Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No hlásí od středy sněžení....takže já osobně bych to ještě neriskoval přezout....

Ten kdo jezdi kazde rano do prace autem ,tak ten ne.Ale kdyz si vystacis s MHD ,tak proc uz nemit prezuto, kdyz se ma zase oteplovat o vikendu. :p

Vloženo
No hlásí od středy sněžení....takže já osobně bych to ještě neriskoval přezout....

A kde to hlasi ?

Úterý (1. 4. 2008)

6/2 - 7/11 °C

oblačno déšť

Středa (2. 4. 2008)

4/0 - 5/9 °C

zataženo dešťové přeháňky

Čtvrtek (3. 4. 2008)

2/-2 - 5/9 °C

zataženo dešťové přeháňky

Pátek (4. 4. 2008)

2/-2 - 4/8 °C

oblačno dešťové přeháňky

Sobota (5. 4. 2008)

0/-4 - 5/9 °C

oblačno dešťové přeháňky

Vloženo

tady to vypadá jako kdyby zimáky byly patentem na bezpečné ježdění v tomto období, hlavní je cit, oči a nepřeceňovat se - když jedu jako lama, tak mě asi zimáky nezachrání,

přezuju dnes, do horských oblastí v blízké době nejedu

Vloženo

Uritě nejsou, souhlasím s Tebou, ale nechápu to - když už ty zimáky mám, koupené a na autě, tak kam spěchat, ty teploty nejsou takové aby se ty cum,y neúměrně opotřebovaly, spíš jsou takové, že letní guma je příliš tvrdá což zdaleka není optimální.

Vloženo

Hoši, na podzim byl v AutoTipu test zimních a letních pneu při teplotách 1-5 stupňů, letní gumy měli v těchto teplotách lepší vlastnosti (agva, držení v zatáčce, rozjezd apod.) mimo horší brzdné dráhy proti zimním - ovšem nebyly to násobky metrů, 1-5m podle výrobce gum, zimní na tom byly lépe při teplotách pod nulou a samozřejmě při sračkách na silnici (nemyslím vodu).

Závěr byl ten, že zavedený mýtus 7 nebo 8 stupňů je tak trochu nesmysl, myslím, že v současné době je jedno jestli jezdit na zimákách nebo letních, prostě ráno musím dávat bacha na letních (v krizi by mohl metr při brždění chybět) a od poledního musí dávat bacha zase ti na zimních, přeci jen jízdní vlastnosti v zatáčkách při 15 stupních není to ono - obojí se ovšem dá eliminovat rozumem řidiče.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...