Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím neví někdo jestli je možné napojit dveřní kontakt z alarmu přímo na konf. jednotku ? Ušetřilo by mi to mnoho potíží a práce ? Mám ve předu ele okna a auto z 2003 Potřebuji nejednoduší funkční řešení nebo kde najdu vodiče od dveří abych nemusel rozdělávat dveře (necítím se na to)

Vloženo
Zdravím neví někdo jestli je možné napojit dveřní kontakt z alarmu přímo na konf. jednotku ? Ušetřilo by mi to mnoho potíží a práce ? Mám ve předu ele okna a auto z 2003 Potřebuji nejednoduší funkční řešení nebo kde najdu vodiče od dveří abych nemusel rozdělávat dveře (necítím se na to)

škoda, že jsi mi to takto nepopsal hned v SZ, pokud nechceš napojovat všechny dveře zvlášť, můžeš to napojit na hnědožlutý od komfortky, je to - pol, napoj to přes diodu aby se to oddělilo, další věc je ta, že nebudou snímány 5. dveře, ty se dají taky napojit u komfortky.

Vloženo

ahoj dík ,ale jaká pozice je to na konfordce a i ty 5 dveře . Radši bych pozici i barvu jestli to bude sedět. dík a nějakou diodu určitě najdu.a dá se to zapojit i s 5 dveřmi např do serie bude to fungovat?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...