Krejdy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jestli myslíš tu přípravu tak to jsem četl, ale nevím jestli se tam bude muset jeste neco dodelat nebo dokodovat? Nebo jen zapojit a funguje? Uz to nekdo delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jestli myslíš tu přípravu tak to jsem četl, ale nevím jestli se tam bude muset jeste neco dodelat nebo dokodovat? Nebo jen zapojit a funguje? Uz to nekdo delal? Hele myslite ze bude stacit koupit jen blinkry s osvetlenim a vymenit je za ty stavajicí bez osvetleni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Vyměníš spodky, natáhneš drát do dveří, zde by měla být svorkovnice s připravou, kde je jeden volný pin, zapojíš a poté nakódovat. Asi takhle by to mělo být. Sám se na to teprve chystám, tak doufám, že nepíši bludy. Asi největší problém bude rozebrání tapecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Vyměníš spodky, natáhneš drát do dveří, zde by měla být svorkovnice s připravou, kde je jeden volný pin, zapojíš a poté nakódovat. Asi takhle by to mělo být. Sám se na to teprve chystám, tak doufám, že nepíši bludy. Asi největší problém bude rozebrání tapecu. Tapec jde rozdelat peekne jen doporucuji koupit si nahradni cvoky a prichytnuti tapecu....par se mi jich ulomilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A máš to někde popsané nebo vyfocené. Já to zkoušel podle dílenské příručky a nějak mi to nešlo. Bál jsem se více zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) neco najdes u me v profilu...je to jednoduche....drzi to tri sroubky..dvere spolujezdec....rozdelas madlo dveri...ze spodu je takovy maly otvor-strcis tam plochy sroubovak a rozpulis to madlo...dva sroubky torx...potom musis vytahnout mrizku vyskoveho reproduktoru-opet maly plochy sroudovak a vycvaknes to....drzi to takove male zobacky.....je tam jeden maly sroubek torx.....potom musis vycvaktnout tapec..drzi to asi 8 cvoku(casto prasknou)...odpojis ovladani oken a reproduktor a tahlo od klicky dveri....ridicove dvere jsem nemel rozdelane ale podivam se a dam vedet TY CVOKY DRZI HODNE MUSIS VIC ZABRAT jeden novy stoji 6kc Editováno: 17. leden 2009, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie.007 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj, už se Vám stalo, že se odlepilo sklo venkovního zrcátka? Mně právě jo, tak se chci zeptat, jestli ste to už někdo neřešil. Určitě pude přilepit, ale mám strach, aby to potom ještě vůbec vyhřívalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Odlepilo, mas fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hele... když mám na Scoutíkovi normál zrcátka s osvětlením nástupního prostoru a chtěl bych tam dát ty zrcátka co má RS (tónované) a aby byly samostmívací, lze to? kdo to tady umí? a vnitřní zrcátko mám samostmívací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ...kdyz si prectes v tomto tematu stranku c.2 tak budes mit jasno. Viz zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ok...dodělat to tedy lze... ale na co to přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Jde o podstatnou vec... Nekde sehnat ty vnejsi samozatmavovaci sklicka zrcatek Coz je vicemene nadlidsky vykon Ta instalace je uz brnkacka :-) Editováno: 23. leden 2009, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no nadlidský výkon... se dají koupit nový v servisu ne??? když něco chces, tak není co řešit... dokážeš mi říct čísla dílů, který si na to mám sehnat??? prosím... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No bohužel te zklamu,ale na tom zrcátku nebylo nikde vidět číslo dílu,můžeš se podívat i na fotku zrcátka za zadní části v mojem návodu. Co jsem tady nekde na fóru četl tak jedno skličko stojí kolem 2.500,-Kc Co jsem ja koukal do Etky tak je tam hafo skliček ale ani u jednoho neni napsáno samozatmavovaci A co jsem koukal tak treba na audi takové skličko stojí 7000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 pekne palky...a co vrakoviska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vezu teď auto do servisu, prevděpodobně budem měnit zrcátka, požádám servis o výměnu za ty s osvětlením.. Takže pak sem hodím jejich stanovisko (budou tvrdit, že to nejde, ale.. ) no uvidíme. Ty sklíčka jsou opravdu pálka, pak taky hodím kolik stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Samozřejmě se ta sklíčka dají koupit i ve Škodovce, třeba např. levé samozatmavovací 1Z1857521J cena 6090kč. Za tu cenu je ale koupí jen blázen, na Webu se dají sehnat celá kompletní zrcátka za podstatně nižší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 TAk nevím, jestli jsem divnej já nebo servisy, ale když jsem po něm chtěl, aby mi tam dodělali to "osvětlení" pod tím zrcátkem, tak na mě čuměl .. pak z něho vylezlo, že bude asi potřeba natáhnout určitě moc drátů. AŘekl jsem že od 06 se tahaj dráty až do dveří a ve svorkovnici je jeden volnej pin právě pro to osvětlení.. no koukal dál.. Ale napsal to do těch papírů propiskou a uvidí se.. tak za týden/2 dám vědět jak dopadla jejich snaha.. Už to vidím, že podle VIN mi objednaj zrcátka co mají ten spodek "zateměnný" pouze pro blinkry a po natažeí kablůku se budou strašně divit, proč to nesvítí Zrcátka platí pojišťovna, takže mě cena nezajímá.. ale uvidíme, samozatmívací a spol jsem po nich nechtěl, to by už asi nerozdejchali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TondaT Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx jsou tady i v plné náloži... Editováno: 3. Červenec 2009, autor: TondaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Potřebuji vyměnit žárovky na osvětlení nástupního prostoru. MOhl by jste někdo poradit jak to udělat? Hlavně tím myslím návod jak jednoduše rozmontovat zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Nejsem si jistej, jestli tam je žárovka, spíše tam jsou ledky jako v blikači.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Klasicky je tam zarovka W5W...nekdo si tam dava led zarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Mám dotaz ohledně sklápění zrcátek. Vím že to elektronicky má až facelift. Dodělával to někdo z Vás na předface??? Jestli ano, tak jak to bylo nákladné? Díky Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Dodo: no já bych do toho asi nešel, páč to jde pouze v kombinaci s elektronickýma sedačkama, takže tam bude asi něco víc jak jenom nějaká ŘJ O nikom nevím.. Znám jenom pána s FL a sklápěním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Mam elektricke sklapeni zrcatek na FL a el. sedacky nemam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.