rihous Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Chtěl jsem se zeptat , při dobržďování a zastavení jde motor jakoby na tři válce. Po zastavení se buď sám rozeběhne pravidelně a nebo stačí sešlápnou plynový pedál. Měl jsem na počítači nic nebylo zjištěno. Nemáte někdo s touto závadou skušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Chtěl jsem se zeptat , při dobržďování a zastavení jde motor jakoby na tři válce. Po zastavení se buď sám rozeběhne pravidelně a nebo stačí sešlápnou plynový pedál. Měl jsem na počítači nic nebylo zjištěno. Nemáte někdo s touto závadou skušenost. Nemáš prasklou podtlakovou hadici k brzd. posilovači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Chtěl jsem se zeptat , při dobržďování a zastavení jde motor jakoby na tři válce. Po zastavení se buď sám rozeběhne pravidelně a nebo stačí sešlápnou plynový pedál. Měl jsem na počítači nic nebylo zjištěno. Nemáte někdo s touto závadou skušenost. asi by chtělo napsat typ motoru,nemáš to ani v podpisu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Mám úplně stejnej problém jako rihous. 1.9TDI 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 toto se tady už řešilo a dělá to dvouhmota, byl to i můj problém a po výměně za jednohmotu od SEBA-člen fóra se to vyřešilo a je to pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rihous Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 toto se tady už řešilo a dělá to dvouhmota, byl to i můj problém a po výměně za jednohmotu od SEBA-člen fóra se to vyřešilo a je to pryč Pokud jsem to dobře pochopil jedná se o výměnu setrvasčníku. Ještě jsem se chtěl zeptat na kolik tato výměna vyšla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Pokud jsem to dobře pochopil jedná se o výměnu setrvasčníku. Ještě jsem se chtěl zeptat na kolik tato výměna vyšla. měnil jsem celý set a to setrvačník, přítlačák, lamelu a ložisko, vše Valeo a myslím, že jsem neudělal chybu, původně jsem taky chtěl vyměnit pouze setrvačník, ale když jsem viděl jak vypadá původní set, tak jsem byl rád, že jsem koupil celý komplet, zde na fóru jej nabízí SEBO a stojí cca. 10.000,-Kč, v současné době jsem na něj najel více jak tisíc km a je ok po namontování se ti akorát trochu změní zvuk motoru, protože původní dvouhmota je odpružená a jednohmota ne, jinak v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
invader Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Rozpojit svorkovnici na spojkovém pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Rozpojit svorkovnici na spojkovém pedálu. rozpojeni svorkovnice u spojky pomuze jen na chvili ... mam rozpojeno a dela mi to taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 rozpojeni svorkovnice u spojky pomuze jen na chvili ... mam rozpojeno a dela mi to taky.. a k cemu je vlastne dobry ze se to rozpoji,nebo kcemu tam vlastne je,vubec nechapu jakou to muze mit souvislost dik za odpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.