Losky83 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Lidi, nedávno jsem sundal zadní nárazák, nechal nalakovat a namontil zpět. Ale mám teď menší problém. Při zavírání kufru se víko opírá o nárazník. Šrouby jsem dal všechny zpět tam jak patří, tak nechápu, jak to, že nárazník je teď výš. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Foto....a co spára nárazníku a boku...je o.k. nebo se nějak otvírá.....? Stejně ho budeš muset sundat znovu...tak ho zkus nasadit ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Foto....a co spára nárazníku a boku...je o.k. nebo se nějak otvírá.....?Stejně ho budeš muset sundat znovu...tak ho zkus nasadit ještě jednou... Zdá se to být ok, ale asi ho teda sundám, ale vůbec se mi do toho ani trochu nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.