Publikováno Leden 29, 200817 r Zdravím přátelé, vlastníci a milovníci fábií. Chtěl bych se zeptat, zda někdo už zaslechl nějaké připravové výrobě evropsky homologovaných zadních LED lamp ?
Leden 29, 200817 r ja som nieco zaslech ale jsou to jenom inoformace o "domarobech". nechci nic prozrazovat. uvidim ako to dopadne. sam som zvedavy.
Únor 5, 200817 r na sedana ee. to je mensi trh ako na klasicke kratke... na sedana = combi tazko.... zaslech sem ze si je nekdo na hatch vyrabi...dokonce sem mu pomahal shanet dily.
Září 21, 201113 r zdravím, lidi mám na vás dotaz je možný že se někdy objevily exportní Fabie s Led lampa zadníma?? ptám se kvůli tomu že jednou jsem někde četl na netu že Škodovka dává do exportních vozů konkrétně pro Čínu led lampy..tak se ptám jeslti o tom někdo něco neví
Září 21, 201113 r LED zadne svetla FABIA1 !! LINK: http://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-fabia-zadni-led-cire-black-lampy/ LINK: http://www.toptuning.sk/zadne-svetla-fabia/957-zadne-svetla-s-led-skoda-fabia-.html
Září 22, 201113 r když todle jsou ty dle mého hnusné světla, já myslel jako origo světla tak jak jsou na Fabii ale misto žárovek jsou diody
Září 22, 201113 r To davaji jen do octavek .. ale proc by sis to nemohl dat do fabky .. misto zarovek das led zarovky a budes se modlit at nepotkas policajty ..
Září 22, 201113 r furt jenom octavky :-/ no to už jsem měl a vyházel jsem to protože to vůbec nebylo z dálky vidět a nechal jsem si jen na zpátečku bilé ledky ale jinak jsem vrátil žárovky...a policajti ? ty mě stavěj pořád..
Září 22, 201113 r A sviti ty ledky aspon lip? V tech couvackach? me se libi ze ty zarovky jsou tak silne v couvackach .. nemohl bych mit tu mini couvacku z fabie 2 asi bych si tam dal na strechu 2 halogeny a dopredu aspon 3 jak nakladak .. ja jsem taky zastance klasickych zarovek .. kdyz uz nic jineho usetri to mnoho problemu s policajty ..
Září 22, 201113 r hele ty ledky v couvačkách jsou supr pomalu jak xenon akorád teda v zime v kombinaci černý okna, trošku dýmu od vejfuku a todle světlo děla takovou stěnu přes kterou nic nevidíš ale jinak v pohodě :-D a jinak přesně radši žárovky než-li nějakou frajeřinu a zbytečně nedráždit policajty
Září 22, 201113 r Aha no ja mam prave vzadu 20% propustnost a ted me to vyhovuje se zarovkama a docela i vidim ale uvazoval jsem nad ledkama ale 150 kč za jednu je silenost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.