brunda Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 ne ne pazvuky žádný, prostě má tvrdší chod a předvstřik mám ok 52 až 57 ale to jsem psal hned. Na tý 66kw jsme předvstřik taky měřili a má naopak vetší cca 62 a6 66 je to tak ja posluchal asi 10 octavek a fak ty 81 jsou takovy tvrdsi,proste vic klepou .to jsem se tomu divil hned kdyz jsem to kupoval mam taky 81 tak me to zajimalo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 mam o 1 r.v. 2003 66kw a je mnohem tizsi nez kolegova 81kw. ma ji asi o 2 roky starsi a zda se nam ze ani vykon neni tak rozdilny. me se zda jakoby ty posledni octavky mely vic nez udavanych 66kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Dnes jsem ladil ALH na brzde, seriovej vykon 3x zmerenej a 104 koni. Po pohodove uprave bez koure 128 koni a 277Nm.. A je to tak vetsinou, ALH ma tak 10-12 koni k dobru. Bonus od fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Bal jsem se ze jsem napsal kravinu , takze jsem rad ,ze je to pravda. Mam ALH a jede super. Aditiva, olel plna sintetika spotr.4,8l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 potvrzuji, měl jsem jak 66 AGR tak 81 AHF a ta byla o něco hlučnější / tvrdší chod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Dnes jsem ladil ALH na brzde, seriovej vykon 3x zmerenej a 104 koni. Po pohodove uprave bez koure 128 koni a 277Nm.. A je to tak vetsinou, ALH ma tak 10-12 koni k dobru. Bonus od fabriky Wow, deset koní navíc a stejné mě to někdy přijde zdechlé jak lemra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Wow, deset koní navíc a stejné mě to někdy přijde zdechlé jak lemra... Tak prosim, moznosti jsou jak tvuj problem vyresit. stage1-125hp, stage2-140hp a pak vic a vic a vic ale i penez. Tydle dve varianty delam nejvic a spokojenost je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda octavia Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ahojte, já mám zase jiný poznatky kamaradi maji VW Golfa IV. jedne má 66 kw a druhý 81 kw a u nich to je upe naopak, tech 66kw je slyšet na mile daleko a to má nalitáno 190 000 km a tech 81kw má už neco k 250 00 km, takže těžko říct jak to je v octávkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darfd22 Vloženo 17. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2024 Měl jsem dlouhá léta leona 1m s asv 81kw a byl to celkem potichy motor, nikdy mi nepřišel nějak hlučný. Pak jsem jej prodal kamarádovi a stále mu jej servisuju. Před dvěma lety jsem si říkal, že jede nějak tvrději, než si pamatuju. A teprve nedávno se z toho zvukově stalo staré ducato. Vyhodilo to chybu 1248-35-10, váha volnobeh 470, max výkon pouze 750, predvstrik 255. Samozřejmě to ani moc nechtělo jet. Odchylka byla 29 stupnu, misto požadovaných 0,8. Vyměnili jsme vstrikovaci čerpadlo, které celý problém vyřešilo. Váha hodnoty ok, predvstrik se dal v pohodě nastavit, výkon zpátky a mně starý známý měkký zvuk motoru byl opět přítomen. Jestli má někdo podezření na tvrdý chod, na který není zvyklý, může mít stejný problém pomalu se odporoučejícího čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.