Březen 6, 200817 r tak vecer budu mit nove pneu BRIDGESTONE TURANZA ER300 zitra je pujdu hodit na disky a budou pekne cekat az bude pocasi na letni jak tak sleduju pocasi tak jeste mesic je cas
Březen 6, 200817 r Já osobně bych letňáky ještě nedával viz foto včera -4,5 stupně Celsia. Ještě na ně není ta správná doba. U nás se pohybují v těchto dnech teploty okolo -2 až +3.
Březen 18, 200817 r dneska cumim z okna a fakt snih ... teda blby fory v takovym teple jeste ze jsou zimaky po ruce
Březen 18, 200817 r jj jeste brzo prezouvat ja to rikam taky porad Moje slova, myslím, že klidně do dubna se dá vydržet...
Březen 18, 200817 r Prezuto - od minuleho tydne. Resil jsem to pri jednom se servisni prohlidkou... Jak uz jsem psal jinde, ted toho lituju, protoze druhej den po prezuti jsem pichnul...
Březen 18, 200817 r já nepřezouval na zimní,, No pokud Ti auto stojí v garáži, tak ok, ale pokud jezdíš tak není čím se chlubit...
Březen 18, 200817 r 5.4. jedu pro nový letňáky, čili stále zimáky. a stejně bych přezouval 1. víkend v dubnu
Březen 18, 200817 r Teď mluvili v bedně o počasí a přezouvání, byl tam maník, co už v únoru dal letní a od té doby 2x dával zimní...a další co taky znova dává zimní...super vzorek populace, snad všichni nejsou tak aby dali v ÚNORU letní...
Březen 18, 200817 r od soboty na letnych kupil som new disky a uz som to nemohol vydrzat Jsi blázen...tak doufám, že jezdíš ted busem :-))
Březen 18, 200817 r Jsi blázen...tak doufám, že jezdíš ted busem :-)) ja som zo Zapadoslovenskej niziny... tu neni sneh skoro ani v zime dnes prijemnych 12 stupnov, v sobotu bolo 17, tak som vytiahol konecne aj
Březen 18, 200817 r ja som zo Zapadoslovenskej niziny... tu neni sneh skoro ani v zime dnes prijemnych 12 stupnov, v sobotu bolo 17, tak som vytiahol konecne aj Išiel Sebring do Malacek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.