Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

sháním pneu na léto a našel jsem "Syron N3000" v rozmeru 205/40/17 nebo 215/45/17

tak sem se chtěl jen zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s těmito gumami.

děkuji za odpověď

Vloženo
sháním pneu na léto a našel jsem "Syron N3000" v rozmeru 205/40/17 nebo 215/45/17

děkuji za odpověď

Jesli můžu poradit tak se drž vyskoušenýho Pirelli,Dunlop, Bridgestone, Continental.... ;) ;)

Vloženo

Rozměry a ceny »

Syron N3000

Novinka 2005. Německé ultra high performance pneumatiky. Výborné jízdní vlastnosti, vysoký výkon ve velkých rychlostech. Doporučeno i pro supersportovní automobily. Vzorek pneu je navržen s ohledem na výborné chování na suché a mokré vozovce a na stabilitu v zatáčkách. Při navrhování pneu byly využity praktické poznatky z automobilového sportu. Vzorek pneu je složen z velkých profilových bloků. Pneu mají speciálně zesílenou kostru boku pro zvýšenou odolnost při běžném provozu.

Vloženo
Já bych je osobně nebral. Tady se asi fakt vyplatí si trochu připlatit.

Z těch levnějších 215/45/17 mohu doporučit zn.Federal, pěkný tvar, obsahují silicu, nehučí tolik jako ostatní a drží perfektně na suchu i na vodě

Zkušenost z jedné sezóny.

Předtím jsem dojížděl Micheliny co se dávají seriově na Octavky v rozměru 205/60/15 a proti Federalům tragédie,

hlučné a na vodě nic moc.

;)

Vloženo

děkuji za odpověď

Já teda, pokud je za každou cenu chceš, na Octavii bych si rozmyslel to 205/40/17

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...