Malta Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 tak mi to nedalo, relé otevřel, ale nevím, jestli tam bude co proletovat ... na první pohled se to tváří OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Zober si lupu k tomu v pravo pri plaste je šora letovanych kontaktov. Ked takto pozrem to foto tak od konca 4 alebo 5-ty bod letovania poriadne pozri bude tam trhlina tenka ako vlas. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Vetšinou se musí proletovat tyto kontakty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 (editace) nešlo mi sem dať foto. ako kecka označil. Editováno: 5. leden 2018, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 dobrá, dám na vaše rady a prubnu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Vždyť je to poznat na první pohled, že jsou popraskané skoro všechny spoje přívodů, jak označil KECKA. Je to tím, že se používá bezolovnatý cín. ECOCÍN. Doporučuji ty spoje odsát a nahradit normálním cínem. Jen proletovat - nahřát, to sice opraví, ale ne na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 jojo, když jsem si zvětšil foto už jsem to pak viděl také, ale pouhým okem neznatelné. Vemu to kolegovi do práce, už mi takto proletovával plošňák u PC monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 možná dlužím výsledek ... tak relátko mi kolega proletoval, to bylo hned, na čem to viselo, bylo dostat je zpět. Tak nějak jsem to furt odkládal, pak mi nahrála náhoda, že jsem musel jet na LPG garančku s roomem, tedy že mi to ten servisák peánem zase nastrčí zpět, když se mu to tak krásně podařilo vytáhnout. Ovšem, nedařilo se, tři pokusy a ve všech spadlo relé dolů. Naštěstí se sundal ten spodní polystyren a buď vypadlo samo, nebo údery na spodní část palubky vypadlo také. Takže nějakou dobu leželo relé v garáži a čekalo na metodu dvě, jak tu radil Albín, jen jsem je na tyčku přilepil Mamutem. Ovšem když jsem zkoušel jak moc to drží, tak při prvním pokusu jsem to "držení" na hůlce trochu narušil, takže při snaze prostrčit to otvorem po přepínači, se mi hůlka oddělila. Takže jsem to znovu nalepil, ale už nezkoušel, jak moc to drží a zkusil opět prostrčit otvorem. Ovšem stejný výsledek, takže jsem na nakonec pojistil nití, viz obrázek, pak jsem to prostrčil bez problémů, napíchl na kontakty, dotlačil a pak už jen otočil hůlkou, aby se strhly nitě a odlepilo lepidlo a už to svítí, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Tak miniuly tyden mi relatko doslouzilo taky:(. Jelikoz nejsem az tak hracicka a stejne jsem potreboval jeste trochu upravit dorazy 5 dveri po vymene, tak jsem se stavil do meho AS. cena: 200 prace za vymenu a cca 436 za relatko. Dostal jsem jej doma na pokusy. Takze jsem rozdelal a muj zaver je, ze to zadny studenak podle me nemelo. Vse krasne cinovane. Ale nejsem elektronik, takze mozna by nekdo neco videl:D JInak pry byly 2 verze tech relatek ty starsi udajne odchazely velmi rychle uz po par tisicich km. To moje vydrzelo 183tis, tak si mysli ze uz bylo novejsi. jestli nekoho zajima foto, klidne muzu nafotit a dat sem link. Jinak u tech starsich do kdysi zkouseli preletovat a pomahalo to jen na chvili. https://photos.app.goo.gl/GER1ZITrnot6oxd23 Editováno: 1. Březen 2018, autor: lumirnavrat pridan link na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Ahoj mě u FII po face odešel vypínač u pojistek zatím provizorní oprava. Ale co mě zaráží že nemám žádnou kontrolku v přístrojovce na denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Protože denní svícení není hlídáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 (editace) Jen se zeptám, jakým způsobem se vyndavá ten spínač světel, abych se dostal na to relé. Díky Editováno: 8. Květen 2019, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Zatlačíš za otočný knoflík světel a otočíš s ním myslím doleva. A jestli ti odešlo to relé,tak mám jedno nový plonkový-na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 ja som ho menil zospodu, trochu poohynam ruky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 (editace) Před hodinou, PedroKV napsal: Zatlačíš za otočný knoflík světel a otočíš s ním myslím doleva. A jestli ti odešlo to relé,tak mám jedno nový plonkový-na prodej. Já právě nevím jestli je to relé. Jak to poznám? Dneska ho budu vyndavat. Pokud ano, určitě bych tvojí nabídku využil. Díky Editováno: 9. Květen 2019, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 No podle mě když na 2 piny přivedeš 12V, tak druhé dva ti sepnou, ale neznám zapojení toho relé. Pokud se ti podaří ta krabička otevřít, tak možná najdeš studený spoj,tak bude stačit to proletovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Díky za radu. Dneska se na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Tak jsem se snážil ten spínač rvát do prava pomalu do prasknutí, ale ani se nehne. Co je to za systém uchycení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Spínač do polohy nula, zatlačit a otočit o 1 polohu doprava a zatáhnout k sobě. Mělo by to být všude stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 (editace) Tak isto aj na Fabii Editováno: 9. Květen 2019, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Díky, už se mi to podařilo ?. Já nevěděl že se to má stlačit. Ale šahal j sem pro něj z boku a mám dořezanou ruku až po zápěstí a relátko jsem stejně nevyndal. Je nějakej jinej způsob jak se k němu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Peán, tyčka s mamutem, drát z kola bicyklu, dítě, ženská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Dobrej nápad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 peánem mi to vytahoval u rooma servisák co mi servisuje LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.