Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
NEKUPIL BI SOM ANI JEDNY BRZDY. S TOHO AUKRA. NEKVALITNE!!!!!!!!!!!!! A BRZDY SU JEDINA VEC KTORA TI ZACHRANI ZIVOT.

Jasný díky, já mám stejně asi vyhlídnutou sadu Ferodo, desky a kotouče ale jenom mě napadlo kdyby měl někdo zkušenost, že bych zkusil i tyhle třeba

Ja nekde zahledl ze Pride je made in China ,takze do toho bych nesel.Jak jsem se zde na foru docetl "co neubrzdis to neukecas" :)

Sázet jen na osvědčené značky... :clap:

• Autor
Sázet jen na osvědčené značky... :clap:

DObře děkuji za rady, půjdu do sady ferodo

Kdysi jsem si kupoval na Vectru B sadu Ferodo a šíleně to pískalo, tak od té doby mám od této značky krapet odstup. Jestli chceš standard, vsadil bych na TRW-LUCAS, když něco lepšího, měl jsem na Octuli ATE Powerdisc + desky ATE a spokojenost. Sice chvilku dělaly neplechu, než si sedly, ale pak super!

Upraveno od camron

Máte někdo zkušenosti s kotoučema značky Pride?Jde o klasický chlaďáky na auto na běžný rodinný jezdění, koupit či nekoupit?

http://www.aukro.cz/item300041885_predni_b...avia_fabia.html

Ještě jsem našel toto

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=304...9B+odesl%C3%A1n

výrobce CP. PASTIGLIE FRENO

Kotouče pride jsou hodně kvalitní, nereznou, nevlní se a neubívají, mam to vyskoušený jedny jsem montoval před dvěma lety na Boru člověku kterej ji zrovna nešetří a po 40000km jsou pořát jako nový zato Lucasy co jsem tou dobou montoval kamošovi taky na Boru jsou po 40000km mormální jízdy totálně na sračku a totálně schnilý. Naprt jsou pouze destičky pride ty jsou moc tvrdý a skřípou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.