Červen 19, 200817 r zmena Mifii 1 auto 3 lidi vcetne ridice nasel jsem dalsiho a ten si to nenecha ujit
Červen 19, 200817 r Nezoufejte kluci hned jak bude Club tak o talk nebude nouze I Vy soukromníci , těším se až Vás zítra poznám..
Červen 19, 200817 r Nyní jsem zkončil s pucováním SUPíka, vymazal fotky z digitálu a uvolnil tak místo, zítra se těším, ahoj !!!
Červen 20, 200817 r Ahoja, tak jsem konečně doma.. děkuju že jsem Vás poznal, některé víc, viz. ostravaka Víťu s přítelkyní.. bohužel se exkurze protáhla a tak se jsem neměl čas víc stihnout.. nicméně i když nejsem majitelem SUPa, rád Vás zase uvidím
Červen 20, 200817 r Tak jsem taky dorazil, bylo to fajn, akorát že jsme mohli říct, kdo pod jakým nickem je, protože znám nick, ale většinou nevím, koho k němu (jakou tvář) přiřadit ! Tak snad příště .... Upraveno Červen 20, 200817 r od Paolo.007
Červen 20, 200817 r Malá vzpomínka a pro ty, kteří se nemohli zúčastnit, tak krátká ukázka ! Upraveno Červen 20, 200817 r od Paolo.007
Červen 20, 200817 r Zdravím.V pořádku sme dorazili domů a byl to příjemně strávenej den s fajn lidma.Jak se říká stejně postiženými. Cesta z Kvasin byla s Paolem fajn,jeli sme pohodičkovou rychlostí.Budu se zas těšit na další srazík.Sm rád,že sem Vás mohl poznat.Ahojk Peny
Červen 20, 200817 r Tak tak, s Penym jsme jeli skoro předpisově, chtěli jsme nechat naše SUPíky odpočinout, protože ráno po výjezdu z benzínky, kde bylo první setkání, se nám splašily kobyly. Musel to být pohled, jak po D11 mastí 5 SUPů v levém pruhu za sebou rychlostí 180 km/h !!! Upraveno Červen 20, 200817 r od Paolo.007
Červen 20, 200817 r for Mr. Vytlacil : jenom jednu takovou technickou, stálo by možná za to zaslat do Kvasin děkovný mailík, že nám umožnili prohlídku s fundovaným průvodcem, dávám na zvážení !
Červen 20, 200817 r JJ,srazík good, hlavně ta prohlídka byla zajímavá, akorát TO pod tou plachtou mohly ukázat
Červen 20, 200817 r Autor Ahoja, tak jsem konečně doma.. děkuju že jsem Vás poznal, některé víc, viz. ostravaka Víťu s přítelkyní.. bohužel se exkurze protáhla a tak se jsem neměl čas víc stihnout.. nicméně i když nejsem majitelem SUPa, rád Vás zase uvidím Potěšení je i na mé straně.Bylo mi ctí pane.A i ostatní lidi byli super.Až bude sraz někde v přírodě,tak je třeba hlavně provézt tu spanilou jízdu.A to doufám,že už bude i více lidí.
Červen 21, 200817 r Supr srazík, hlavně tak prohlídka byla . Směrem ke Kvasinám jsme se trochu s Paolem zamotali ale dopadlo to dobře . Už se těším na další srazík a doufám, že se poznám i s ostatníma... to Paolo.007: perfektní panorama, mě se to tak dobře nepovedlo vyfotit abych to pospojoval.
Červen 21, 200817 r opravdu fajn sraz, i kdyz doprava na misto byla diky uzaverce trosku hekticka :-) moc rad jsem vas vsechny poznal, a paolo: tak fotka je fakt libova!!!!!!!!!!!!
Červen 21, 200817 r mozna by stalo za to priradit na panorama paola nick, abychom vedeli i do budoucna kdo je kdo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.