Březen 5, 200817 r Stačí že mě jebe elprezidento. ještě ty začínej . Co takhle před to autí přidat menší znak Škoda? ja to len zo srandy ja ta predsa nechcem ja som mierumilovny clovek
Březen 5, 200817 r ja to len zo srandy ja ta predsa nechcem ja som mierumilovny clovek Do doufám :aggressive: Co s tím znáčkem před to autí?
Březen 5, 200817 r Do doufám Co s tím znáčkem před to autí? skusal som ho dat pred auto ale nepacilo sa mi to, bolo to take samostatne dal som ho sem
Březen 5, 200817 r Autor Stačí že mě jebe elprezidento. ještě ty začínej . Co takhle před to autí přidat menší znak Škoda? teraz to vyzera, ze kto neyebe doma, yebe na nete kolegov ?
Březen 5, 200817 r skusal som ho dat pred auto ale nepacilo sa mi to, bolo to take samostatnedal som ho sem No nevím, co dát nahoru nápis škoda?
Březen 5, 200817 r No nevím, co dát nahoru nápis škoda? kde myslis hore? nad auto? to bude vysoke a nad kapotou sa mi to nepaci, rozmyslam skor nad nejakym prelivom skoda znaku s tym autom
Březen 5, 200817 r kde myslis hore? nad auto?to bude vysoke a nad kapotou sa mi to nepaci, rozmyslam skor nad nejakym prelivom skoda znaku s tym autom Nějak zvýraznit tu škoda, v tom nápisu fóra to dost zanikne. jinak obrázek je suprový (navrhoval jsem obrys auta hned na začátku ). Zkus to nějak doladit
Březen 5, 200817 r no myslel jsem něco v tomto duchu, nemám čas to rozkreslovat jen jsem to tak naskicoval.... zkus to Robko nějak dopracovat
Březen 5, 200817 r teraz to vyzera, ze kto neyebe doma, yebe na nete kolegov ? to si piš :prc: Co říkáš na nálepky?
Březen 5, 200817 r aha, nejaka inspiracia : ten zeleny som nasiel aj ja ale je to logo jednej firmy, nerad by som ho pouzil a prekreslit tie cerpacie hadice do ciar a vektorov by bol problem, je to zlozity obrazok asi by to potom neukazalo, ale inspiracia veru pekna
Březen 5, 200817 r no myslel jsem něco v tomto duchu, nemám čas to rozkreslovat jen jsem to tak naskicoval.... zkus to Robko nějak dopracovat nieco v tvojom duchu by mohlo vyzerat asi takto
Březen 5, 200817 r nieco v tvojom duchu by mohlo vyzerat asi takto Ten nápis pod je asi lepší , ale jinak dost dobrá práce. Navrhuji tě jako dvorního LPG Grafika. Co na to Prezident? :p
Březen 5, 200817 r Ten nápis pod je asi lepší , ale jinak dost dobrá práce. Navrhuji tě jako dvorního LPG Grafika. Co na to Prezident? mne sa paci tento posledny navrh, je taky kompaktnejsi a stym textom by sa dalo este nieco spravit, mozno ho natiahnut viac do vysky aby boli vyssie pismena
Březen 5, 200817 r Autor Ten nápis pod je asi lepší , ale jinak dost dobrá práce. Navrhuji tě jako dvorního LPG Grafika. Co na to Prezident? :p uz tyzden za to berie plat ! menovaci dektret ma v poste.
Březen 5, 200817 r uz tyzden za to berie plat ! menovaci dektret ma v poste. to mam zas nadavat na slov. postu, ze mi to este neprislo?
Březen 5, 200817 r Já nevím, mě osobně se víc líbí ten s nápisem pod a co sa paci prezidentovi, este sa nevyjadril, len potichu nakuka ako som si vsimol
Březen 5, 200817 r a co sa paci prezidentovi, este sa nevyjadril, len potichu nakuka ako som si vsimol Potichu nakuka a pak mě za OT . Jinak jsem pro variantu s nápisem pod, ten uvnitř zaniká a při zvětšení naruší kontury auta
Březen 5, 200817 r Potichu nakuka a pak mě za OT . Jinak jsem pro variantu s nápisem pod, ten uvnitř zaniká a při zvětšení naruší kontury auta to sa ale nesmie zvetsit lupou to treba prekreslit do vecsieho formatu a bude to mat pekne linky kreslil som to v praci, preto je to take male, kludne prekreslim, inak zvyraznit sa to vsetko da ked sa to zvecsi a dam tam aj sirsie kontury bude to mohutnejsie aby to na aute lepsie vyniklo
Březen 5, 200817 r to sa ale nesmie zvetsit lupou to treba prekreslit do vecsieho formatu a bude to mat pekne linky kreslil som to v praci, preto je to take male, kludne prekreslim, inak zvyraznit sa to vsetko da ked sa to zvecsi a dam tam aj sirsie kontury bude to mohutnejsie aby to na aute lepsie vyniklo nic jsem lupou nezvětšoval Tak se pokus, mě se stejně líbí nápis pod :feve: Upraveno Březen 5, 200817 r od montas
Březen 5, 200817 r Autor ten posledny obrazok je O.K. len ten nadpis naraza vzadu do kolesa a vpredu sa dotyka reflektora. chcelo by to take ciste linie, kolko je nerusene nadpisom, vsetko nadvezuje. ale to je tazke v praci zbastlit. inak chvalim. drzte mi palce, za chvilu idem na motorovu brzdu, hadam tam trafim. tak drzim hubu a moc nenatahujem skolenie otazkami. aj tak budem musiet utiect skorej...
Březen 5, 200817 r ten posledny obrazok je O.K.len ten nadpis naraza vzadu do kolesa a vpredu sa dotyka reflektora. chcelo by to take ciste linie, kolko je nerusene nadpisom, vsetko nadvezuje. ale to je tazke v praci zbastlit. inak chvalim. drzte mi palce, za chvilu idem na motorovu brzdu, hadam tam trafim. tak drzim hubu a moc nenatahujem skolenie otazkami. aj tak budem musiet utiect skorej... Tak držím
Březen 5, 200817 r zdar skusim ja jeden navrh aj ked len slovne lebo neviem kreslit ale robko asi pochopi ak nie tak ho navediem. skus nakreslit auto tkym volnym stylom nie zboku ale zozadu napodobni tvar fabie a na zadne okno suchni lpg a miesto napisu fabia tam daj skoda home. skus mladence ty mas sikovne rucicky. to mate zato ze ste chceli navrh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.