Publikováno Únor 22, 200817 r Zdravím nevíte čím je ,že zadek brzdí víc než předek? zašlápnu brzdu a zadek jde do smyku v zimě je to celkem humáč ale udělá to i na suchu prachu atd prostě vždy funguje to nějak opačně
Únor 23, 200817 r Měl by si taky napsat více informací, jestli máš kotouče, ABS atd. Já bych tipnul, že ABS nemáš, tím pádem máš vzadu bubny a bude to dělat zátěžový regulátor. Pokud nikdo nedělal nic na nápravě a špatně ho neseřídil, tak bude asi v háji. Možná mu zkusit trochu ubrat, aby nedával takovej tlak.
Únor 23, 200817 r Rozdělej bubny a vyčisti je je tam špína a pakny se maj snahu kousat párkrát jsem to už dělal vičistit a odmasti t a uvidíš bude to
Únor 23, 200817 r Autor Měl by si taky napsat více informací, jestli máš kotouče, ABS atd. Já bych tipnul, že ABS nemáš, tím pádem máš vzadu bubny a bude to dělat zátěžový regulátor. Pokud nikdo nedělal nic na nápravě a špatně ho neseřídil, tak bude asi v háji. Možná mu zkusit trochu ubrat, aby nedával takovej tlak. ...jo typl jsi to přesně ABS nemám a vzadu jsou bubny začalo to dělat z ničeho nic nikdo se v tom na 100% nehrabal , zaměřím se na ten zátěžový reg....jen doufám že není něco s tím předkem jak jsi psal ,no uvidíme myslel jsem , že je v háji brzdovej válec ..ok díky za odpovědi zítra to testnu dám vědět jak jsem pochodil ještě jednou dík
Únor 25, 200817 r Autor Nebo je tady taky taková možnost, že ti nebrzdí předek tak jak má. tak jsem nakonec začal od nejlevnějšího a ejhle přestalo to dík za rady
Březen 4, 200817 r Autor Co s tím tedy bylo? ....jen jsem vyčistil bubny bylo tam sajrajtu.... tak jsem vše vyčistil a zatím je to ok uvidíme ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.