Fazzy Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Zdravim, mam na favoritu '93 problem s teplomerem, ktery spatne ukazuje - Po zahrati (napr. 20min jizdy) je rucicka porad jen kolem prvni carky (myslim jako na zacatku te stupnice) a dal se hne jenom malokdy... Sahal jsem na hadici od chladice a ta je uz horka, takze si myslim ze to bude tim teplomerem. Nema nekdo zkusenosti s opravou?? Nebo se musi teplomer vymenit za novy? (cidlo teploty uz je vymeneny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Taky jsem kvuli tomuhle menil cidlo - bez uspechu. Pak me napadlo promerit cidlo ohmmetrem a srovnat jeho odpor podle predepsanych hodnot v pri urcitych teplotach. Dospel jsem k tomu, ze i nove cidlo je vadne, resp. ma natolik jinou odporovou charakteristiku, ze teplomer opet ukazuje spatne. Vzhledem k tomu, ze originalni dil se jiz nesezene, nezbyva nez koupit cidla treba tri a doufat, ze aspon jedno bude OK. Tim ale u tebe nevylucuju jinou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fazzy Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Taky jsem kvuli tomuhle menil cidlo - bez uspechu. Pak me napadlo promerit cidlo ohmmetrem a srovnat jeho odpor podle predepsanych hodnot v pri urcitych teplotach. Dospel jsem k tomu, ze i nove cidlo je vadne, resp. ma natolik jinou odporovou charakteristiku, ze teplomer opet ukazuje spatne. Vzhledem k tomu, ze originalni dil se jiz nesezene, nezbyva nez koupit cidla treba tri a doufat, ze aspon jedno bude OK. Tim ale u tebe nevylucuju jinou chybu. Aha, diky - treba by slo ten odpor dohnat pripojenim nejakyho rezistoru (paralelne nebo seriove k tomu cidlu) aby se odpor trochu vyrovnal s tim spravnym... Nezkousel jste to nekdo treba? - da se to takhle "osefovat"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Vzhledem k tomu, ze odporova charakterstika toho cidla neni linearni, tak to pujde dost spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alberto Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tak tento problém mám aj ja,kúpil som aj druhé čidlo a stále to isté.Zaujímalo by ma aký odpor by malo mať to čidlo,aby to ukazovalo tak ako má?Ja som na mojom nameral 1 kilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Jen taky příspěvek, zkontroloval bych kostru, občas zlobí i kostra, třeba i na budíkách, i motoru. pamatuju jednoho kterymu to pravě houpalo ta ručička. jednou níž, potom výš... nakonec kostra někde spatna, myslim ze v budikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alberto Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Jen taky příspěvek, zkontroloval bych kostru, občas zlobí i kostra, třeba i na budíkách, i motoru. pamatuju jednoho kterymu to pravě houpalo ta ručička. jednou níž, potom výš... nakonec kostra někde spatna, myslim ze v budikach V mojom prípade ručička chodí plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.