Milh@us Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) takže když to shrnu, tak to vypadá takhle: já, romarioo, tomasb,petřík,řepík,D.E.N.S.O,juke.box, TomV,Dandisan Editováno: 18. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Když nás bude vic tak se vůbec nebudu zlobit.Zkusim ještě Najmise.S tim jsem se potkal posledně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja predbezne asi muzu, ale pokud to zas bude jen sraz cernych rychlych sipu, tak to mam jenom motorku, ale ta zase neni TDi, to je situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) paráda, tak to už nás je 9, otázkou ale je, kolik lidí opravdu dorazí... Editováno: 18. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A vešla by se mezi vás i jedna tmavě zelená Felicia Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 to víš že vešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Určitě přijed.Rádi Tě uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 OK, přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ve čtvrtek-pátek bych teda raději pro jistotu prosil potvrdit učást abych tam náhodou pak nebyl sám.Ted vikendy jezdíme na lyžovačku ale tentokrát pojedeme jen v neděli.Tak díky zatím.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 romarioo, sám tam určitě nebudeš, protože já na 1000% dorazím, max tam budeme sami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 čauky dětská nu vás teda je:-)když mě napíšete co a jak,jsem líný to číst vše:-)tak 24.1.bych jako mohl:-)a zkuzte ještě jaKra:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ty wole...asi budu vybírat vstupny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 pokud do té doby nepojdu, tak dorazím. Jen teda ne Škodárnou Škoda že asi nebude ta plocha zaledovaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já nemužu...mám pracovní víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 To je škoda Najmis že nemužeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já za to nemužu...měl jsem mít puvodně volnej víkend...ale v práci to stojí za prdlačku..málo zakázek a tak šachujou s lidma sem a tam..jdu zase z5 na svou směnu a výrobu a taky jinej směnovej model...takže hold pech no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No ja mam v patek maturitni ples, ale budu na vas myslet panove abych byl v sobotu ve stavu v kterem budu moc prijet prijedu na 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 tak si ho pořádně užij, a hlavně nezapomeň o půlnoci pořádně zašlapat šerpu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Pánové, vypadá to, že se neobjevím. Dneska jsem si domlouval program na Ostravsku a stala se nevídaná věc, jeden náš velmi dobrý klient ke kterému jedu poprvé a se kterým bych chtěl rozšířit spolupráci o tryskové fluidní mletí, dispergace a homogenizace je přes týden zaneprázdněn, ale pozval mně na sobotu v 10 hod, že bude mít na mně neomezeně času. Já na to kejvnul z více důvodů. Jednak u nás dělá solidní obraty na disoluci, s kolegyní mají velmi přátelské vztahy a navíc se mi jeví jako sympaťák a je to příležitost beze spěchu se detailně s firmou seznámit. V neposlední řadě se od něj jako experta na mletí a zejména pak na tryskové mletí můžu přiučit praktické detaily. No a taky mi navrhnul, že mi ukáže něco zajímavého i mimopracovně a jesti chci, že můžu vzít i rodinu. Takže to vypadá, že když budu v 10 hod. v Kopřivnici, tak je asi nereálné být ve 14 hod. v HK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tome: nech toho! Tak tam let vrtulnikem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 je to v pytli, v 10 máme zcuka a bůh ví, kdy odjedu. Můj původní záměr byl v pátek ráno v Bohumíně jedno jednání a pak cestou ještě ta Kopřivnice, ale se to nějak vymklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No tak ti to vyjde jindy, vždyť to není naposled... Ale je to škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ach jo. se mi nechce, ale musím fičet směr Ostrava aby dojel nějak rozumně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dnes jsem jel okolo cvičáku a opravdu ten snih je pryč.Docela škoda že tam nezkusíme smyky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 treba neco napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.