Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama.

Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý :fakac: Byl to někdo odsud?

Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama.

Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý :fakac: Byl to někdo odsud?

bol som to ja :) mam ale TN XXXBI :p

p.s.: si myslis ze sa ti niekto prizna

Po tomle určitě ne, se bude báááát.... lol

Máš něco proti zeleným pastelovým Fabkám :p?

• Autor

proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu :) ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém.

proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu :) ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém.

Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,...

Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,...

Jojo vcera se zamnou taky nekdo lepil a to jsem mastil 120 za obci - nejak jsem cekal ze se neco semele - ale ono nic :(

Jj, tohle mě taky irituje, ale barva na to nemá vliv-tuhle se lepila žlutá F, a to byl zrovna snížek, nechápu :doh

já to taky nebyl.. lol

Hele nebude vadit, když to tu taky využiju k tomu, že jsme se včera kolem šestý honily se zatím neznámejma slečnama ve stříbrný FRS, byli jsme s kámošem taky s FRSkama...a byla docela sranda :palec2:

já to taky nebyl.. lol

Když tak koukám na Tvůj avatar, tak určitě ne, poznal bych Tě :smich:

• 3 týdny později...

Kto to bol dnes co na mna trubil pred kruhaco v trencianskej turnej pri volvo predajni. Neviem co to bolo za curaka ale bola to F I hatchback ( biela alebo strieborna) s SPZ BA........ zrejme bol nervozny ze musel ist za mnou pred kruhacom 40km/h sa mu ospravedlnujem ze som si ho vobec dovolil spomalit ak chce nech dojde ospravedlnim sa mu a dostane do :kol-51:kol8:aggressive: Ak to bol niekto odtialto nech sa prizna co trubil na fabcu vid avatar s SPZ TN....... ak ma odvahu, pako.

Smysl tedle diskuze mi uchazi .)skodovek jezdi v cesku mraky, a v orientu stejne tak, tak sazet na to ze se ti ten nekdo prihlasi je velmi mala .)u atypickych aut podstatne vyssi ale i tak :(((

si tu?

to ste boli na nocnej v praci alebo problemy so spankom ?

p.s.: o pol tretej v noci to uz je zavislost :):p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.