LukášCBR Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Tak se mi dneska přestalo zobrazovat radio (model Dance) na horním řádku maxidotu. No, dočetl jsem se zde, že se radia měnila za nové s novým firmware a jelikož mám po záruce, tak se na to můžu .... Nebo je snad i nějaký jiný postup, než dávat zase prachy škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 maš kabel ? nejednodužši je to pihnout na pc a koknout se na to ze soft stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Kabel bohužel nemám, ale dneska mi přehrávali software a šlo jim to - údajně. Já si auto vzyvedl, nastartoval a už to zase nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 kurna, htelo by to skouknout softver jak v aute tak v radiu a hezky to sparovat škodovaci hodně kecaj ,ale malo makaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No, já mám tušení, že na to ani nešáhli, jelikož nezmizely ani naladěné stanice v radiu, což by se při přehrání asi mělo vymazat, ne? Nevím, nevidím do toho no. Jj, to by chtělo, ale bohužel kabel nemám a v jiných škoda servisech to bude asi obdobné .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 a naky znamy s kablem v okoli ? vidiš, Ty jsi odněkud z Jičinska vid? skus napsat cosbymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Jj, z Novojičínska. Ok, díky za tip. Zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 zkus , on je takovy guru od elektriky jinak mobil na něj ma TomO77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Luky kdyby jsi chtěl více info o Cosbym (je ze Štramberka,pracuje v Kopřivnici Lubině),pošli SZ .... dám ti na něj kontakt .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tome,diky za informace. S cosbym uz jsem dohodnuty pres SZ na vikend, tak snad to dame dokupy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 OK v pohodě!!! Tak ať to dáte do pořádku a vše šlape!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny1234 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdravím, pořídil jsem Fabii combi 2009, které má radio Dance. Ovšem nezapíná a nevypíná se s klíčkem, musím, vždy zapnout a vypnout hlavním kolečkem. Nevíte jak nastavit, aby se to zaplo otočením klíčku a vyplo vyjmutím klíčku. Díky za ochotu a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Podařilo se mi odpálit součástku při výměně displeje , potřebuji poradit jaké označení měla součástka viz.obrázek.Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Na tomhle obrázku: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=254242 to máš jasně popsané - nad sebou je potisk "R1363 - R1362 - C1357". Protože ty součástky jsou popsané ve stejném pořadí jako jsou na desce, je ta nejhořejší ODPOR na schématu očíslovaný jako "R1363". Prohledej tohle vlákno, jestli sem někdo nepověsil schéma toho rádia nebo aspoň rozpisku součástek, případně odkaz na stažení uvedeného - a tam podle označení vyhledej potřebnou hodnotu. V případě nouze nejvyšší kontaktuj firmu http://www.brm.cz/ - v otázce jednoho upečeného odporu myslím udělají výjimku z "utajované firemní skutečnosti" a hodnotu prozradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Pánové dodělával jsem do Roomstru r.v. 2007 zadní repro a potřeboval bych kdo máte z výroby 8 repro a autorádio Dance (Visteon 5J0035161) jeho kódování (mám tam 0000200) jestli můžete tak se prosím mrknite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Vztahuje se na autorádio stejně dlouhá záruka jako na celé auto? Mám prodlouženou...V horkách mi začal špatně ukazovat display, je úplně tmavý, sotva to přečtu..po vychladnutí je to zas ok, např. druhý den..takže myslím, že mi ho budou muset vyměnit a rozhodně to chci na záruku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Záruka by se měla vztahovat na všecky součásti auta, který v něm byly v momentě předání od obchodníka zákazníkovi - s výjimkama popsanýma Občanským nebo Obchodním Zákoníkem. Například se nebude vztahovat na ojetí pneumatik způsobený km proběhem, ale samozřejmě na defekt způsobený popraskáním kordu ano atd. Rádio, pokud bylo namontováno v autě a bylo možno ho v okamžiku předání auta provozovat k jeho předpokládanému účelu, do záruky spadá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Tak jsem autorádio zkusmo nakódoval na 0000400 a už konečně po připojení zadních reproduktorů nepíše chybu v kódování jenom doufám že jsem ho nakódoval dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 zdravim mel bych dotaz prodal jsem radio dane ze sveho roomstru kde bylo namontovano z vyroby nemoch jsem nikde najit pin a nekdo mi poradil ze je napsany v te ceduce stiraci na klicich tak jsem ho opsal a radio poslal ale kupujici mi pise ze je kod spatny nevite nekdo jak kod zjistit nebo jak nenapadlo me ze stim budu mit problemy kupujicvi je nastvanej a ja se nedivim!!prosi poradte diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 když jsem kupoval nove auto,tak radio psalo něco ve smyslu, že nema kod... sedl si do toho borec z notebookem, spojil se s autem, zadal kod a už to jelo.. řekl mi, že ten kod nesmi nikomu sdělit, protže je to unikatni kod auta a radia.. asi by to šlo, pokud máš nějaké známé ve škodovce, ale prvotní informace- pokud jsi mu prodal radio ze sveho auta, musí kupující s autem a radiem do škodovky, aby mu ten kod řekli, popř. k někomu, kdo ten kod umí vyčíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Vycist se da , je to prace cca na hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 (editace) Mě ho řekli v autorizovaném servise na počkání a zadarmo (chtěli vědět v.č. rádia - auto ani rádio vidět nechtěli). V dokladech k novému autu není, rádio je spárované s komfortkou a pin potřebuje jen po resetu nebo po namontování do jiného auta. Editováno: 6. Říjen 2012, autor: Dalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboss9999 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Taky jsem vymontoval rádio z roomstera a dal jsem ho do Fábie 2 a chce to kod.Nevíte jestli je na té bílé cedulce od klíčů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ne neni budto Ti ho vyctou za nejaky poplatek ve skodovce nebo najdes nekoho sikovneho ktery Ti ho vycte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ve škodovce mi ho řekli zadarmo - chtěli výrobní číslo rádia a vin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.