Přejít na obsah

Kdo už přezul na letní?

prtko5

Doporučené příspěvky

Já taky. Aby nám ještě nemrzlo třeba v dubnu, že. ;)

JO ty jo hoši já eště přezouvat nebudu dlouho:)PAč tady u nás když jsem kouknul z okna tak bylo krásně bílo:)A stejně nemám eště many na pneu:(Protože jsem měl bouračku tak to teď vše slízne oprava!Ale do konce dubna času dost:) lol

Editováno: , autor: czechmichael
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasný proč si vlastně kupovat zimáky že?

Jako přezuli ste brzo o tom žádná venku je dobrá sibiř. Ale někteří chybu prostě nepřiznají a budou tvrdit jak venku je krásně a jak se na letnácích na té namrzlé silnici krásně jezdí.

Ste si ty zimáky nemuseli vůbec kupovat.

http://www.novinky.cz/clanek/135663-namrzl...nou-nehodu.html

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

jasný proč si vlastně kupovat zimáky že?

Jako přezuli ste brzo o tom žádná venku je dobrá sibiř. Ale někteří chybu prostě nepřiznají a budou tvrdit jak venku je krásně a jak se na letnácích na té namrzlé silnici krásně jezdí.

Ste si ty zimáky nemuseli vůbec kupovat.

http://www.novinky.cz/clanek/135663-namrzl...nou-nehodu.html

Se podivej, kde se to stalo ... jo presne tam, protoze tam je 90% lemplu co kdyz napadne 10cm snehu tak bych je strilel, protoze sou naprosto neschopny normalni jizdy.

Odkaz ke komentáři

Na letní je opravdu čas, rozhraní Českomoravská vrchovina: Svitavská pahorkatina - Hornosvratecká vrchovina včera v podvečer nám navál snížek asi cca 10-15 čísílek sněhu což opravdu na letní pneu ještě není. Hold když v Praze, v Pardubicích mají jaro u nás ještě mrzne. Takže letní gumy ještě nechám zahřívat v teple domova.

Odkaz ke komentáři

Přiznat co ?

tady byl sníh na silnicích cca 10 minut. přes den suché silnice.

najel jsem za dnešek zhruba 200km ostřejší jízdou (od 7 -18 hod) a ani jednou se neozvalo ABS ani ESP

teplota přes den 3-6 st.

ad odkazy: nikde tam není psáno že ti co bourali jeli na letních (kdyby měli letní tak je to už v nadpisu)

takže bych řekl že ty odkazi jsou spíš o tom v tomto tématu že i vy co máte zimní musíte jezdit jak lidi a né jak z jiné planety

Odkaz ke komentáři

Přiznat co ?

tady byl sníh na silnicích cca 10 minut. přes den suché silnice.

najel jsem za dnešek zhruba 200km ostřejší jízdou (od 7 -18 hod) a ani jednou se neozvalo ABS ani ESP

teplota přes den 3-6 st.

ad odkazy: nikde tam není psáno že ti co bourali jeli na letních (kdyby měli letní tak je to už v nadpisu)

takže bych řekl že ty odkazi jsou spíš o tom v tomto tématu že i vy co máte zimní musíte jezdit jak lidi a né jak z jiné planety

:palec2: :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ono záleží, kde se jezdí. Když je teď sníh a namrzlo, tak jedu svojim jen po městě, kde je rozsoleno. S největší opatrností a jen v případě nutnosti.

Ten s tím medem na novinky.cz je taky opatrně ;) Tyhle myšlenkový pochody nechápu a jsou mi jedno, dokud se mi takový tele nějakým způsobem nezamotá do života. Že ti to Tome za to stojí, ty chceš mermomocí testnout ty pásy, co? :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...