Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

prezidento si pozrie moju poslednu upravu, spodny napis som troska posunul nizsie a takto to vyzera

troska som to dal do kriviek tak je to ostrejsie lol

Ahoj kopukám na nálepku.Pokud si mohu dovolit svůj názor tak myslím,že by tam mělo být trochu zvýrazněno PLG .Jinak kluci nic proti a neberte to jako nějaké chytračení,ale jako můj názor,který nemusí být správný.

prezidento si pozrie moju poslednu upravu, spodny napis som troska posunul nizsie a takto to vyzera

troska som to dal do kriviek tak je to ostrejsie lol

Je to gúúút :palec2: Přece jen bych ale z designérského hlediska ten spodní nápis dal ještě níž a vrchní krapet výš. Při pohledu na obrázek jako celek mi ty nápisy připadají pořád moc uňuhňané. Spodní nápis bych jeho spodním okrajem srovnal na úroveň spodního okraje znaku škodovky a horní bych posunul o 1/3 až 1/2 výšky řádku písma nahoru... Pak si myslím, že by to bylo daleko čitelnější a budilo by to dle mého celkově lepší dojem... :palec2: Je to jen takový návrh....

Neměnit, ukončit diskuzi, vytisknout, připravit si peníze a nalepovat, jak jednoduché lol

Souhlasím. prezident zajistí výrobu, zaplacení a distribuci. :p Nalepím si to už sám. A děkuji EL PREZIDENTOVI. :palec2: :palec2: :palec2:

Ahoj kopukám na nálepku.Pokud si mohu dovolit svůj názor tak myslím,že by tam mělo být trochu zvýrazněno PLG .Jinak kluci nic proti a neberte to jako nějaké chytračení,ale jako můj názor,který nemusí být správný.

Co to je PLG? :p Nějaká nová pohonná směs? O té ještě nevím. Poděl se o informaci se svými kamárády. :p :p :p

To je taková speciální směs-bude jen pro Ty co mají nálepku :):) .

To je taková speciální směs-bude jen pro Ty co mají nálepku :):) .

Tak to potom jo. Tak to bude super pro Robka(bere si 4 nálepky) :p :p :p :p

Tak to potom jo. Tak to bude super pro Robka(bere si 4 nálepky) :p:p:p:p

jasneee, cim viac tym lepsie :p:p:p:p

hlopi, som to troska vycistil ten obrazok,

ked posuniem tie napisy tak tam ostane vela volneho miesta a zvecsenie LPG by to rozhodilo, tot moj nazor

uz mame nejake nove spravy o dodavatelovi?

myslim, ze el prezidento mal cas do 14 lollollol:p

post-11096-1204050003_thumb.jpg

jasneee, cim viac tym lepsie :p:p:p:p

hlopi, som to troska vycistil ten obrazok,

ked posuniem tie napisy tak tam ostane vela volneho miesta a zvecsenie LPG by to rozhodilo, tot moj nazor

uz mame nejake nove spravy o dodavatelovi?

myslim, ze el prezidento mal cas do 14 lollollol:p

Hraje si s hondou či co a sere na nás :horse: :horse: :horse:

Upraveno od montas

Hraje si s hodnou či co a sere na nás :horse::horse::horse:

a nie nahodou z hondou? mozno je aj hodna ta honda :):palec2:

a nie nahodou z hondou? mozno je aj hodna ta honda :):palec2:

Co rýpeš když to mám dobře :p :p :p :p :p

• Autor

opice mexicke, aby ste ma ne-defenestrovali,

pisal som vittoriovi, ako su na tom s nalepkami.

uvidime co odpisu Oktaviani -paviani.

hohoho.

• Autor
neviem presne na co narazas a co si stoho vybrat :help:

troska som sa teraz hral a spravil som dalsi navrh, neviem ci sa vam bude pacit, ale je to zas podobne ako predtym

chyba tam jedno pismenko Powered

chcelo by to trocha ten napis vycentrovat.

inak O.K.

alebo mozno spravit z toho kruhu pneu, alebo to je asi blbina.

post-27-1204568960_thumb.jpg

Upraveno od colins

chyba tam jedno pismenko Powered

chcelo by to trocha ten napis vycentrovat.

inak O.K.

alebo mozno spravit z toho kruhu pneu, alebo to je asi blbina.

ospravedlnujem sa za chybu :feve:

ale ako sme sa dohodli tak je lepsie nechat ten text mimo, lebo ze sa na tomto obrazku straca

rozmyslam jak jelen ale za boha neviem kde by som to nalepil ja mam furt tak spinave auto ze uz ani neviem aku mam znacku :p ale tusim tn. ale aspon sa furt ktosi nechce so mnou vozit.

rozmyslam jak jelen ale za boha neviem kde by som to nalepil ja mam furt tak spinave auto ze uz ani neviem aku mam znacku :p ale tusim tn. ale aspon sa furt ktosi nechce so mnou vozit.

nalep jej to na prdelku a zacni sa o nu starat :palec2: ona ti to oplati :prc:

myslis ze ked ju budes konzervovat spinou tak ti dlhsie vydrzi? lollollol

ono je to tazke.

ked je cas neni chut , a ked je chut tak neni cas.

ale hlavne mna nebavi umyt auto ked viem ze zajtra obehnem alebo stretnem dva kamiony a je take iste. sak su tie cesty take zasrate ze kazdy den nalejem na pumpe plny ostrekovac a do obeda je v prazdny. a vies si predstavit to auto.

inak mam tam na prdelke takeho zlteho panacika ale neni ho vidiet cez spinu.

el prezidento, ze som taky smely lollollol

uz vieme nieco viac o vyrobe nalepiek?

Upraveno od robko

ono je to tazke.

ked je cas neni chut , a ked je chut tak neni cas.

ale hlavne mna nebavi umyt auto ked viem ze zajtra obehnem alebo stretnem dva kamiony a je take iste. sak su tie cesty take zasrate ze kazdy den nalejem na pumpe plny ostrekovac a do obeda je v prazdny. a vies si predstavit to auto.

inak mam tam na prdelke takeho zlteho panacika ale neni ho vidiet cez spinu.

No já měl celkem podobný přístup. Teď jsem ji umyl a nad spz jsem měl takovou cca 1 cm hranu plnou sraček a bahna a pod tím- :feve: rez :feve: . Asi budu mýt pravidelněji :p

No já měl celkem podobný přístup. Teď jsem ji umyl a nad spz jsem měl takovou cca 1 cm hranu plnou sraček a bahna a pod tím- :feve: rez :feve: . Asi budu mýt pravidelněji :p

umyvat treba a aj lestit a voskovat, potom ochranis lak a je pravda, ze sa ti po lesteni aj lepsie umyva, ide to lahsie dole :palec2::palec2::palec2:

a mozes si tam potom nalepit co chces, kazdy to uvidi :palec2:

• Autor
el prezidento, ze som taky smely lollollol

uz vieme nieco viac o vyrobe nalepiek?

vieme.

alebo ako hovorieval Satinsky : trt ! aj dva orechy. (T+2 O)

skusme sa venovat tomuto textu z 22.2. 2008 :

nas dvorny grafik robko sem supne posledne navrhy. ---> supol. splnene. robko na hrad !

skusime sa k nim vyjadrit, ---> 2 tony prispevkov. 1.9 tony hnoja vymazana. splnene.

odsuhlasime rozmery, tvar, farby....atd. ---> neodsuhlasene. som z vas zmeteny, beriem vsak utisujuce lieky (T+2 O)

potom by sme prikrocili k prieskumu moznosti tlace. ---> prieskum prebieha. okrem mna, nikto nejavi aktivitu (T+2 O)

ste ochotni za to aj zaplatit ? ---> asi ano, inak to nejde.

ked ano, kolko ? --> neviem. (T+2O )

....

alebo bude podmienkou vlastnenia nejaka podmienka, --->slaba odozva, bol som zyebany

napr. clenstvo tu na fore?

Upraveno od colins

vieme.

nas dvorny grafik robko sem supne posledne navrhy. ---> supol. splnene. robko na hrad !

skusime sa k nim vyjadrit, ---> 2 tony prispevkov. 1.9 tony hnoja vymazana. splnene.

odsuhlasime rozmery, tvar, farby....atd. ---> neodsuhlasene. som z vas zmeteny, beriem vsak utisujuce lieky (T+2 O)

potom by sme prikrocili k prieskumu moznosti tlace. ---> prieskum prebieha. okrem mna, nikto nejavi aktivitu (T+2 O)

....

alebo bude podmienkou vlastnenia nejaka podmienka, --->slaba odozva, bol som zyebany

Dej hlasovat o podobě nálepky a další věci budou následovat :palec2:

Upraveno od montas

• Autor

daj hlasovat !

nie je to take jednoduche.

neda sa spravit hlasovaci formular o obrazkoch.

aspon ja to neviem. ( =som uplny blb, ktory to nezvladne).

zvlastne, socializmus ako vysity, urob, zariad, sprav, daj, nemame, zabezpec....

.

.

.

.

.

este si dam jedno pivo a poviem vam, co si o vas myslim !!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

aj tak mam vas rad, hady vlasate ! lol lol

vieme.

....

ja som reagoval na vecsinu ale vyjadrenia sa nedostvalo, z coho usudzujem, ze podane dokazy a fakty su relevantne a treba tym zaoberat uz v blizkej buducnosti

takze to zhrme este raz:

skusime sa k nim vyjadrit, ---> vyjadrenie beriem, ako ze posledna uprava, ako odsadenie vodorovneho textu zhora a aj zdola bola posledna, nasledovalo len vyjasnenie fariem a vyostrenie hran :palec2:

odsuhlasime rozmery, tvar, farby ---> rozmer - na dlzku cca 12cm, (presnejsie pri tlaci) tvar je dany obrazkom, farby - dve kombinacie a to cierna na priesvitnom podklade a strieborna na priesvitnom podklade :palec2:

potom by sme prikrocili k prieskumu moznosti tlace. ---> tlac som zistoval, je jedna firma v stupave, no komunikacia viazne, dalej som sa nedostal :feve:

ste ochotni za to aj zaplatit ? ---> jisteeeeeee :palec2:

ked ano, kolko ? ---> tak to vim naprosto presne - podla mojho prieskumu na nete by sa mohla cena jednej nalepky pohybovat asi priblizne okolo 50 Sk (a mozna aj viac) :palec2:

alebo bude podmienkou vlastnenia nejaka podmienka, ---> podmienka moze byt, ze nositel radu LPG na fore bude ten kto je zapisany v zozname LPG na fore, nikto sa nemusi hanbit za to ze je tam napisany a mozno raz pomoze niekomu neskusenemu kto sa na neho obrati s prosbou :palec2:

prosime vecsinu zucastnenich aby sa k otazkam a pripomienkam vyjadrili dobrovolne alebo bude vyjadrene aj bez nich lollollol

a pametajte si Kto neplyni s nami, plyni proti nam :p:p:p:p:p

ja som reagoval na vecsinu ale vyjadrenia sa nedostvalo, z coho usudzujem, ze podane dokazy a fakty su relevantne a treba tym zaoberat uz v blizkej buducnosti

takze to zhrme este raz:

skusime sa k nim vyjadrit, ---> vyjadrenie beriem, ako ze posledna uprava, ako odsadenie vodorovneho textu zhora a aj zdola bola posledna, nasledovalo len vyjasnenie fariem a vyostrenie hran :palec2:

odsuhlasime rozmery, tvar, farby ---> rozmer - na dlzku cca 12cm, (presnejsie pri tlaci) tvar je dany obrazkom, farby - dve kombinacie a to cierna na priesvitnom podklade a strieborna na priesvitnom podklade :palec2:

potom by sme prikrocili k prieskumu moznosti tlace. ---> tlac som zistoval, je jedna firma v stupave, no komunikacia viazne, dalej som sa nedostal :feve:

ste ochotni za to aj zaplatit ? ---> jisteeeeeee :palec2:

ked ano, kolko ? ---> tak to vim naprosto presne - podla mojho prieskumu na nete by sa mohla cena jednej nalepky pohybovat asi priblizne okolo 50 Sk (a mozna aj viac) :palec2:

alebo bude podmienkou vlastnenia nejaka podmienka, ---> podmienka moze byt, ze nositel radu LPG na fore bude ten kto je zapisany v zozname LPG na fore, nikto sa nemusi hanbit za to ze je tam napisany a mozno raz pomoze niekomu neskusenemu kto sa na neho obrati s prosbou :palec2:

prosime vecsinu zucastnenich aby sa k otazkam a pripomienkam vyjadrili dobrovolne alebo bude vyjadrene aj bez nich lollollol

a pametajte si Kto neplyni s nami, plyni proti nam :p:p:p:p:p

:worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy Naprostý souhlas. robko jsi jednička :palec2:

:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy Naprostý souhlas. robko jsi jednička :palec2:

navrhoval by som zalozit este jedno tema, kde by bolo spisane dajme tomu to vsetko co som napisal s colinsom a finalny obrazok nalepky

tam davat len vyjadrenia na to ci by to mohlo byt alebo nie, ziadne konzultacie, a popri tom ked uz by bola predbezna cena nalepky by sa mohlo spisovat aj to ze kto chce kolko kusov a aku variantu, ci bledu alebo tmavu

to by som nechal na el prezidentovi, nech to ma nejaku vahu :palec2::palec2::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.