Březen 30, 200817 r jenom jsem zvedavej jak to dlouho vydrzi. Zkusim potom jeste hodit foto z dálky. me se to moc libi
Březen 30, 200817 r Chlopi "HAMERIET" dela cca 6 barev normalnich a 6 kladivkovejch... Ty sou jako jakysi mramor... ale drzi jako prase.. mam s tim natreny trmeny a bubny a uz druhym rokem to drzi..Kupoval sem malinkou plechovku je to ta nejmensi cca kolem 100,- a natrel sem vse 2x.prvni nater asicha cca 4 hodky a pak se to da natrei jeste jednou.. Udelal sem to vecet a pak rano nasadil kolo.. ale dal sem cervenou na stribrny auti a uz bych to neudelal.. dam zelenou.... jinak hamerit a nikdy nic jineho.. tot vse.. cues..
Březen 30, 200817 r Mám dobrou zkušenost s Alkytonem. Takže jsem koupil malou pikslu za 120,- a odrezovač. Výsledek mého dnešního snažení:
Březen 30, 200817 r Autor To mas offrouda ne.....takovyho blata Hele koukam ze mas Rhapsody jak se ti jevy dobry ????
Březen 30, 200817 r No ne všechny cesty vedou po asfaltu Jinak s rhapsody jsem velice spokojenej! Asi na tom bude mít podíl i ten sound systém
Březen 31, 200817 r tak cez víkend som sa tiež trochu pohral s brzdami....použil som špeciálny sprej na strmene+strieborný do 650stupnov tak uvidíme ako dlho to vydrží...
Březen 31, 200817 r no zatial som spravil tak 100km takže ešte si to poriadne ani nesadlo....chvílu pojazdím a dám bližšie info...
Duben 20, 200817 r Já teda nevím, je to věc vkusu, ale dávat na manažerskej vůz červenou atd... Tohle dělaj lidi na Feldách a podobně... No co se týče mě, já dal černou matnou s antikorozním složením.
Duben 26, 200817 r Černá lesklá obyč syntetika je vpohodě. Tak dne ještě přední foto z mobilu Upraveno Duben 29, 200817 r od kačer
Květen 24, 200817 r V tomhle s vámi moc nesouhlasim. Ikdyz je superb manažerský vůz nevidim nic špatneho na tom zvyraznit to co je za koly. Zatim na to slyšim jen same kladné ohlasy. Červenou bych si ja osobne asi nedal, ja mam na všech škodovkach odjakživa zelenou, ale je to věc vkusu každého.. někdo rad zelenou, někdo červenou, jiný černou a nebo rezavou
Květen 25, 200817 r No já to chlapi natřel stříbrnou vypalovací barvou.Už jsem to tak dělal na golfu a max.spokojenost.
Červen 27, 200817 r Autor Kluci tak vse jinak stribrna je orig. takze ta tam nepujde.... Rozhoduju se mezi ... Snehove bila+cerny napis porsche ! Sloni kost bila Co se vam zamlouva ??? Nevite o cirem laku ktery by vydrzel na brzdach ?
Červen 27, 200817 r Kluci tak vse jinak stribrna je orig. takze ta tam nepujde.... Rozhoduju se mezi ... Snehove bila+cerny napis porsche ! Sloni kost bila Co se vam zamlouva ??? Nevite o cirem laku ktery by vydrzel na brzdach ? Slonovinová kost na sříbrné auto nejde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.