Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ta koncovka ujde... Ale pokusim se neco udelat s tim ladakem, ktery opravdu metrak nema....

• Autor

Urcite je s nim spokojenej, zvuk super, neni to zadnej randal, je to proste akorat. I proto uz tam nevracel original RS vyfuk a nechal tam tenhle...

A jak je tedy težký? Mu to montovali přímo v praze?

• 1 měsíc později...

ahojte chcem si kupil od milotec difusor ako sablon(treba to striekat ak chcem cierne?) a koncovka http://www.tuning-skoda.sk/?section=1&id_folders=65 kod-25.520 1x 65x140 JP ZK jednoplášťová bude to pasovat?(samozrejme koncovka bude upravene do strana ako je difuzor.dakujem.

post-19877-1218299030_thumb.jpg

post-19877-1218299361.jpg

Upraveno od mysterx888

pisal som do AGAUTO a povedali:difuzor pasuje len na RS! a vyfukova koncovka:Tato koncovka pasuje na Octavii I. Je potřeba jen přidat vložku do trubky

protože 1,6 má užší průměr 1,9TDi.

:help: takze chcel by som sa vas opytat: č1 difuzor RS ci pasuje na face(r.v 2004)zadny naraznik?

č2 koncovka co je to vložku do trubky?potom budem mat slabsie vykon?

!DAKUJEM!

post-19877-1218558068_thumb.jpg

ahojte chcem si kupil od milotec difusor ako sablon(treba to striekat ak chcem cirne?) a koncovka http://www.tuning-skoda.sk/?section=1&id_folders=65 kod-25.520 1x 65x140 JP ZK jednoplášťová bude to pasovat?(samozrejme koncovka bude upravene do strana ako je difuzor.dakujem.

Ta koncovka ma plechovy zvuk , lebo je ,,jednoplastova" tz. ma to zvuk ako zigulak

• 2 týdny později...

RS difuzor mi bude pasovat na 1.6 r.v.2004?

diky Milan II.lebo som pisal do AGAUTO a tam mi povedali ze RS difuzor pasuje len na RS.OK tak idem si kupit difuzor.milan vies mi doporucit niaky koncovku styl RS aby aj mal trochu zvuk.ale nie plechovy zvuk co pisal Matusle.skoro som to kupil.diky Matusle.

pekne!!!aj ja som chcel taky nieco medzi RS1 a RS2 style.vsak potom napis sem diky!!! PS.bude aj mne pasovat na 1.6 75ke r.v. 2004 mam vyfuk ako naftovy octavka.

• 2 týdny později...

co hovorite ktory by lepsie pasoval na 1.6 75kw mam vyfuk ako u naftovy octavke dvoji rura smer dole.bude to mat aj neaky zvuk?

post-19877-1221511552_thumb.jpg

post-19877-1221511573_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

Zdar,tak to jsem trosku prekvapenej ze se neda sehnat koncovka na rs1 a ze se uz nevirabi,jak to tady pisete,koncovka pro ORS1 se normalne vyraby v Hodkovicich je to u Liberce,nekdo tady z fora mi psal ze ji schani a za dva dni jsem ji mel doma (urcite je na me dotycnej nasrani ponevac jsem mu ji jeste neodoslal,timto se mu omlouvam).

post-9713-1221578828_thumb.jpg

peterkocur das mi kontakt na ORS koncovku?alebo toto ci neviete kde sa predava?

post-19877-1221583868_thumb.jpg

Koukam docela odezva na ty koncovky za tri dny bude kontakt na kamarata a ten vam ji doda,ponevac jsem ve skotsku tak kdo ma zajem piste na SZ

Panove,pokud by sla na RS1 tak mam origo RS2 koncovku 10 ks cena jedny 400kc

AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA :palec2:

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

RAZTY takto vypada.pisal som mu-peterkocur ale od vtedy co to predava mi neodpisal.

post-19877-1222794340_thumb.jpg

AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA :palec2:

MYSTERX888 DÍKY ZA FOTO lol akorát nechápu proč mě olisoft editoval, když sem nikoho v příspěvku necitoval ???

Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44)

Davaj si na to trochu pozor. ;) Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS.

Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil.

olisoft ktoru?-RS II/roomster lebo ja tiez rozmyslam na koncovku alebo vyfuk

Upraveno od mysterx888

Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44)

Davaj si na to trochu pozor. ;) Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS.

Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil.

OK :palec2: OMLOUVÁM SE PŘÍŠTĚ SI DÁM POZOR.

A TA KONCOVKA JE FAKT DOBRÁ.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.