Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Kluci kdyby bylo pekne tak bych vytahl supa ze tmy garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To by šlo.To znamená 24 ledna.Kde?Kdy? Odkud jste.Muže to bý v Hradci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Co treba Pardubice Hypernova , podzemni garaze 14h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no já bych byl pro hradec... pardubky mám z ruky, jsem od chlumce nad cidlinou, tak HK není problém... jen asi budu nějak mimo mísu, mám jen seriovku... ale i tak jsem s fabulí spokojenej... Ale každopádně vás rád poznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jde o pokec :D PCe je 15km od Hk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 tak ať se vyjádří ostatní..... já jsem pro, teda pokud mi do toho nic nevleze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tož já bych se možná přidal,jestli by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja pridavam svuj hlas pro Hradec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 paráda, tak to už nás je 5... :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak fajn.Hradec Králové jak je Všesportovní stadion tak na tom velké záchytném parkovišti.Třeba ve 14 hodin? 24 ledna ve 14hodin.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 myslíš cvičák romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jasná zpráva! Je to ted značené na tabuli jako záchytné parkoviště které mimochodem chce převzit ten zasranej ATOL a zpoplatnit parkování i tam.Zlej sen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to si děláš kozy, já sice nejsem z HK, ale slyšel jsem o ATOLu hodně, a řeknu ti že to jsou fakt kun.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nedělám.Maji tam umístit kamery a dát dokonce závoru.Psali to v regionálních novinách ale nevím jestli jim to prošlo.Na jednu stranu bych se divil kdyby ne protože ...škoda mluvit...řeknu Vám proč na srazu ale prachy prostě dělaji divy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 24 ledna ve 14hodin na cvicaku. budu tam :-) jo a ATOL sou pekny kur.. z hrace nejsem ale jezdim tam kazdy den a platit kazdy den 40 za parkovani me fakt nebavi a jeste k tomu kdyz ty penize jdou ciste do kapsy atolu(teda aspon co jsem slysel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to jo co by lidi pro prachy neudělali že ano? takže sobota 24.1.2009 ve 14 Hod- parkoviště u sportovního stadionu malšovice v HK ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jo a jen tak bokem na cvicaku je to ted celkem slusna ledova plocha takze se mate na co tesit : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to jo co by lidi pro prachy neudělali že ano? takže sobota 24.1.2009 ve 14 Hod- parkoviště u sportovního stadionu malšovice v HK ??? ANO ANO presne tak a tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Z mé strany to plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no vzhledem k tomu, že se má oteplit, no nevím jestli to tam do soboty vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Čaute, možná ten příští týden do HK taky dorazím... Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Napište prosím kdo teda v tu sobotu 24 přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tož asi bych též dorazil. Myslíte ten velkej parkec u Lízátek? Tam jsem kdysi byl na sněhu blbnout. bylo to tam takové neformální a furt tam blblo několik aut najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ano.Přesně tam Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.