Březen 5, 200817 r tak hosi, ja sa asi vazne nudim mam namet na obrazok, skor je teraz ale vtipny text by mohol byt k tomu tiez vtipny alebo si povedzte ze aky, teda ak sa vam bude pacit nazval som ho prdik
Březen 5, 200817 r ten sraz by měl být v pondělí? To se zbláznily? Maltičko nepojedem se podívat? jo jasně ... bych mohl jet rovnou z práce v 17h ... třeba bych tam ještě někoho zastihl
Březen 5, 200817 r jo jasně ... bych mohl jet rovnou z práce v 17h ... třeba bych tam ještě někoho zastihl kolko to mas do blavy? cas a km
Březen 5, 200817 r kolko to mas do blavy?cas a km no z práce to mám do Brna 10km a z Brna nevím kolik to je
Březen 5, 200817 r no z práce to mám do Brna 10km a z Brna nevím kolik to je ked skoncis o 12 by si to mohol stihnut este si stihnes dat mekaci nieco nezdrave
Březen 5, 200817 r chlapi, poradte ze co by mohlo byt na tej nalepke nejaky smajlik, obrazok (tema), postavicka, len napis, .......
Březen 5, 200817 r chlapi, poradte ze co by mohlo byt na tej nalepkenejaky smajlik, obrazok (tema), postavicka, len napis, ....... na to se snažím přijít celou dobu ... co by tam mohlo být ... a nic
Březen 5, 200817 r na to se snažím přijít celou dobu ... co by tam mohlo být ... a nic co nejaky prd (skusal som, neujalo sa) plynova maska? znak radioaktivity a medzi lopatkami napisane lpg? nejaky znak alebo znacka?
Březen 5, 200817 r co nejaky prd (skusal som, neujalo sa)plynova maska? znak radioaktivity a medzi lopatkami napisane lpg? nejaky znak alebo znacka? Prezidentův knírek? :p
Březen 5, 200817 r Prezidentův knírek? no nic, knirek asi nie, to by sme potrebovali povolenie a co ked si to potom rozmyslim s tou nalepkou? to ju budem musiet oholit? ja sem dam zas nieco a ked vas nieco inspiruje tak sem s tym
Březen 5, 200817 r no nic, knirek asi nie, to by sme potrebovali povolenie a co ked si to potom rozmyslim s tou nalepkou? to ju budem musiet oholit? ja sem dam zas nieco a ked vas nieco inspiruje tak sem s tym Mě ale vůbec nic nenapadá
Březen 5, 200817 r Mě ale vůbec nic nenapadá teba napada iba samy SPAM a OT a kopec blbin to uz vieme, a podla teba by tam mohol byt aj nejaky vtipny obrazok alebo len nieco oficialne?
Březen 5, 200817 r teba napada iba samy SPAM a OT a kopec blbin to uz vieme, a podla teba by tam mohol byt aj nejaky vtipny obrazok alebo len nieco oficialne? Asi jen něco solidního ať nevypadáme jako kreténi
Březen 5, 200817 r Asi jen něco solidního ať nevypadáme jako kreténi jisteeee takze nieco ako kadibudka plna plynu asi nepripada do uvahy
Březen 5, 200817 r jisteeeetakze nieco ako kadibudka plna plynu asi nepripada do uvahy Jedině že bych si ji nalepil na dveře garáže .
Březen 5, 200817 r No vidíš to, když se trochu snažíš tak to vypadá dost dobře .Trochu zvětšit to LPG a
Březen 5, 200817 r Jedině že bych si ji nalepil na dveře garáže . a potom ti tam budu chodit susedia sr...t
Březen 5, 200817 r No vidíš to, když se trochu snažíš tak to vypadá dost dobře .Trochu zvětšit to LPG a troska zvecsene
Březen 5, 200817 r hele a co takhle forum..... použít jako podvozek pod to dvě šišoidní kola do jednoho LPG a do duhého okřídl.znak škoda a nad ten nápi pak něco jako kabinu
Březen 5, 200817 r hele a co takhle forum..... použít jako podvozek pod to dvě šišoidní kola do jednoho LPG a do duhého okřídl.znak škoda a nad ten nápi pak něco jako kabinu ak rozumiem spravne tvojej predstave tak potom by sa to tam asi stracalo alebo by musela byt ta nalepka velka
Březen 5, 200817 r Mě se teda líbí ten robkův poslední návrh. Hezký, jednoduchý a výstižný. mne by sa pacilo, keby nazor na navrhy vyslovilo viac ludi, ale tvojho si cenim aspom to nie je OT
Březen 5, 200817 r mne by sa pacilo, keby nazor na navrhy vyslovilo viac ludi, ale tvojho si cenim aspom to nie je OT Stačí že mě jebe elprezidento. ještě ty začínej . Co takhle před to autí přidat menší znak Škoda?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.