TomasB Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tato sobota? bude i sníh asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak už je pěkně, uskuteční se něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hezky je...co neděle odpolko...?měl by někdo čásek..? Romarioo,Jakr ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj Najmis.Zitra makám u rodiču-přivezli dřevo a večer musim slítnout na letiště na Ruzyn. V neděli by to mohlo vyjit.V 16 hodin na cvičáku u Malšovického stadionu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zítra jedu do Olomouce, takže pro mě také lepší v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Neděle: 26 dubna v 16 hodin cvičák u Malšovického stadionu.Kdo je pro a kdo přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Škoda že tu neni tolik aktivních členu jako napřiklad v Brně...tam se tento čtvrtek setkalo narychlo cca 15-20 členů a bylo to super.Byl jsem tam taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 jen makej makej... no tak uvidíme zítra jestli se někdo nepřihlásí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 já zítra nee, potřebuju dotáhnout nějaké pracovní věci a taky budu dělat jednomu členovi fóra komunikaci rádia a maxidotu a u své konečně rozdělám zadek a zjistím, co mi tam klepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 TO JE SAMÁ PRÁCE A ŽÁDNÁ ZÁBAVA..... neděle je od slova nedělat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Najmisku to já taky bych rád...ale....právě jsem v práci...to vís někdo na vás mladý musí vydělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 TO JE SAMÁ PRÁCE A ŽÁDNÁ ZÁBAVA..... neděle je od slova nedělat!!! když já to mám otočený, já dělám jenom v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dnes má ke mě přijet Miles pro Nokii tak vůbec nevím jak to dopadne časově a jak jsem psal výše...škoda že tu neni tolik členů jako na Morave...v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Romčo jestli chceš řekni kdy mám přijet jsem stále připraven.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Mílo: já Ti zavolám minimálně hodinu dopředu protože jakmile do sebe nacpu jidlo (jim a čumim na škodaforum) tak jdu sekat a pak pro ten mobil musim zajet.Možná že to dopadne i o něco dřív.Bude machr s tou N95 8G.Měl jsem ho 3 měsice a ten foták s navigaci a velkym displejem je uplně jiná liga. Co se týče toho odpoledne tak se kluci konečně vyjádřete!!! Já mám domluvené předběžně fitko s Tomašem od 18 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak bohužel nemohu přijet, právě jsem se vrátil z pohotovosti. Strašně mě bolí spodní části nohou a každá jízda autem je pro šílený utrpení. Tak snad jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Co Ti je? A z čeho to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 kua s váma je to složitý jak s ženskou.... Romariooo:tak leda mužem dát pokec ve 2 lidech no....jako tenkrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Najmis: tak já Ti zavolám ju? Má se stavovat odpoledne Milan pro Nokii a tak bychom pokecali ve třech.Předběžně na 16:30 u mě na zahradě.Plati? Přijed na zákusek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 juuuuuu táák tomu se nebráním...a kávička by k tomu zákusku nebyla...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Přijed parchante!!! Jsem zvědavej na ty Tvoje novy sedačky.Na 16 hodinu at jseš tady.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 aha, škoda, tohodle jsem si nevšimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Malej srazík u Romana na dvorku. Zleva Miles,Romáriooo,Najmis a Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 měl jsem se na všechno vyprdnout a přijet, příště to tak bude, dofám, že to včas zachytím, jinak pracovní věci hotové tak napůl, auto klepe pořád, alespoň ten maxík se povedl, mrzí mě to, rád bych pokecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.