Pitbull88 Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Píše to závadu ve spínací skřínce,,,tak se dá nová,,potom komplet elektrikav motoru se dá nová,,,nové čidlo teploty,,,toto píše závady,,,,špatné napětí na svorkovnici náký,,,,,Něco G30 nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Co ti k tomu napsat? Snad jen upřímnou soustrast,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Co ti k tomu napsat? Snad jen upřímnou soustrast,,, A tak ještě vyměnám komplet elektriku v motoru a tu spínací skřínku,,,a jako už nikdo nhodí ,,,radu" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 A tak ještě vyměnám komplet elektriku v motoru a tu spínací skřínku,,,a jako už nikdo nhodí ,,,radu" ?? Tak sem vyměnil elektroniku u spínací skřínky (300 kč),,,,,ta stará byla uplně rozlámaná a světe div se - necuká...ale nevím zda to je jen tou zimou a nebo opravdu byla chyba tam....až se kapičku oteplý tak se to ozkouší znova a uvidí se na 100%...zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tož pak napiš, kdyby to byla spínačka za tři kila po tvých investicích, to by byl mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trust99 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ked sme pri tychto motoroch nevie nekdo pomoct s tymto? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tož pak napiš, kdyby to byla spínačka za tři kila po tvých investicích, to by byl mazec Mám takový pocit že i jo,,,uvidíme až bude více jak 4 stupně celsia .....napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Mám takový pocit že i jo,,,uvidíme až bude více jak 4 stupně celsia .....napíšu tak už na VAG žádná chyba v elektrice,,auto jede pořád uplně normálně,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Tak to ti gratuluju kamo, myslim ze uz sis to zaslouzil davno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Měl jsem taky problém auto cukalo,pomalá akcelerace,dušení. Včera jsem byl v jednom servise,hodili to na vag,závada žádná,váha ok,lamda sonda ok,nikde nic. Jel to projet a zároven to měl napojení na přenosný diagnostice - livedata. Chvílema to točil do extrému kolem 5500 - 6500 otáček,měl jsem pocit že domů jedu vlakem,nebo že to do něčeho narveme.Po jízdě žádné chyby nenalezeny. Tak jsem odjel s nevyřešeným problémem,ale zjistil jsem že autí se rozjíždí o znatelně rychleji.cuká jen trošinku,zanedbatelně.a otáčky padají dolů rychleji,nedusí se. Volal jsem mu že po jeho jízdě vidím zlepšení,a on na to že jsem mohl mít tím pádem přiucpané výfukové potrubí. Já osobně jezdím tak do 4500otáček. Asi není na škodu jednou za čas to trochu rozhulit at vylítá to svinstvo.doporučuji zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.