Přejít na obsah

Nové fábce selhaly brzdy....

mira

Doporučené příspěvky

to udělá ABS - mám podobný zážitek při projetí kaluže a potom brzdy téměř nic - po chvilce ok ale celkem šok ABS začne klepat do pedálu a auto jede dál

presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...

ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi

takze myslim ze to moze byt normalna vec ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne too sa mi stalo po jazde na robzbredlej brecke |lad sneh voda| ked som na zaciatku mesta kde uz brecka nebola ale len klzko .. dobrzdoval pred semaforom .. na stlacenie pedalu buchotalo abs ale auto nebrzdilo slo dalej .. a veru nebolo to smykanie ...

ale v podstate sa to tiez stalo za extremnych poveternostnych podmienok po jazde na neudrzovanej ceste v blbom pocasi

normální ale jen u Škodovky :p

Odkaz ke komentáři

jo, mas pravdu, ved ktory blbec by cakal ze v extremnych poveternostnych podmienkach budu brzdy fungovat :D vtedy su brzdy v podstate k nicomu, staci vyhodit standardnu kotvu ked clovek chce zabrzdit. uplne bezne...

Odkaz ke komentáři

Tohle znám, delší jízda bez brždění na mokrý silnici a pak člověk potřebuje zabrzdit, tak to nebrzdí. Stalo se mi to už u víc aut. A když je posolíno je to ještě horší.

A s hliníkama je to fakt o dost horší - vlastní zkušenost...

Hold se musej ve Švédsku naučit sušit kotouče a jezdit předvídavě... :)

Odkaz ke komentáři

No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi).

Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!!

Odkaz ke komentáři

No klasika, zasa nejaký pseudonovinár chcel prísť s bombastickou správou... Stáva sa to aj u iných značiek a vozov, z tých prémiovejších trebárs BMW X3 (overené viacerými majiteľmi).

Ale keďže sa to teraz stalo u škodovky, tak o tom treba predsa napísať úplne super bombastický článok!!!

Jo s tím souhlasím. Kdyby se to stalo u auta jakýkoliv jiný značky, nikdo nic neví. Ale že je to u Škody a ještě k tomu u nový Fabie, tak se to všude řeší s fantastickým titulkem „Fabii selhaly brzdy“. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

kurec, je zvláštní, že u okty se mi nic takového nikdy nestalo, ani po vapě, ani v břečce či neudržované silnici. Nevím, někde bude bota, brzdy jsou to nejdůležitější. Ale na druhou stranu u fordu se mi občas stávalo, že v horkých dnech to taky nebrzdilo, stačilo šlápnout na brzdu a pedál šel dolů a auto nic - teda jelo dál.

Odkaz ke komentáři

Smarja, a oni sou jeste schopny oficialne rict, ze je to normalni, pac je to v manualu :D Proc me furt vic a vic presvedcujou, ze uz Skodu ne? Nastesti furt okolnosti nakupu auta zabranujou :)

A nebo je to schvalne, ze se lidem nelibi ten prisernej predek, tak jsou brzdy upraveny, aby se to tak nejak predesignovalo ;)

Odkaz ke komentáři

Tohle není nic nenormálního, pokud se jedná o první vyjetí po např. nočním odstavení vozu. Je to nějaká souhra vlhkosti a mrazu, 1 - 3x za zimu to pozoruji. Jak u Fabie, tak i u Octávky. Po jednom obrždění je to v pořádku. Raději na to myslet a hned po vyjetí to zkusit. Že to nedělají jiné značky je blbost. Při další jízdě se to už neprojeví i když projedu vodou. Ale jezdím v zimě na plecháčích. A nebo koupit Oltcita, u něj to nehrozí. Má kotouče u převodovky.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...