mira Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 http://www.novinky.cz/clanek/131915-pri-te...abia-brzdy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 teď jsem to sem chtěl dát taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tak to sem dej ještě jednou nééééé... voni si to kluci moderátorský promažou,aspoň budou mít co dělat ,jinak teď jsem o tom poslouchal v rádiu a docela to hodně řešej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál jj, je to i v návodu . po myčce atd za jízdy prošlápnout pedál brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ... ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi takze myslim ze to moze byt normalna vec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No nevím to se my ještě u Octávy nestalo a to projíždím louže a břečky většinou schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi takze myslim ze to moze byt normalna vec .. normální ale jen u Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) tak to neviem posudit .. ale mozne je secko Editováno: 29. leden 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi takze myslim ze to moze byt normalna vec .. jo, mas pravdu, ved ktory blbec by cakal ze v extremnych poveternostnych podmienkach budu brzdy fungovat vtedy su brzdy v podstate k nicomu, staci vyhodit standardnu kotvu ked clovek chce zabrzdit. uplne bezne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tohle znám, delší jízda bez brždění na mokrý silnici a pak člověk potřebuje zabrzdit, tak to nebrzdí. Stalo se mi to už u víc aut. A když je posolíno je to ještě horší. A s hliníkama je to fakt o dost horší - vlastní zkušenost... Hold se musej ve Švédsku naučit sušit kotouče a jezdit předvídavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi). Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi). Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!! Jo s tím souhlasím. Kdyby se to stalo u auta jakýkoliv jiný značky, nikdo nic neví. Ale že je to u Škody a ještě k tomu u nový Fabie, tak se to všude řeší s fantastickým titulkem „Fabii selhaly brzdy“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 no zase v cechach bych panove brzdil, tady ma skodovky mezi novinarema dotst kamaradu kteri ji vsude hypervychvali a ostatni zancky zprudi...takze bych to nechtel radsi komentovat, ze by byla skodovka ve svedsku tak sledovana vic nez jiny se mi moc nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 kurec, je zvláštní, že u okty se mi nic takového nikdy nestalo, ani po vapě, ani v břečce či neudržované silnici. Nevím, někde bude bota, brzdy jsou to nejdůležitější. Ale na druhou stranu u fordu se mi občas stávalo, že v horkých dnech to taky nebrzdilo, stačilo šlápnout na brzdu a pedál šel dolů a auto nic - teda jelo dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 hm tak to je taky moh hezky me to auto brzdi paradne porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 No nevím to se my ještě u Octávy nestalo a to projíždím louže a břečky většinou schválně To jsem taky dělal, do chvíle, než mě to s Roverem stáhlo do škarpy, která té vody byla plná, takový malý potok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Smarja, a oni sou jeste schopny oficialne rict, ze je to normalni, pac je to v manualu Proc me furt vic a vic presvedcujou, ze uz Skodu ne? Nastesti furt okolnosti nakupu auta zabranujou A nebo je to schvalne, ze se lidem nelibi ten prisernej predek, tak jsou brzdy upraveny, aby se to tak nejak predesignovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tohle není nic nenormálního, pokud se jedná o první vyjetí po např. nočním odstavení vozu. Je to nějaká souhra vlhkosti a mrazu, 1 - 3x za zimu to pozoruji. Jak u Fabie, tak i u Octávky. Po jednom obrždění je to v pořádku. Raději na to myslet a hned po vyjetí to zkusit. Že to nedělají jiné značky je blbost. Při další jízdě se to už neprojeví i když projedu vodou. Ale jezdím v zimě na plecháčích. A nebo koupit Oltcita, u něj to nehrozí. Má kotouče u převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no nevim, u zadnyho rendla co sem s nim v zime jezdil ani u zadny z dvou oct co sem mel se mi to nestalo...nevim, asi blbe brzdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no ja mam podobnou zkusenost ze sluzebni O2 4x4 FSI. vyletel jsem z parkoviste pred praci a malem srovnal trafiku. absolutne to nebrzdilo, propadl se me pedal a brzdny ucinek nula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tohle je asi něco jiného, pedál se chová normálně. Akorát, že desky nebo kotouče jsou namrzlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 U FI Combi meho kolegy brzdy taktez nefungovaly!!!! Auto r.v. 08/07!!! Takze nic neni nemozne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 A muze nekdo logicky vysvetlit proc se to deje? Jak je mozny ze se v tuhle chvili nejakym zpusobem zblazni ABS a prestane to brzdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 A muze nekdo logicky vysvetlit proc se to deje? Jak je mozny ze se v tuhle chvili nejakym zpusobem zblazni ABS a prestane to brzdit? Ted se to stalo i Saabu, psali to na www.autoweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.