Standis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 foto nemám, bez ní to opravdu nepujde. Jedná se vlastně o nástavec na golu. Stálo mě ro cca 150kč ale rád ho i půjčím:) jsem z Prahy to by mohlo stačit, jsem taky z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 pisni mi SZ a určo se domluvíme, snižoval jsem auto a bez tyhle "hvezdičky" se asi dál nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Při výměně horního uložení doporučuji důkladnou kontrolu pružin. Na jedné straně mi chybělo půl závitu a na druhé straně byla v tom místě pružiny důlková koroze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak po výměně horního uložení mi začalo táhnout auto na pravou stranu. Po konzultaci jsem zkoušel přeházet gumy a nic nepomohlo. Nechal jsem vyměnit silenbloky a auto pořád táhne do prava. Nevíte čím by to mohlo být? Geometrie - OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 udělali ti správně geometrii? Podle volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Je možné, že mi klepe zadní uložení pravého kola? Nebo něco tam...aspoň se mi zdá že to jde odtamtud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jako první se podívej, jestli ti nelítá nějaký udělátko v kufru nebo v prostoru rezervy. Třeba já taky slyšel pořád něco zezadu, že klepe a byly to kosti stabíku v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 udělali ti správně geometrii? Podle volantu? jo, všechno je jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jako první se podívej, jestli ti nelítá nějaký udělátko v kufru nebo v prostoru rezervy. Třeba já taky slyšel pořád něco zezadu, že klepe a byly to kosti stabíku v háji Pohledem na pod zadní blatník, jsem viděl upadlý plast. kryt tlumiče z gumový prachovky-housenky... tipuji to na zdroj toho klepání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Taky mam na jedne strane vzadu prachovku v hajzlu, leze z toho takovy svinstvo, jako by se ta prachovka rozpadala. Plastovy kryt lita nahoru a dolu jen tak...( Pohledem na pod zadní blatník, jsem viděl upadlý plast. kryt tlumiče z gumový prachovky-housenky... tipuji to na zdroj toho klepání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Já je vzadu měl už skoro taky upadlý, tak jsem vzal černej silikon na karoserie a celý jsem to tim pomazal, ten plast i ten pěnovej doraz. Moc jsem od toho nečekal, ale kupodivu to drží jak čert. Tahal jsem za to a ani bych to neutrhnul A k tomu hornímu uložení: Nebyl by někdo z Plzně nebo okolí tak do 50km, kdo by měnil to uložení předních tlumičů (jen ložiska). Možná bych to zvládnul, ale nemam pořádný potřebný nářadí. Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Ahoj,já jsem od Plzně.. Měnil jsem již jednu stranu (druhá mě teprva čeká, joo neni čas) a dá se to i v domácích podmínkách pokud máš alespoň nějaké nářadí.. Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Standis není potřeba citovat poslední příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Možná se do toho taky pustim sám, jen musim sehnat stahováky na pružiny, nebo si nějaký vyrobim. Ale jelikož taky nemam moc času a zatim to křupne tak jednou za měsíc, tak to ještě počká Jen mam z toho trošku respekt, abych tam něco nezkonil nebo tak. Nechtěl bych pak aby mě v 90 předjelo vlastní kolo i s tlumičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 to se ti stát nemůže, jinak ti to můžu udělat, ale jsem daleko, hodně nad 50km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 No, docela vejlet. Ale jak řikam, zatim to nespěchá, takže to asi zatim necham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 (editace) Ahoj, mám takový problém.....občas se mi stane, když jedu po nerovnostech, tak slyšít takové tupé loupnutí - jde to zepředu od přední nápravy. Dělá to nepravidelně, někdy několikrát za sebou, potom se to zase třeba několik dní neprojeví. S autem mám najeto 150tis. km. Na kosti stabilizátoru to nevypadá, to by klepalo častěji, ikdyž asi taky už moc dlouho nevydrží, měnil sem je na 90tis. km. Napadlo mě horní uložení tlumičů...může to tím být? Pravděpodobně se ještě neměnilo. Pokuď bych celé auto zvedl na heveru, ucítím vůli v uložení, pokuď je špatné? Dík za rady Chci se zeptat, byla tahle závada nějakým způsobem vyřešena? Auto mi teď dělá úplně to samé a marně si lámu hlavu co s tím...Prosím poraďte Editováno: 26. Srpen 2008, autor: Supersonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Buď to bude horní uložení tlumičů nebo bych se podíval na gumičky na stabilizátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Buď to bude horní uložení tlumičů nebo bych se podíval na gumičky na stabilizátoru No horní uložení mě napadlo taky, mám tam ještě jeden efekt navíc, dělá to skoro vždy, když dorazím domů, nadjíždím si abych najel na parkovací pojezdy, takže stačím kola plně do rejdu a cítím vibrace a to i ve volantu, jako kdyby tam něco dřelo, to vše s vyšlápnutou spojkou, přeřezuju na 1čku. Jinak když točím koly na místě, tak nic, vážně nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 podívej se na stabík, nemáš tam náhodou ještě tu první variantu bez opěrných podložek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 podívej se na stabík, nemáš tam náhodou ještě tu první variantu bez opěrných podložek? A to by znamenalo??? Mohlo by to vysvětlovat obojí příznaky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 znamenat by to mohlo rozskočený objímky a posunutou tyč stabiku a její drhnutí o nápravnici edit: našel jsem foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ok, díky, kouknu na to a dám vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 přesně tak, pane s modrým oválem , není nic jednoduššího než se podívat pod auto a trochu hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supersonic Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No tak jsem koukal a koukal a nic....Stabik v pohodě a vše ostatní na podvozku taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Mě lupe brzdič. Asi je menší deska nebo je vůle v čepech brzdiče. Nedávno mi taky jakoby lupala prasklá pružina. Když poslední půlzávit uletěl, tak ten pahýl sem tam lupal nebo bouchal. Jinak předpokládám, že má tazatel jasno ohledně kulových čepů a s hledáním začal právě tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.