Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

O děkuji :worthy:worthy:worthy . Vypadá to pěkně. Mě osobně se líbí jen to auto. :palec2:

nemas za co, vedel som ze sa ti bue pacit :palec2::palec2::palec2:

nemas za co, vedel som ze sa ti bue pacit :palec2::palec2::palec2:

Pomalu to tady umírá :feve: . nikdo nic nepíše, každý jen :prc:

Pomalu to tady umírá :feve: . nikdo nic nepíše, každý jen :prc:

vsimam ze kym som tu nebol,tak nikto nic, to je hrozne, uz su lenivi aj za PC sadnut lollollol

• 2 měsíce později...

Plynari musi byt LPG nalepka na zadnom skle, pokutuje sa ked ju nemam?Mam tam folie a ta nalepka je hnus.

Dik za pokec.

nálepku jsem nikdy neměl a co si pamatuju tak ani při kontrole policajti neříkali nic....servis mě jí tam vždy nalepil a já jí vždy sundal:-)po technický...

Já ji taky nemám ale teď jsem měl bouračku a policajt byl dost nepříjemnej s otázkama proč nemám označené vozidlo LPG a prej je to za 2,5 t kč. Tak mám připravené nálepky v šuplíčku pod rádiem ;)

Plynari musi byt LPG nalepka na zadnom skle, pokutuje sa ked ju nemam?Mam tam folie a ta nalepka je hnus.

Dik za pokec.

Musí tam být a pokutuje se, když není ;) Záleží ovšem na cajtovi... Ale např. v zahraničí může být pokuta podstatně vyšší a stk bys bez nálepky taky projít neměl, takže bych si ji tam být tebou dal.

Navíc můžou být problémy při dopravní nehodě a možná by se ti na chybějící nálepce mohla povozit i pojišťovna.... ;) Nechápu, za co se stydíš, jezdíš na lpg, tak tam nálepku měj podle předpisů nebo si jezdi na benzín a bez nálepky :p Nálepka je tam ze zákona z důvodu bezpečnosti, aby např.při nehodě s požárem věděli hasiči na první pohled co v autě je a mohli podle toho jednat...

Hohoho nie si ty nahodou polda ked ma zenies jazdit auto s plynom na benzin?Nehambim sa urcite za to ze jazdim na LPG praveze som s tym spokojny. Len ked som tam dal na folie tu skaredu nalepku pokazilo to vzhlad mojho auta tot vsetko. :kol-29: :kol-29:

Skusim pozhanat nieco vkusnejsie co by tam zapasovalo a dam si to hadam na sklo.Ale aj tak vobec sa mi ta nalepka nepaci!! :kol-126:

ja mam nalepku vpredu vpravo dolu.

daj si aj ty a mozes cuvat ! :p

ja mam nalepku vpredu vpravo dolu.

daj si aj ty a mozes cuvat ! :p

Kde sa da kupit ta nalepka LPG ci len u servisakov LPG?Budem skusat kde to bude vyzerat baladne.

:kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-29:

Asi jedině tam :palec2:

nie len u servisaka maju ju aj na pumpach lpg ale nie na slovnaftke ale u sukromnikov napr. handlova turc. teplice a urcite aj sukromnici lpg u vas a cena 50 sk.

na Slovnafte som uz pytal nemali a tie ostatne vy :kol-29:lol lol skusam maju daky lepsi vzhlad?Alebo su aspon malicke?

ja som videl dve velkosti a tu mensiu nosim v aute v kasliku lebo ked to mam nalepene decka mi to furt odtrhaju to sa nauc pre policajtov ! :palec2: a na foliach by to vyzeralo strasne. :p

Kolečko o průměru 23 cm :p:p:p

to je vela to by cez zadne okno nic nevidel :p to moze byt obvod a nie priemer

alebo zena vnoci vykrikovala taketo cislo 23cm a ty si si to zapamatal :prc:

Taky priemer by nepotesil ani zeny nieto este Fobiu s foliami.

ja som dnes pozeral tu moju nalepku v aute a ta ma priemer asi 8 cm a vyzera super ziadna hanba. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.