důlek to není problém podívejte se na www.renovecars.cz cenově by to bylo asi okolo 600-900 určitě se nějak dohodnem stači zavolat na tel.731 477 328 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 A co třeba tohle? Akorát nevim, jestli je to na 1 nebo víc použití. Řekl bnych, že víc Renovátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj.Kluci,hoďte sem kontakty na všechny SMART- karosáře, o kterých víte.Zatím se tady žádný MORAVÁK neobjevil -((.Nebo i slovensko.Pořád je to blíž, než do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já bych potřeboval Plzeň a okolí.. Jesli nikdo o něčem neví, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak to máš v klidu.Praha je přece okolí Plzně a tam jich pár je.Ale morava asi nic-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannzi2 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ahoj.Kluci,hoďte sem kontakty na všechny SMART- karosáře, o kterých víte.Zatím se tady žádný MORAVÁK neobjevil -((.Nebo i slovensko.Pořád je to blíž, než do Prahy. Ahoj znám jednu firmu z Ostravy www.promackliny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Ak nie je v mieste preliačiny poškodený lak, malo by stačiť PDR. Ešte môže byť otázne, či máš tú preliačinu na nejakej hrane. Choď ukázať svoju preliačinu do nejakej PDR firmy a oni ti určite povedia, či áno alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.