Publikováno Únor 13, 200817 r Zdravím, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek. Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky Upraveno Únor 13, 200817 r od pointfrost
Únor 13, 200817 r Zdravím, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek.Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky Asi jsi ten čip immo poškodil. Z tvého dotazu není jasné jestli ti problámy dělá původní čip, nebo ten ze zámečnictví. Jinak v klíči ho musíš něčím -třeba silikonem zalepit. Je několik typů immo a tím i čipů liší se opravdu rokem výroby.
Únor 13, 200817 r Takhle vypadá immo rv.2000 Ten immo bys tam měl přilepit aby tam nelítal. Možná že je to tím. Upraveno Květen 3, 201015 r od zabiak
Únor 13, 200817 r Takhle vypadá immo rv.2000Ten immo bys tam měl přilepit aby tam nelítal. Možná že je to tím. tyčinky vypadají skoro stejně u všech generací podle vzhledu nic nepoznáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.