Březen 19, 200817 r O děkuji . Vypadá to pěkně. Mě osobně se líbí jen to auto. nemas za co, vedel som ze sa ti bue pacit
Březen 19, 200817 r nemas za co, vedel som ze sa ti bue pacit Pomalu to tady umírá . nikdo nic nepíše, každý jen
Březen 19, 200817 r Pomalu to tady umírá . nikdo nic nepíše, každý jen vsimam ze kym som tu nebol,tak nikto nic, to je hrozne, uz su lenivi aj za PC sadnut
Květen 25, 200817 r Plynari musi byt LPG nalepka na zadnom skle, pokutuje sa ked ju nemam?Mam tam folie a ta nalepka je hnus. Dik za pokec.
Květen 25, 200817 r nálepku jsem nikdy neměl a co si pamatuju tak ani při kontrole policajti neříkali nic....servis mě jí tam vždy nalepil a já jí vždy sundal:-)po technický...
Květen 25, 200817 r Já ji taky nemám ale teď jsem měl bouračku a policajt byl dost nepříjemnej s otázkama proč nemám označené vozidlo LPG a prej je to za 2,5 t kč. Tak mám připravené nálepky v šuplíčku pod rádiem
Květen 26, 200817 r Plynari musi byt LPG nalepka na zadnom skle, pokutuje sa ked ju nemam?Mam tam folie a ta nalepka je hnus.Dik za pokec. Musí tam být a pokutuje se, když není Záleží ovšem na cajtovi... Ale např. v zahraničí může být pokuta podstatně vyšší a stk bys bez nálepky taky projít neměl, takže bych si ji tam být tebou dal. Navíc můžou být problémy při dopravní nehodě a možná by se ti na chybějící nálepce mohla povozit i pojišťovna.... Nechápu, za co se stydíš, jezdíš na lpg, tak tam nálepku měj podle předpisů nebo si jezdi na benzín a bez nálepky Nálepka je tam ze zákona z důvodu bezpečnosti, aby např.při nehodě s požárem věděli hasiči na první pohled co v autě je a mohli podle toho jednat...
Květen 26, 200817 r Hohoho nie si ty nahodou polda ked ma zenies jazdit auto s plynom na benzin?Nehambim sa urcite za to ze jazdim na LPG praveze som s tym spokojny. Len ked som tam dal na folie tu skaredu nalepku pokazilo to vzhlad mojho auta tot vsetko. :kol-29: Skusim pozhanat nieco vkusnejsie co by tam zapasovalo a dam si to hadam na sklo.Ale aj tak vobec sa mi ta nalepka nepaci!!
Květen 28, 200817 r ja mam nalepku vpredu vpravo dolu. daj si aj ty a mozes cuvat ! Kde sa da kupit ta nalepka LPG ci len u servisakov LPG?Budem skusat kde to bude vyzerat baladne. :kol-29: :kol-29:
Květen 29, 200817 r nie len u servisaka maju ju aj na pumpach lpg ale nie na slovnaftke ale u sukromnikov napr. handlova turc. teplice a urcite aj sukromnici lpg u vas a cena 50 sk.
Květen 29, 200817 r na Slovnafte som uz pytal nemali a tie ostatne vy lol skusam maju daky lepsi vzhlad?Alebo su aspon malicke?
Květen 29, 200817 r ja som videl dve velkosti a tu mensiu nosim v aute v kasliku lebo ked to mam nalepene decka mi to furt odtrhaju to sa nauc pre policajtov ! a na foliach by to vyzeralo strasne.
Květen 29, 200817 r to je vela to by cez zadne okno nic nevidel to moze byt obvod a nie priemer alebo zena vnoci vykrikovala taketo cislo 23cm a ty si si to zapamatal
Květen 30, 200817 r ja som dnes pozeral tu moju nalepku v aute a ta ma priemer asi 8 cm a vyzera super ziadna hanba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.