Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

ok,co tak v Bratislave lol

• Autor
ok,co tak v Bratislave lol

Je mi úplně fuk kde.Tu nádrž na to obětuju. :p

Je mi úplně fuk kde.Tu nádrž na to obětuju. :p

jj.klidne bratislava....jsem od brna

Ked Bratislava, pridem :palec2:

Ja pojedu treba do Nemecka,hele sice sem z Pardubic,ale pocitejte na 100% se mnou.....

Ja pojedu treba do Nemecka,hele sice sem z Pardubic,ale pocitejte na 100% se mnou.....

100%prijedu jen se domluvit kdy a kde

Ja myslim ze dva dny by byli nej... aspon bysme si to stihli vsechno prohlidnout a vzajemne zkritizovat

• Autor

no jasně.Ono ale nejdříve by to chtělo zjistit přibližnou účast to je jasné.Skrz 5 aut to nemá cenu.Ale myslím si že by to nemělo chybu.představa nějakých 20 supů v koloně mě láká.A musí to vzbudit i pozornost.A dálka není žádná překážka. :aggressive:

Na stopro bych taky přijel. ;)

Bratislava není problém...

tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant

• Autor
tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant

jasně tak to by bylo úplně stylové.Kuknout kde nám ty naše krasavce udělali.

Jo tak MB bych bral :palec2: To by byla fakt stylovka... ;)

• Autor
Jo tak MB bych bral :palec2: To by byla fakt stylovka... ;)

jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. lol

jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. lol

No myslim ze do MB by som sa aj dal nahovorit :)

jooo,taky bych se přidal :palec2:

Myslim ze MB by byla opravdu super ale do Brna bych klidne dojel taky.

Brno je takovej docela dobrej stred kam by mohl prijed kdokoliv...

taky bych přijel, i když nemám žádnou úpravu...

• Autor
taky bych přijel, i když nemám žádnou úpravu...

Kámo ale to vůbec není o úpravách.To auto ani žádné zvláštní úpravy nepotřebuje.Je dokonalé samo o sobě.Takže nezoufej a v případě se srazu se klidně přidej. :palec2:

Sraz to byla pastva pro oci

Srazík by mě taky lákal byla by to pastva pro oči, tolik SUPíků najednou v různých barvách, ať již s úpravami nebo bez !!! :palec2:

Jo tak to mě taky láká jen nevím čím mám přijet!? Aby to malýmu nebylo líto :aggressive:

post-1971-1203079572_thumb.jpg

Upraveno od kačer

Jo tak to mě taky láká jen nevím čím mám přijet!? Aby to malýmu nebylo líto :aggressive:

Tak ho naloz do kufra a hotovo :p:p:p

Tak ho naloz do kufra a hotovo :p:p:p

:kol-131::kol-131::kol-131::kol-131:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.