anry Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud? bol som to ja mam ale TN XXXBI p.s.: si myslis ze sa ti niekto prizna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud? Po tomle určitě ne, se bude báááát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Máš něco proti zeleným pastelovým Fabkám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavSedlář Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém. Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,... Jojo vcera se zamnou taky nekdo lepil a to jsem mastil 120 za obci - nejak jsem cekal ze se neco semele - ale ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém. Jj, tohle mě taky irituje, ale barva na to nemá vliv-tuhle se lepila žlutá F, a to byl zrovna snížek, nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 já to taky nebyl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Hele nebude vadit, když to tu taky využiju k tomu, že jsme se včera kolem šestý honily se zatím neznámejma slečnama ve stříbrný FRS, byli jsme s kámošem taky s FRSkama...a byla docela sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 já to taky nebyl.. Když tak koukám na Tvůj avatar, tak určitě ne, poznal bych Tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Kto to bol dnes co na mna trubil pred kruhaco v trencianskej turnej pri volvo predajni. Neviem co to bolo za curaka ale bola to F I hatchback ( biela alebo strieborna) s SPZ BA........ zrejme bol nervozny ze musel ist za mnou pred kruhacom 40km/h sa mu ospravedlnujem ze som si ho vobec dovolil spomalit ak chce nech dojde ospravedlnim sa mu a dostane do Ak to bol niekto odtialto nech sa prizna co trubil na fabcu vid avatar s SPZ TN....... ak ma odvahu, pako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Smysl tedle diskuze mi uchazi .)skodovek jezdi v cesku mraky, a v orientu stejne tak, tak sazet na to ze se ti ten nekdo prihlasi je velmi mala .)u atypickych aut podstatne vyssi ale i tak (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudik Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 si tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 to ste boli na nocnej v praci alebo problemy so spankom ? p.s.: o pol tretej v noci to uz je zavislost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.