Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

teď jsem to sem chtěl dát taky :)

• Autor

tak to sem dej ještě jednou nééééé... :palec2::p voni si to kluci moderátorský promažou,aspoň budou mít co dělat :p ,jinak teď jsem o tom poslouchal v rádiu a docela to hodně řešej...

to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál

to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál

jj, je to i v návodu . po myčce atd za jízdy prošlápnout pedál brzdy.

presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...

ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi

takze myslim ze to moze byt normalna vec ..

No nevím to se my ještě u Octávy nestalo a to projíždím louže a břečky většinou schválně

presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...

ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi

normální ale jen u Škodovky :p

tak to neviem posudit .. ale mozne je secko :doh:p

Upraveno od LUKY-007

jo, mas pravdu, ved ktory blbec by cakal ze v extremnych poveternostnych podmienkach budu brzdy fungovat :D vtedy su brzdy v podstate k nicomu, staci vyhodit standardnu kotvu ked clovek chce zabrzdit. uplne bezne...

Tohle znám, delší jízda bez brždění na mokrý silnici a pak člověk potřebuje zabrzdit, tak to nebrzdí. Stalo se mi to už u víc aut. A když je posolíno je to ještě horší.

A s hliníkama je to fakt o dost horší - vlastní zkušenost...

Hold se musej ve Švédsku naučit sušit kotouče a jezdit předvídavě... :)

No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi).

Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!!

No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi).

Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!!

Jo s tím souhlasím. Kdyby se to stalo u auta jakýkoliv jiný značky, nikdo nic neví. Ale že je to u Škody a ještě k tomu u nový Fabie, tak se to všude řeší s fantastickým titulkem „Fabii selhaly brzdy“. :aggressive:

no zase v cechach bych panove brzdil, tady ma skodovky mezi novinarema dotst kamaradu kteri ji vsude hypervychvali a ostatni zancky zprudi...takze bych to nechtel radsi komentovat, ze by byla skodovka ve svedsku tak sledovana vic nez jiny se mi moc nezda... :)

kurec, je zvláštní, že u okty se mi nic takového nikdy nestalo, ani po vapě, ani v břečce či neudržované silnici. Nevím, někde bude bota, brzdy jsou to nejdůležitější. Ale na druhou stranu u fordu se mi občas stávalo, že v horkých dnech to taky nebrzdilo, stačilo šlápnout na brzdu a pedál šel dolů a auto nic - teda jelo dál.

hm tak to je taky moh hezky :) me to auto brzdi paradne porad

No nevím to se my ještě u Octávy nestalo a to projíždím louže a břečky většinou schválně

To jsem taky dělal, do chvíle, než mě to s Roverem stáhlo do škarpy, která té vody byla plná, takový malý potok...

Smarja, a oni sou jeste schopny oficialne rict, ze je to normalni, pac je to v manualu :D Proc me furt vic a vic presvedcujou, ze uz Skodu ne? Nastesti furt okolnosti nakupu auta zabranujou :)

A nebo je to schvalne, ze se lidem nelibi ten prisernej predek, tak jsou brzdy upraveny, aby se to tak nejak predesignovalo ;)

Tohle není nic nenormálního, pokud se jedná o první vyjetí po např. nočním odstavení vozu. Je to nějaká souhra vlhkosti a mrazu, 1 - 3x za zimu to pozoruji. Jak u Fabie, tak i u Octávky. Po jednom obrždění je to v pořádku. Raději na to myslet a hned po vyjetí to zkusit. Že to nedělají jiné značky je blbost. Při další jízdě se to už neprojeví i když projedu vodou. Ale jezdím v zimě na plecháčích. A nebo koupit Oltcita, u něj to nehrozí. Má kotouče u převodovky.

no nevim, u zadnyho rendla co sem s nim v zime jezdil ani u zadny z dvou oct co sem mel se mi to nestalo...nevim, asi blbe brzdim :)

no ja mam podobnou zkusenost ze sluzebni O2 4x4 FSI. vyletel jsem z parkoviste pred praci a malem srovnal trafiku. absolutne to nebrzdilo, propadl se me pedal a brzdny ucinek nula... :o

Tohle je asi něco jiného, pedál se chová normálně. Akorát, že desky nebo kotouče jsou namrzlý.

U FI Combi meho kolegy brzdy taktez nefungovaly!!!! Auto r.v. 08/07!!! Takze nic neni nemozne....

• 2 týdny později...

A muze nekdo logicky vysvetlit proc se to deje? Jak je mozny ze se v tuhle chvili nejakym zpusobem zblazni ABS a prestane to brzdit?

A muze nekdo logicky vysvetlit proc se to deje? Jak je mozny ze se v tuhle chvili nejakym zpusobem zblazni ABS a prestane to brzdit?

Ted se to stalo i Saabu, psali to na www.autoweb.cz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.