Březen 30, 200817 r Tak si myslím že teď už nastala ta správná doba na přezutí. Dneska přezuji jestli bude čas
Březen 30, 200817 r jj jeste hlasej nejaky ochlazeni...tak to taky jeste tak tyden dva necham na zimnich .-)
Březen 30, 200817 r jj jeste hlasej nejaky ochlazeni...tak to taky jeste tak tyden dva necham na zimnich .-) Žeby se někteří chystali na OFFROUDovou dráhu na D1 ?
Březen 30, 200817 r No hlásí od středy sněžení....takže já osobně bych to ještě neriskoval přezout....
Březen 30, 200817 r No hlásí od středy sněžení....takže já osobně bych to ještě neriskoval přezout.... Ten kdo jezdi kazde rano do prace autem ,tak ten ne.Ale kdyz si vystacis s MHD ,tak proc uz nemit prezuto, kdyz se ma zase oteplovat o vikendu.
Březen 30, 200817 r Budu přezouvat nejříve za tyden a to ještě uvidím protože má sněžit. Což je na p..ů!
Březen 30, 200817 r No hlásí od středy sněžení....takže já osobně bych to ještě neriskoval přezout.... A kde to hlasi ? Úterý (1. 4. 2008) 6/2 - 7/11 °C oblačno déšť Středa (2. 4. 2008) 4/0 - 5/9 °C zataženo dešťové přeháňky Čtvrtek (3. 4. 2008) 2/-2 - 5/9 °C zataženo dešťové přeháňky Pátek (4. 4. 2008) 2/-2 - 4/8 °C oblačno dešťové přeháňky Sobota (5. 4. 2008) 0/-4 - 5/9 °C oblačno dešťové přeháňky
Březen 31, 200817 r tady to vypadá jako kdyby zimáky byly patentem na bezpečné ježdění v tomto období, hlavní je cit, oči a nepřeceňovat se - když jedu jako lama, tak mě asi zimáky nezachrání, přezuju dnes, do horských oblastí v blízké době nejedu
Březen 31, 200817 r Uritě nejsou, souhlasím s Tebou, ale nechápu to - když už ty zimáky mám, koupené a na autě, tak kam spěchat, ty teploty nejsou takové aby se ty cum,y neúměrně opotřebovaly, spíš jsou takové, že letní guma je příliš tvrdá což zdaleka není optimální.
Březen 31, 200817 r ja tam porad michale nevidim stabilne teplotu nad 8 jinak proste 2st nejsou pro me teplo na letni gumy... i kdyz je fakt ze byly celou dobu v garazi kde je krasnych 5 v zime )
Březen 31, 200817 r Venku je asi 18° je to na tryčko a kratásky. Jaro je tu. Celej tejden byly vysoké teploty v sobotu jsem byl na horách a tam taky pohoda.
Březen 31, 200817 r ty vole tohle me fascinuje...venku je 18 tedko, tak je to jasny jaro ) ja byl v kratasech venku minulou sobotu taky a pak tady snezilo jak prase celej tejden
Březen 31, 200817 r Ono není zase kam tak moc chvátat, aby se už přezouvalo. Jak se už říkalo, stabilně se teploty na 5 st. moc nedrží, tak proč zbytečně riskovat
Březen 31, 200817 r Hoši, na podzim byl v AutoTipu test zimních a letních pneu při teplotách 1-5 stupňů, letní gumy měli v těchto teplotách lepší vlastnosti (agva, držení v zatáčce, rozjezd apod.) mimo horší brzdné dráhy proti zimním - ovšem nebyly to násobky metrů, 1-5m podle výrobce gum, zimní na tom byly lépe při teplotách pod nulou a samozřejmě při sračkách na silnici (nemyslím vodu). Závěr byl ten, že zavedený mýtus 7 nebo 8 stupňů je tak trochu nesmysl, myslím, že v současné době je jedno jestli jezdit na zimákách nebo letních, prostě ráno musím dávat bacha na letních (v krizi by mohl metr při brždění chybět) a od poledního musí dávat bacha zase ti na zimních, přeci jen jízdní vlastnosti v zatáčkách při 15 stupních není to ono - obojí se ovšem dá eliminovat rozumem řidiče.
Březen 31, 200817 r Taky jsem si říkal, že už dnes přezuji, ale ve středu má fakt sněžit, 800 m a výš, tak to ještě asi týden počká. není opravdu kam chvátat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.