Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kdo uz prezul? 163 členové hlasovali

1. 1. Kdo uz prezul?

• Mam uz letni.
      68
    • Chystam se prezout jeste do velikonoc.
      9
    • Mam jeste zimni.
      36
    • Prezuju az v dubnu.
      39
    • Prezuju do konce brezna.
      14
    • Neprezouvam.
      3

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor
Na letní??!! To ste se zbláznili,ne?Vždyť je teprv něco přes půl března pryč.A teploty zase tak vysoký nejsou.Dneska u nás opět napadlo několik čísel sněhu a už to po silnici lítalo,jak na bále!

No u nas pred 14ti dnema bylo pres 15s a to jdou zimaky dolu se vzorkem hodne rychle ..

Na letní??!! To ste se zbláznili,ne?Vždyť je teprv něco přes půl března pryč.A teploty zase tak vysoký nejsou.Dneska u nás opět napadlo několik čísel sněhu a už to po silnici lítalo,jak na bále!

U nas je bílo :palec2:

V Brně sice pocukrováno, ale letní v pohodě. Honza

U nás na Vysočině včera pěkně napadlo.

Asi to přezuju zpátky. Pro dnešek jsem si vzal druhý na zimákách.

post-10537-1205915203_thumb.jpg

Tady v ZČ to taky pěkně klouže, já snad dám zpátky zimáky ! :doh

A ja zadny zimaky davat ani nebudu :D ... U nas v Jizerkach je to fpohode ;)

A ja zadny zimaky davat ani nebudu :D ... U nas v Jizerkach je to fpohode ;)

Beztak tam mate 1/4 metru snehu :)

Upraveno od acter

Beztak tam mate 1/4 metru snehu :)

Nooo ... tolik asi neee.

Nooo ... tolik asi neee.

Tak kolik :)

Tak kolik :)

lol

U nás na Vysočině včera pěkně napadlo.

Asi to přezuju zpátky. Pro dnešek jsem si vzal druhý na zimákách.

No tak to je mazec sakra v pátek tam mám cestu :feve:

no nevím nevím jak tak koukám z okna tak ty moje Dezenty asi půjdou dolů ach jo.... fuck

Já už to obul když bylo teplo. Bylo mi líto těch zimáků. Teď tu taky cukruje, ale zatim jen náznaky a jezdim většinou odpoledne. Každopádně jestli se to přiostří, tak dam plechy zpět. Kola mam v garáži, tak ta hoďka práce mě nezabije.

Vdaka za este raz za tip. Pneunet vyzera na dobru firmu, len na stranke nemaju ziadne info o podmienkach dovozu do SK. Objednal som tu: http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=217§=111, doprava zdarma aj do SK. Na objednavku hned reagovali, mailom potvrdili predbezne termin - bud v pondelok, alebo v utorok - mate niekto skusenost s touto firmou?

Tak dnes dorazili - DOT 0808 - parada, skoro este teple. Necham ich prezut na Dezenty, ale zimne budu na auti urcite cca 1 mesiac -chystam sa este do hor. Pekne sviatky.

tak co nezůstal dnes někdo zavřenej na D1, jo zimní gumy na Vysočině to je věc !!!! Takže ještě v žádném případě nepřezouvat !!!

tak co nezůstal dnes někdo zavřenej na D1, jo zimní gumy na Vysočině to je věc !!!! Takže ještě v žádném případě nepřezouvat !!!

Přesně tak :palec2: Na Vysočině jsu byl v úterý a musím říci, že s letními pneu

by to nešlo. Samá fujavice, námraza. Takže NEPŘEZOUVAT (!)

(p.s. dnes v noci a zítra mám opět poříádně nasněžit)

Na D1 se prej srazilo sto (100) aut!!! Tak tomu řikám masakr.To muselo být hrozny.Dávejte pozor.R.

Na D1 se prej srazilo sto (100) aut!!! Tak tomu řikám masakr.To muselo být hrozny.Dávejte pozor.R.

V úterý jsu to viděl na vlastní oči: sníh, led, námraza - ale stejně se najdou experti, co jezdijou 200 km.hod-1.

Je to normální, že ŘP dostane dnes každé pako?

tal mě napadá-blbá otázka, jestli tam někdo zůstal, tak tam ještě dlouho bude :-((

Tak jsou doma ;) Věřím, že každý uhodne. 2ks ... a další 2ks...

post-4375-1206189217_thumb.jpg

post-4375-1206189250_thumb.jpg

Jak to tam vypadalo tak už hodně lidí přezulo na ty letní !!!! - a zase mají klempíři o práci postaráno !!!

lol vždyť nejlepší je to ledu lol (a nebo na sněhu ? - hlavně :prc: dedadu ) :kuk:

No u nas pred 14ti dnema bylo pres 15s a to jdou zimaky dolu se vzorkem hodne rychle ..

ale silnice 15 stupňů nemá ani náhodou. Když sáhnu na moje micheliny tak nejsou ani vlažný

• Autor

Dneska uz jsem chtel prehodit, ale prehnala se u nas takova mensi vychrice s kroupama a za par minut bylo uplne bilo :huh: ze melo ESP praci i se zimakama..

Kluci :p ZIMA SE VRACÍ lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.