Březen 4, 200817 r barvy su vsetky, ale na mojej antene !!!hihihihihi.... ty přešel z trenek na tangáče???
Březen 4, 200817 r ty přešel z trenek na tangáče??? nas prezidento ide s dobou len dufam ze tu nepadne navrh ze si nalepime tangace a na ne napiseme LPG
Březen 4, 200817 r ved to bude na poziadanie, kto si zaziada o nalepku bude ju mat, ale mal by byt zapisany aj na zozname, treba to dohodnut, mne je jedno kto ju bude mat nalepenulen ked napr. stretnem teba na parkovisku s nalepkou tak si poviem nejaky tipek co ju ma, ale na zozname nie si a tak do teba naburam no a kolko jich vyrobit? .... no aby se potom ta 4 ks serie neprodrazila
Březen 4, 200817 r no a kolko jich vyrobit? .... no aby se potom ta 4 ks serie neprodrazila Toho bych se nebál, jen robko chtěl 4 Na fóru roomstrů je taky několik LPGčkařů, možná kdyby se oslovily? Už jsem to zkoušel a zatím nic. možná kdyby el prezidento, ten má určitě větší morální kredit
Březen 4, 200817 r Toho bych se nebál, jen robko chtěl 4 Na fóru roomstrů je taky několik LPGčkařů, možná kdyby se oslovily? Už jsem to zkoušel a zatím nic. možná kdyby el prezidento, ten má určitě větší morální kredit jasneee, ja beriem 4 dve z kazdej varianty ja dufam ze sa este nejaky prihlasia o nalepku preto som chcel zalozit nove tema kde by boli uz aj podmienky, farby, cena a kazdy tam pisne svoj nazor a pocet kusov
Březen 4, 200817 r jasneee, ja beriem 4 dve z kazdej variantyja dufam ze sa este nejaky prihlasia o nalepku preto som chcel zalozit nove tema kde by boli uz aj podmienky, farby, cena a kazdy tam pisne svoj nazor a pocet kusov Tak aby jsi v tom nebyl sám, tak já chci minimálně 2 :p
Březen 4, 200817 r Tak aby jsi v tom nebyl sám, tak já chci minimálně 2 uz normalne vidim ze ako klesa cena nalepky
Březen 4, 200817 r Autor jasneee, ja beriem 4 dve z kazdej variantyja dufam ze sa este nejaky prihlasia o nalepku preto som chcel zalozit nove tema kde by boli uz aj podmienky, farby, cena a kazdy tam pisne svoj nazor a pocet kusov nedovoli ti to vytvorit novu temu ? kazdy moze vytvarat podla potreby, nemusim vsetko ja. s mojim prezidentskym platom....
Březen 4, 200817 r nedovoli ti to vytvorit novu temu ?kazdy moze vytvarat podla potreby, nemusim vsetko ja. s mojim prezidentskym platom.... ja sa o to vecer pokusim ak sa k tomu dostanem, nejak to spisem a zalozim to a upozornenie pre montasa ZIADNE OT
Březen 4, 200817 r nedovoli ti to vytvorit novu temu ?kazdy moze vytvarat podla potreby, nemusim vsetko ja. s mojim prezidentskym platom.... Pracuješ v energetice a tam je peněz hafo a ještě nás(mě teda ČEZ) zdíráte o poslední zbylé peníze.
Březen 4, 200817 r ja sa o to vecer pokusim ak sa k tomu dostanem, nejak to spisem a zalozim to a upozornenie pre montasa ZIADNE OT Co to meleš? Já a OT? :spam: :spam:
Březen 4, 200817 r Autor Co to meleš? Já a OT? :spam: :spam: minule som riesil krizovku a bolo tam off topinkar na 6 ! vyslo mi montas.
Březen 4, 200817 r minule som riesil krizovku a bolo tam off topinkar na 6 !vyslo mi montas. Zpátky k nálepkám(už žádné OT prezidente )
Březen 4, 200817 r Autor ja sa o to vecer pokusim ak sa k tomu dostanem, nejak to spisem a zalozim to a upozornenie pre montasa ZIADNE OT nieco som zbuchal, kuk tam ! pre lepsiu orientaciu som upravil nazvy.
Březen 4, 200817 r nieco som zbuchal, kuk tam !pre lepsiu orientaciu som upravil nazvy. mohol si tam dat aj rozmery (aspom priblizne), farby, a nech kazdy napise aj pocet aby sme vedeli zaujem
Březen 4, 200817 r mohol si tam dat aj rozmery (aspom priblizne), farby, a nech kazdy napise aj pocet aby sme vedeli zaujem Rozměr necháme podle výrobce, a počet a barvu ostatní (možná ) napíšou podle nás
Březen 4, 200817 r Rozměr necháme podle výrobce, a počet a barvu ostatní (možná ) napíšou podle nás ja som za to aby sa nerobilo viac ako 2 farby, potom sa to predrazi a rozmer aspom priblizne
Březen 4, 200817 r ja som za to aby sa nerobilo viac ako 2 farby, potom sa to predrazia rozmer aspom priblizne jj s barvama souhlas a rozměr bych viděl tak 12x7 a to je max
Březen 4, 200817 r jj s barvama souhlas a rozměr bych viděl tak 12x7 a to je max vyborny rozmer, za tan som aj ja
Březen 4, 200817 r tak jsem si říkal že se ještě porozhlédnu na netu po inspiraci a hle co jsem nenašel http://www.autosamolepky.cz/index.php?akce...de&vyrobce=
Březen 4, 200817 r tak jsem si říkal že se ještě porozhlédnu na netu po inspiraci a hle co jsem nenašel http://www.autosamolepky.cz/index.php?akce...de&vyrobce= ten odkaz mi sice nejde otvorit ale viem presne na co narazas, ved to som nekreslil ja, a este som aj pisal ze sa to zle s toho obrazku upravuje dufam ze teraz nebudes na mna zly
Březen 4, 200817 r Autor ten odkaz mi sice nejde otvorit ale viem presne na co narazas, ved to som nekreslil ja, a este som aj pisal ze sa to zle s toho obrazku upravuje dufam ze teraz nebudes na mna zly ked som bo dieta, ja som kradol jablcka a hrusky.....
Březen 4, 200817 r ked som bo dieta, ja som kradol jablcka a hrusky..... ale ja som ho neukradol, normalne sa dal stiahnut a troska som vycistil farby a zvektoroval som sachovnicu, tu uz som vlastne kreslil ja jedine co ostalo je ten stredny znak skody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.