Březen 4, 200817 r Autor ale ja som ho neukradol, normalne sa dal stiahnut a troska som vycistil farby a zvektoroval som sachovnicu, tu uz som vlastne kreslil ja jedine co ostalo je ten stredny znak skody ved teba nikto nespomina !! ja spominam na svoje detsvtvo, kua ako sa to pise ? ved sa neurazaj, mi ti verime.
Březen 4, 200817 r ved teba nikto nespomina !!ja spominam na svoje detsvtvo, kua ako sa to pise ? ved sa neurazaj, mi ti verime. ale ja sa neurazam si myslis ze mne chutili hrusky co sme mali na zahrade? tiez som bol u susedov na strome
Březen 4, 200817 r ale ja sa neurazam si myslis ze mne chutili hrusky co sme mali na zahrade? tiez som bol u susedov na strome Cizí jsou vždy nejlepší!!!!!!!! Kdo mi půjčí auto na dovolenou? :p
Březen 4, 200817 r ten odkaz mi sice nejde otvorit ale viem presne na co narazas, ved to som nekreslil ja, a este som aj pisal ze sa to zle s toho obrazku upravuje dufam ze teraz nebudes na mna zly to si to neber tak osobně, já to tak nemyslel já jen že tam mi přijde ta šachovnice více vyvážená vůči znaku.
Březen 4, 200817 r to si to neber tak osobně, já to tak nemyslel já jen že tam mi přijde ta šachovnice více vyvážená vůči znaku. a co poviete na tento vytvor, je to moj navrh (osobny ) ale neviem ci sa vam bude nieco take pacit
Březen 4, 200817 r a co poviete na tento vytvor, je to moj navrh (osobny )ale neviem ci sa vam bude nieco take pacit Sorry ale je to . Zase je fakt, že by se to nastříkalo na auto sprejem a nemusela by se shánět firma na výrobu nálepek. Fakt promiň ale to se mi vůbec nelíbí. Snaha se cení, ale tohle ne.
Březen 4, 200817 r Sorry ale je to . Zase je fakt, že by se to nastříkalo na auto sprejem a nemusela by se shánět firma na výrobu nálepek. Fakt promiň ale to se mi vůbec nelíbí. Snaha se cení, ale tohle ne. skusil som len nejaky iny styl, stale sme sa tocili okolo jedneho, tak preto som skusil nieco ine ked sa nepaci nic sa nedeje, za pokus to stalo
Březen 4, 200817 r skusil som len nejaky iny styl, stale sme sa tocili okolo jedneho, tak preto som skusil nieco ineked sa nepaci nic sa nedeje, za pokus to stalo Hlavně se nezlob, já vím že pořád meleme kolem jednoho tématu.
Březen 4, 200817 r Hlavně se nezlob, já vím že pořád meleme kolem jednoho tématu. ja sa nehnevam, nemam preco, kritiku treba vedet prijat ja som v tomto smere v pohode
Březen 4, 200817 r ja sa nehnevam, nemam preco, kritiku treba vedet prijat ja som v tomto smere v pohode Tak to je v poho .Musím es ezačít bavit o nálepkách ať nemám zase výstrahu za OT :p
Březen 4, 200817 r Tak to je v poho .Musím es ezačít bavit o nálepkách ať nemám zase výstrahu za OT ved to je o nalepkach mam pre teba dalsiu verziu
Březen 4, 200817 r tak jsem si nateseny procetl tohle vlakno a tedy hosi... 1) pouzit cizi obrazek je neeticke. 2) proc tam mermomoci tlacite nejake pubertalni "powered by"? na to nikdo neni zvedavy! 3) samolepka ma predevsim splnovat urcite normy a temi je informace o LPG, takze by to tam melo byt jako hlavni motiv! 4) proc nejake preplacanosti? neznate, ze v jednoduchosti je krasa? tot muj nazor. muzete o tom popremyslet, anebo na to zapomenout. je mi to sumak. rozhodne se mnou ale nepocitejte, ze bych sel do objednavky neceho takoveho, co tu bylo prezentovano. EDIT: a mimochodem ej tu jasne videt, ze tady chybi nejaka invence. stale dokola jeden jediny obrazek. a jeste k tomu nijak zajimavy... Upraveno Březen 4, 200817 r od mISHA
Březen 4, 200817 r ved to je o nalepkach mam pre teba dalsiu verziu Taky nevypadá špatně, colins-zařadit do hlasování
Březen 4, 200817 r tak jsem si nateseny procetl tohle vlakno a tedy hosi...1) pouzit cizi obrazek je neeticke. 2) proc tam mermomoci tlacite nejake pubertalni "powered by"? na to nikdo neni zvedavy! 3) samolepka ma predevsim splnovat urcite normy a temi je informace o LPG, takze by to tam melo byt jako hlavni motiv! 4) proc nejake preplacanosti? neznate, ze v jednoduchosti je krasa? tot muj nazor. muzete o tom popremyslet, anebo na to zapomenout. je mi to sumak. rozhodne se mnou ale nepocitejte, ze bych sel do objednavky neceho takoveho, co tu bylo prezentovano. EDIT: a mimochodem ej tu jasne videt, ze tady chybi nejaka invence. stale dokola jeden jediny obrazek. a jeste k tomu nijak zajimavy... tvoj nazor beriem do uvahy, presne tak ako kazdy iny nazor ale teraz sa skus zamyslet nad tymto: doteraz sa k nalepke vyjadrilo minimum ludi, vecsina zrejme nema zaujem sa ani troska realizovat pri tomto vytvore to minimum ludi sa zhodlo na tom co tam ma byt napisane a aky motiv by to mal byt je mi jasne ze omielame zatial jeden a ten isty obrazok dookola, ale iny navrh zatial nebol, skus nahodit aj ty nejaky motiv a skuseme s tym nieco spravit, ja nie som proti z povodneho obrazka je tam uz len znak skody, co by bol rovnaky ako aj z ineho obrazka, zobral som len motiv, ktory ma zaujal to ze je hlavny motim LPG je nam naprosto jasne, ale daj aj ty nejaky navrh a uvidime co sa stym da robit kludne sa to tu pretrasie a ked sa to bude pacit tak sa to ujme a ake mas ty normy na nalepku netusim, ale v nasom pripade ide len o jednu normu a to aby sa nam pacila naozaj nic v zlom nemyslim a beriem tvoj nazor, ale skus sa k nam pridat, viac hlav viac rozumu a napadov
Březen 4, 200817 r tak jsem si nateseny procetl tohle vlakno a tedy hosi...1) pouzit cizi obrazek je neeticke. 2) proc tam mermomoci tlacite nejake pubertalni "powered by"? na to nikdo neni zvedavy! 3) samolepka ma predevsim splnovat urcite normy a temi je informace o LPG, takze by to tam melo byt jako hlavni motiv! 4) proc nejake preplacanosti? neznate, ze v jednoduchosti je krasa? tot muj nazor. muzete o tom popremyslet, anebo na to zapomenout. je mi to sumak. rozhodne se mnou ale nepocitejte, ze bych sel do objednavky neceho takoveho, co tu bylo prezentovano. EDIT: a mimochodem ej tu jasne videt, ze tady chybi nejaka invence. stale dokola jeden jediny obrazek. a jeste k tomu nijak zajimavy... pokud máš vlohy pro grafiku, zkus něco nadhodit, nebo alespoň nápad ... já bych to též uvítal, protože se to pořád modifikuje pouze jeden návrh. Mimochodem s tím powered... bych souhlasil, proto jsem ho z návrhu odstranil. Ale chtělo by to ještě něco jiného ... ale co?
Březen 4, 200817 r a co tak obrazok cerpacky? aby to bolo k teme berte to len ako navrh, nie hotove dielo
Březen 4, 200817 r Autor a co poviete na tento vytvor, je to moj navrh (osobny )ale neviem ci sa vam bude nieco take pacit vidim tam LRG.... :-( je to nejaky zle citatelny font, mozno nejaky sprejer to desifruje, ale ja nie. ale iank je to dobre, uderne, uputavajuce, len to treba urobit trocha inak. ako ? neviem. :-(
Březen 4, 200817 r Autor a co tak obrazok cerpacky?aby to bolo k teme berte to len ako navrh, nie hotove dielo cerpacka vo mne evokuje benzinovu pumpu. ako si malo vydatne je tam to LPG zvyraznene.... :-(
Březen 4, 200817 r cerpacka vo mne evokuje benzinovu pumpu.ako si malo vydatne je tam to LPG zvyraznene.... :-( prerobime ale az zajtra, dnes uz je neskoro
Březen 4, 200817 r Autor prerobime ale az zajtra, dnes uz je neskoro ved to, cez den budujeme kapitalizmus, casu je malo. robko, nepozeral si zrazy ? chysta sa nejaky v blave. mohli by sme pokecat o LPG.
Březen 5, 200817 r ved to, cez den budujeme kapitalizmus, casu je malo.robko, nepozeral si zrazy ? chysta sa nejaky v blave. mohli by sme pokecat o LPG. ten zraz este neviem, vychadza to na vikend ked nebudem v BA a netusim ci budem v pondelok stihat alebo nie
Březen 5, 200817 r ten zraz este neviem, vychadza to na vikend ked nebudem v BA a netusim ci budem v pondelok stihat alebo nie ten sraz by měl být v pondělí? To se zbláznily? Maltičko nepojedem se podívat?
Březen 5, 200817 r ten sraz by měl být v pondělí? To se zbláznily? Maltičko nepojedem se podívat? pisali 31.3. a to je pondelok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.