Březen 5, 200817 r zdar skusim ja jeden navrh aj ked len slovne lebo neviem kreslit ale robko asi pochopi ak nie tak ho navediem.skus nakreslit auto tkym volnym stylom nie zboku ale zozadu napodobni tvar fabie a na zadne okno suchni lpg a miesto napisu fabia tam daj skoda home. skus mladence ty mas sikovne rucicky. to mate zato ze ste chceli navrh Jenže mi to chceme neutrální, aby to používali i octy a rumíci
Březen 5, 200817 r zdar skusim ja jeden navrh aj ked len slovne lebo neviem kreslit ale robko asi pochopi ak nie tak ho navediem.skus nakreslit auto tkym volnym stylom nie zboku ale zozadu napodobni tvar fabie a na zadne okno suchni lpg a miesto napisu fabia tam daj skoda home. skus mladence ty mas sikovne rucicky. to mate zato ze ste chceli navrh mohol by som skusit nakresli zadok fabie, ale potreboval by som obrazok zo zadu, nech mam predlohu a za dalsie, nerad by som tam daval zrovna fabiu, prejavili zaujem aj octaviani a to by asi nepreslo, taktiez na rooom by si to nikto nedal, co by bola skoda, skor univerzalny nakres zadku auta, ale to je tazke lebo neviem ktoreho pokial upresnime co to moze byt tak sa pokusime nieco vycarovat
Březen 5, 200817 r daj fabiu ta ma najkrajsi zadok. pouzi volnu krezbu vies si predstavit auto zo zadu. a okrem toho s tou fabiou obiehas vsetky auta takze ta mozu poznat len zo zadu a nie zboku. skus ja ta opravim. a nezabudni ciarku ako antenu. ja si idem zmenit avatar to hadam dokazem
Březen 5, 200817 r taky se mi více líbí zakomponovaný nápis v obrázku, ne pod, ale ..... provedl bych něco ze zadkem protože je vůči předku ostrý (předek je kulatý zadek ostrý, je to nevyvážené) a pak mi k těm obrysům auta nesedí ten font pro LPG, chtělo by to nějaký co je stejně silný v celém průběhu písmene (doufám že mi rozumíš)
Březen 5, 200817 r Jenže mi to chceme neutrální, aby to používali i octy a rumíci presne na to som narazal aj ja, len si ma obehol upravil som to troska a prekreslil do corelu, takze to ma lepsie tvary a je to pruznejsie nechavam to v povodnej velkosti kvoli detailom, tak sa nezlaknite
Březen 5, 200817 r taky se mi více líbí zakomponovaný nápis v obrázku, ne pod, ale .....provedl bych něco ze zadkem protože je vůči předku ostrý (předek je kulatý zadek ostrý, je to nevyvážené) a pak mi k těm obrysům auta nesedí ten font pro LPG, chtělo by to nějaký co je stejně silný v celém průběhu písmene (doufám že mi rozumíš) zadok auta sa mi paci, ma to istu liniu a je pekne zakoncena ta nalepka ten font pismen urcite myslis aby sa nezuzovalo, mozem vyskusat a hrubka ciary pisma zrejme rovnaka ako aj obrisom auta
Březen 5, 200817 r zadok auta sa mi paci, ma to istu liniu a je pekne zakoncena ta nalepkaten font pismen urcite myslis aby sa nezuzovalo, mozem vyskusat a hrubka ciary pisma zrejme rovnaka ako aj obrisom auta netvrdím že je zdek škaredý ale podle mě to nehraje dohromady s předkem font tak jak píšeš
Březen 5, 200817 r Autor opice mexicke, aby ste ma ne-defenestrovali,pisal som vittoriovi, ako su na tom s nalepkami. uvidime co odpisu Oktaviani -paviani. hohoho. Ahoj napisu o vikendu ju? Vitto
Březen 5, 200817 r daj fabiu ta ma najkrajsi zadok. pouzi volnu krezbu vies si predstavit auto zo zadu. a okrem toho s tou fabiou obiehas vsetky auta takze ta mozu poznat len zo zadu a nie zboku. skus ja ta opravim. a nezabudni ciarku ako antenu.ja si idem zmenit avatar to hadam dokazem tak pre teba mam zadocek fabie, neviem ci sa ti bude pacit ale robil som to podla fotky
Březen 5, 200817 r tak to je povedené , jen bych ten nápis dal na nárazník (může být tedy větší) a zvětšit znak škoda jinak se mi to moooooc líbí ale budou frflat oktaviani a růmi a já to nebudu moci dát na Dorotku (manželčina Felda )
Březen 5, 200817 r tak to je povedené , jen bych ten nápis dal na nárazník (může být tedy větší) a zvětšit znak škoda jinak se mi to moooooc líbí ale budou frflat oktaviani a růmi a já to nebudu moci dát na Dorotku (manželčina Felda ) jj,je to pěkný . Sice můžou být naštvaní, ale několikrát jsem jim psal ať sem kouknou a zapíšou se do seznamu a vyprdli se na nás. Kromě 3 octávek jsme tu sami fabiáci. Robko, zkus udělat návrh i na octu a roomovou pralinku .
Březen 5, 200817 r jj,je to pěkný . Sice můžou být naštvaní, ale několikrát jsem jim psal ať sem kouknou a zapíšou se do seznamu a vyprdli se na nás. Kromě 3 octávek jsme tu sami fabiáci. Robko, zkus udělat návrh i na octu a roomovou pralinku . si sa zblaznil? vies co to je za robotu? aj mne sa to paci, ale problem je potom v tom ze keby octaviani chceli octavku a to dajme tomu tiez v dvoch farbach bolo by to potom strasne drahe, inak napad je to pekny, znak skoda uz vecsi nemoze byt, to ma priatelka ukecala aby som ho tam dal ale ked si to predstavite ako nalepku o velkosti 10x10 cm tak tam nebude skoro nic vidno, ciary by museli byt hrubsie a tak podobne
Březen 5, 200817 r ja osobne by som zahlasoval za posledne auticko z profilu, uz s okruhlim zadockom ten je jednoduchy a vyrazny, bude sa dobre vynimat, treba naozaj zobrat do uvahy aj realnu velkost nalepky aby tam bolo vsetko videt, podla mna je ten zadok fabie uz moc komplikovany
Březen 5, 200817 r ja osobne by som zahlasoval za posledne auticko z profilu, uz s okruhlim zadockomten je jednoduchy a vyrazny, bude sa dobre vynimat, treba naozaj zobrat do uvahy aj realnu velkost nalepky aby tam bolo vsetko videt, podla mna je ten zadok fabie uz moc komplikovany Dobře , ukecal jsi nás. Možná bych měl výrobce nálepek. Je to borec co mi dělal ten polep na zadní okno. Zkusme se domluvit na návrhu nálepky a zhruba počtu a já ho zkusím na info(cena, lhůta atd.) Samozřejmě zkuste i jiné dodavatele(čím levnější tím lepší).
Březen 5, 200817 r Dobře , ukecal jsi nás. Možná bych měl výrobce nálepek. Je to borec co mi dělal ten polep na zadní okno. Zkusme se domluvit na návrhu nálepky a zhruba počtu a já ho zkusím na info(cena, lhůta atd.) Samozřejmě zkuste i jiné dodavatele(čím levnější tím lepší). super, dobra praca, zistil by som aj ja niekoho ale naozaj nemam kde
Březen 5, 200817 r super, dobra praca,zistil by som aj ja niekoho ale naozaj nemam kde To jsi asi první který mě pochválil, jinak mě tady každej jenom jebe(hlavně elprc )
Březen 5, 200817 r To jsi asi první který mě pochválil, jinak mě tady každej jenom jebe(hlavně elprc ) ale nie, mame ta radi, inak by tu bola nuda, take dobre trafene OT dokaze pobavit
Březen 5, 200817 r To jsi asi první který mě pochválil, jinak mě tady každej jenom jebe(hlavně elprc ) jestli ty si to neošklivíš
Březen 5, 200817 r Ale chlapci poďme k nálepkám. tak co bude? Maltičko-ty jsi pro kterou variaci? mně se líbí Fábča
Březen 5, 200817 r mně se líbí Fábča Já jsem taky za . Zkusím zjistit cenu a myslím si že by nebylo problém nechat vyrobit octu i roomika. Dělá to jako přivýdělek v garáži( má tam PC asi za 50, litrů a řazačku na fólie za 80 litrů).
Březen 5, 200817 r Já jsem taky za . Zkusím zjistit cenu a myslím si že by nebylo problém nechat vyrobit octu i roomika. Dělá to jako přivýdělek v garáži( má tam PC asi za 50, litrů a řazačku na fólie za 80 litrů). mne sa tiez paci fabca, ale nebude to vyrazne, teraz to je velike ale potom sa tam budu napisy stracat mam jeden pre maltu s napisom dole na narazniku
Březen 5, 200817 r mne sa tiez paci fabca, ale nebude to vyrazne, teraz to je velike ale potom sa tam budu napisy stracatmam jeden pre maltu s napisom dole na narazniku Můžu zabezpečit nálepku LPG tak jak je na zadním okně. to by byl mazec. vypadali by jsm ejak kok.... A pro mě nic?(spíš monty jak montas)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.