Březen 5, 200817 r mne sa tiez paci fabca, ale nebude to vyrazne, teraz to je velike ale potom sa tam budu napisy stracatmam jeden pre maltu s napisom dole na narazniku úúúúúúúúúúúžasný hele zkus teda ty obrysové čáry ztučnit a forum..... zkus malinko zalomit podle spodního obrysu nárazníku .... já vím , furt si vymýšlíme co
Březen 5, 200817 r Autor chlapi, montyho ste nevideli ? nejako mi tu chybaju tie jeho off-topinky....
Březen 5, 200817 r Zkus to šoupnout i trochu do obdélníku(12x10 ?)Ať už mám elepší představu asi nejak takto? aspom priblizne by to mohlo byt takto velke a su hrubsie okraje
Březen 5, 200817 r Autor chlapi podme drazdit montaka ! kto z neho vytlcie viacej vyplazenych jazykov, co ?? ale k veci, je to dobre, akurat ten napis na skle je tam nejaky nasilu. chyba mu vezba k tomu zvysku. na SPZke je meno, to sedi. naraznik je nosnik pre adresu, ktora kopiruje tvar naraznika. aj to je O.K. este treba spravne prisrobovat ten velky napis. Upraveno Březen 5, 200817 r od colins
Březen 5, 200817 r asi nejak takto? aspom priblizne by to mohlo byt takto velke a su hrubsie okraje Děkuji . Zkus to hodit do toho rozměru. Já zajistím výrobu a vy si nalepíte nálepky s mojím jménem . To by prezidento nepřežil
Březen 5, 200817 r Autor Děkuji .Zkus to hodit do toho rozměru. Já zajistím výrobu a vy si nalepíte nálepky s mojím jménem . To by prezidento nepřežil no to by sem pani Colinsova pisala naozaj, ze ma kleplo.... :D :D
Březen 5, 200817 r no to by sem pani Colinsova pisala naozaj, ze ma kleplo.... A proč? Vždyť je to jak v té reklamě. Když jí miluješ, není co řešit
Březen 5, 200817 r Děkuji .Zkus to hodit do toho rozměru. Já zajistím výrobu a vy si nalepíte nálepky s mojím jménem . To by prezidento nepřežil malo by to byt priblizne v tom rozmere, teda rozliseni, to uz sa upravi pri tlaci zalezi s akeho programu sa to bude tlacit ak chcete spravim kazdemu aj s menom a nechame vytlacit take nalepky ale to uz by sme to dost obmedzili, naskor tam dame len fabiu a teraz aj mena, ja som ich tam dal zo zartu, nech mate radost
Březen 5, 200817 r malo by to byt priblizne v tom rozmere, teda rozliseni, to uz sa upravi pri tlacizalezi s akeho programu sa to bude tlacit ak chcete spravim kazdemu aj s menom a nechame vytlacit take nalepky ale to uz by sme to dost obmedzili, naskor tam dame len fabiu a teraz aj mena, ja som ich tam dal zo zartu, nech mate radost Ale s tím "menom" to vypadá dost dobře !!!!!
Březen 5, 200817 r chlapi podme drazdit montaka !kto z neho vytlcie viacej vyplazenych jazykov, co ?? ale k veci, je to dobre, akurat ten napis na skle je tam nejaky nasilu. chyba mu vezba k tomu zvysku. na SPZke je meno, to sedi. naraznik je nosnik pre adresu, ktora kopiruje tvar naraznika. aj to je O.K. este treba spravne prisrobovat ten velky napis. skusil som to zapasovat, ale ja by som bol aj tak za to auticko s profilu, je jednoduche a univerzalne pre vsetkych
Březen 5, 200817 r skusil som to zapasovat, ale ja by som bol aj tak za to auticko s profilu, je jednoduche a univerzalne pre vsetkych Profil je 100% univerzálnější, ale pokud si nálepky pořídíme jen mi( nás cca 5 ks LPG ) tak není co řešit-JEDINĚ FÁBULE ZE ZADU
Březen 5, 200817 r Profil je 100% univerzálnější, ale pokud si nálepky pořídíme jen mi( nás cca 5 ks LPG ) tak není co řešit-JEDINĚ FÁBULE ZE ZADU to je pravda a co ostatni? mozno budu mat zaujem aj oni ked sa dozvedia uz konecnu cenu a ako to bude vyzerat, zatial nas moc nie je ale co ked predsa? ja uz neviem
Březen 5, 200817 r to je pravda a co ostatni?mozno budu mat zaujem aj oni ked sa dozvedia uz konecnu cenu a ako to bude vyzerat, zatial nas moc nie je ale co ked predsa? ja uz neviem Hele uděláme to tak - zvolíme 1x univerzální nálepku LPG(pro všechny kategorie škodovek) a potom na přání zadeček vozítek se jménem. A je to vyřešené . Co na to Syn nejvyššího?
Březen 5, 200817 r Hele uděláme to tak - zvolíme 1x univerzální nálepku LPG(pro všechny kategorie škodovek) a potom na přání zadeček vozítek se jménem. A je to vyřešené . Co na to Syn nejvyššího? vyzera to dobre, zisti potom cenu kolko by stalo hromadne vytlacenie univerzalnej nalepky a potom aj kolko by stalo keby sme chceli nalepky z menom, budeme mudrejsi a podla ceny sa zariadime pockame na vyjadrenie el prezidenta
Březen 5, 200817 r vyzera to dobre, zisti potom cenu kolko by stalo hromadne vytlacenie univerzalnej nalepky a potom aj kolko by stalo keby sme chceli nalepky z menom, budeme mudrejsi a podla ceny sa zariadime pockame na vyjadrenie el prezidenta jj, až dočučí na fotbal . cenu zkusím zjistit.
Březen 6, 200817 r jj, až dočučí na fotbal . cenu zkusím zjistit. tak ako hosi? nechali ste si to ulezat v hlave a mate nejake nove nazory? a co el prezidento, ani sa poriadne nevyjadril, ze co by mohlo byt s nalepkou
Březen 6, 200817 r Autor Hele uděláme to tak - zvolíme 1x univerzální nálepku LPG(pro všechny kategorie škodovek) a potom na přání zadeček vozítek se jménem. A je to vyřešené . Co na to Syn nejvyššího? suhlas, len aby ta kategoria a meno zbytocne nenafukli cenu.
Březen 6, 200817 r suhlas, len aby ta kategoria a meno zbytocne nenafukli cenu. to ja mna napadlo je naozaj skoda, ze sa ktomu nevyjadruje viac ludi, takto je to nazoaj v uzkom kruhu a to si mozme dat spravit aj tie z menami, keby to bolo viac rozsirene tak sa mozno aj skor na niecom dohodneme, viac hlav viac rozumu
Březen 6, 200817 r halooooo tu je dnes mrtvo co zistil nas montasek? podarilo sa nieco pozistovat ohladom tlace?
Březen 6, 200817 r tak nic teda, dam sem svoj posledny model, mne by sa pacila aj tato nalepka Ohladne tlače(ty vole to je slovo ) jsem nic nezjistil, moje maličkost byla v praglu. Jen mě napadlo, že on nedělá nálepky, ale vyřezává z fólii. Což není problém, když ti to lepí on, ale netuším jak se to bude dát lepit samo(hodně linek, podebírá to skalpelem,atd.) Zjistím a ozvu se .Mám ten návrh s mým jménem(jen tak mimochodem je to nejhezčí návrh ),ukážu mu ho a ozvu se.
Březen 6, 200817 r Ohladne tlače(ty vole to je slovo ) jsem nic nezjistil, moje maličkost byla v praglu. Jen mě napadlo, že on nedělá nálepky, ale vyřezává z fólii. Což není problém, když ti to lepí on, ale netuším jak se to bude dát lepit samo(hodně linek, podebírá to skalpelem,atd.) Zjistím a ozvu se .Mám ten návrh s mým jménem(jen tak mimochodem je to nejhezčí návrh ),ukážu mu ho a ozvu se. to chce skor nalepky ako nejake vyrezavanie, to by som doma tazko robil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.