pointfrost Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Zdravím, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek. Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky Editováno: 13. Únor 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Zdravím, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek.Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky Asi jsi ten čip immo poškodil. Z tvého dotazu není jasné jestli ti problámy dělá původní čip, nebo ten ze zámečnictví. Jinak v klíči ho musíš něčím -třeba silikonem zalepit. Je několik typů immo a tím i čipů liší se opravdu rokem výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Takhle vypadá immo rv.2000 Ten immo bys tam měl přilepit aby tam nelítal. Možná že je to tím. Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Takhle vypadá immo rv.2000Ten immo bys tam měl přilepit aby tam nelítal. Možná že je to tím. tyčinky vypadají skoro stejně u všech generací podle vzhledu nic nepoznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 upevnil jsem ho blíž k klíčí a zatím jede, díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.