lukash Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Uvidíme, jak na tom bude s prací... v dubnu toho bude docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak co, co takhle kafe na benzínce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Já nejsem proti.Zitra by to šlo.V H.K na OMV u FN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Kluci ja sem Chrudimak,takze jestli bude pekne resp. nebude zasrana silnice tak bych mohl taky prijet omrknout vas Plati teda ta Kunka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Tak já bych asi dorazil....je na tý benzínce dobrá ruční wapka....?bych to opláchnul...a co v plánu s Kunkou...by mohl dorazit i pan JaKr...má to z jaráku kousek... Edit:jo a jakej čas na tý benzínce....?To je ta co se jede směr PCE...?na kruháči k carefouru rovně.....jo? Editováno: 29. Listopad 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Občas tam auto umeju a dokonce když je k nule tak tam umeju auto i zadara protože tam nechávaji puštěnou teplou vodu aby jim to nezamrzlo.Navrhuju čas v 15 hodin a dostaneš se tam když pojedeš z Pardubic-polevé straně budeš mít fakultní nemocnici a po 500 metrech máš tu benzinku OMV.Je to pouze můj návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 super..... čas taky O.K. jen teda když nebude vadit pojedu od Trutnova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ty kde je teda sraz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Najmis: Tak zajed ke mě...jedeš okolo mě a pojedeme spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 a to je kde....?já jedu trutnov-jarák-HK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Dorazí teda někdo....?15H...? já doufám že dostanu propustku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To teda.Kdo se dneška zučastní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tak asi pojedem 2 jo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak hodím nějaký fotos z dnešního megasrazu.... Tu černou H2 sem potkal hned v Trauči na kruháku....takhle možná nevypadá,ale docela slušně zvednutý a brutální zvuk motoru... byl to nějakej polák a celkem ho mazal...takže bohužel foto jen takhle..nechtěl sem kvuli fotkám letět jak prase.. Sraz byl teda na EMW ale zrovna se tam na mytí sjelo pul HK....přemístily sme se na lepší plácek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) nemám to moc nablejskaný.....? Editováno: 30. Listopad 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Domu sem jel klidovku...na to že je to pořád dokopce slušná spotřeba ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 sakra, to jste to vzali nějak hopem Jsem dojel až v 17 hod. z Moravy a až teď si to tady čtu. To chce nějakej čas dopředu. Tak bych si dovolil navrhnout tu benzínku v HK jak jsme se naposled potkali s JaKrem a Bajdíkem. No a termín by mohl bejt snad příští týden o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 aha, tak teda asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak panove mame tu novy rok :-) co takhle uskutecnit nejaky sraz v hk a tentokrat s trosku vetsi ucasti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já jsem pro každou špatnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David2fabia Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jsem tu novej tak rád poznám ostatní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jsem tu novej tak rád poznám ostatní.... Ja jsem tu taky novej takze jsem na tom uplne stejne :-) co prida se nekdo dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zitra to nevyjde protože jedu lyžovat s děckama ale neni problém se domluvit na jindy.Zkuste něco navrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zitra to nevyjde protože jedu lyžovat s děckama ale neni problém se domluvit na jindy.Zkuste něco navrhnout. No zitra urcite ne razim na hory taky :-) co pristi vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.