Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mohl by mi někdo poradit jak je přidělaná hadička ostřikovače 5tých dveří s plastovým kolínkem do motorku stěrače?Je tam pouze zasunuta,nebo nějak zajištěna-v místě napojení plast/kov mi to teče..Díky za odpověď. /Jinak zpětná montáž PVC krytu je lahůdka-hlavně ty plíšky/

• 2 týdny později...

Ahoj mám jen Fábii a tam je to nasunuté.U té mé to teklo přímo z motorku kté malinké nádobce. Tak jsem to přilepil a je po problému.

No to je taky věc ! Když ostřikuju zadní sklo , je to jako by to auto mělo prostatu ! Nevíte někdo proč ?

Odkud Ti to teče?

• 1 měsíc později...
  • Autor
Odkud Ti to teče?

Takže:po rozdělání převodovky stěrače/ostřikovače jsem zjistil že voda teče přepadovými kanálky/2ks/na plast.kolínku.Každý servis automaticky zalepit-což je pitomost,jelikož by se za chvíli natlakovala a zaplnila celá převodovka vodou + pravděpodobné spálení motorku.Vše jsem vyřešil těsnícím O kroužkem z vodovodní baterie/20 hal./který jsem nasadil na plast.hřídelku a i s víkem dotáhl!Pro jistotu jsem vyvrtal do víka převodovky v nejnižším bodě otvor 2mm-suplující původní odtokové kanálky/v případě opětovné netěsnosti/.Zatím vše perfektně funguje a vzhledem k četnosti používání ostřikovače a výdrže těsnění ve vodovodní baterii jsem pravděpodobně problém vyřešil na dlouhá léta.. Jinak samostatně se tento díl v ceně okolo 100Kč koupit nedá,je prý součástí motorku a motorek cca 4000Kč!

:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.