carmain Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 pánové,zajímalo by mě jak jste na tom s těmahle kouskama plastu?používáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 No ja som kupil pred dvomi mesiacmi feldu, ktora ich ma aj na zadu, ale zatial ti neviem povedat, nevyzera to na nej spatne, ale praktickost posudim asi az v lete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak toto je 100% vec, hlavne z pohladu funcnosti. Mal som to predtym na Favorite a kupil som si to aj na Octaviu. Som fajciar a tak mozem pocas jazdy mat otvorene okno na cca 5.cm, vetra sa, nefuci priamo dovnutra a ked prsi, tak mozem vetrat a do auta neprskne ani kvapka. No a vyzera to celkom dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Kdosi tu kdysi radil jak vylepšit ofuky na autě: otevřít dveře, vyškubnout a daleko zahodit... Já jsem nekuřák a tak se s tímto názorem docela ztotožňuji, nelíbí se mi to, ale kdo chce ať si dá i na přední a zadní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Kdosi tu kdysi radil jak vylepšit ofuky na autě: otevřít dveře, vyškubnout a daleko zahodit... Já jsem nekuřák a tak se s tímto názorem docela ztotožňuji, nelíbí se mi to, ale kdo chce ať si dá i na přední a zadní sklo. ,máme na to rovnaký názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ,máme na to rovnaký názor. Mam ofuky namontovane od zaciatku, ked prsi - neprsi a nekvapka dnu, mozem vsak zaroven vetrat. Nechcel som klimu do auta a v lete su ofuky vyborna vec - tak do 110 km/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Pokud nemáš klimu, nebo nechceš používat klimu, i když nevím proš, tak je to docela dobrý, měl jsem to na felicii. Já mám teď klimatizaci, a tak si raději pustím tu, je to mnohem tiší a hlavně mi jde vzduch přes filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ja to mel na Favoritu asi dve hodiny, pote co jsem zjistil, ze mi to jeste vice omezuje rozhled pres a sloupky a ze bych mohl taky nekoho srazit na prechodu, nebo prehlidnout cyklistu na kruhaku, jsem to hned zahodil. Kecy, ze to je pruhledny a je pres to videt, snad ani nikdo nemuze myslet vazne. Ja jsem sice kurak, ale v tomto souhlasim s Peterer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Pokud nemáš klimu, nebo nechceš používat klimu, i když nevím proš, tak je to docela dobrý, měl jsem to na felicii. Já mám teď klimatizaci, a tak si raději pustím tu, je to mnohem tiší a hlavně mi jde vzduch přes filtr. Pred par rokmi som pracoval pre americku firmu a pomerne casto som lietaval do statov, aj po Europe, vzdy som ochorel kvoli klime. Preto som nechcel klimu do auta. Pokial mozem vyhybam sa klimatizovanym priestorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Kdyby jste někdo chtěli, tak Vám daruji ofuky na Astru F....nové a zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) tyhle plasty jsou něco tak příšernýho, že bych to ani do ruky nevzal a trochu mě děsí ten poznatek, že to může vadit při výhledu bokem, na přechod, cyklistu na kruháči.. no tfuj.. a nejhorší je, že tyhle pičičandičky maj většinou jezdící mrtvoly a čepičáři.. Editováno: 17. Březen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Kdosi tu kdysi radil jak vylepšit ofuky na autě: otevřít dveře, vyškubnout a daleko zahodit... Já jsem nekuřák a tak se s tímto názorem docela ztotožňuji, nelíbí se mi to, ale kdo chce ať si dá i na přední a zadní sklo. Naprostý souhlas !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Hmmm... 100 ludi, 100 chuti Ja ich mam a som spokojny. Ked nechcem aby som mal nadymene v aute, pootvorim okno, vetra sa a moze aj prsat a vsetko v pohode. Co sa tyka toho ze by to znemoznovalo vyhlad, to som nepostrehol. Vyhlad moze znemoznovat aj auto co ma sirsi stlpik. To si len treba zvyknut ako sa pozerat do stran. kolko ludi zrusilo cyklistu alebo chodca a nemali ani pexi na oknach. U mna je to hlavne o funkcosti, nie ako to vyzera. Podla mna je hnus na aute tzv. mracitka na svetla. Aka je tam funcnost? iba znizuje svietivost. Keby to zvysilo vykon a svietil by reflektor lepsie, OK. Teda v prvom rade funcnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sendy Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mam je taky,mam taky klimu,jsem nekurak a na vetrani bez pruvanu je to supr....pro me jsou prakticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Aby tu nepřevládali jen odpůrci "nefuků" - mám je taky a jako pro kuřáka jsou pro mě neocenitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipe Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mám je taky, jistě to má své + a - . A určitě taky záleží na autě a barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Hmmm... 100 ludi, 100 chuti Ja ich mam a som spokojny. Ked nechcem aby som mal nadymene v aute, pootvorim okno, vetra sa a moze aj prsat a vsetko v pohode. Co sa tyka toho ze by to znemoznovalo vyhlad, to som nepostrehol. Vyhlad moze znemoznovat aj auto co ma sirsi stlpik. To si len treba zvyknut ako sa pozerat do stran. kolko ludi zrusilo cyklistu alebo chodca a nemali ani pexi na oknach. U mna je to hlavne o funkcosti, nie ako to vyzera. Podla mna je hnus na aute tzv. mracitka na svetla. Aka je tam funcnost? iba znizuje svietivost. Keby to zvysilo vykon a svietil by reflektor lepsie, OK. Teda v prvom rade funcnost. [/quote Souhlas. A taky nechápu účel mračítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Měl jsem je také,ale po zatmavení oken foliemi jsem je dal pryč.,je to hrozně natěsno,folie by to dřelo ,když se dává okno nahoru,jinak když svítí slunko z boku do očí,tak to pěkně tlumílo,to je zase plus a při dešti také,ale mám na dálku automaticke dovírání oken při zamčení,tak se někdy stalo,že při zavření se okna zavřeli a hned otevřeli,jek narazili na odpor při vrchu,je to fakt natěsno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jsem si je koupil taky pred trema rokama. Omezuji pohyb skla a hlavne kdyz se tam dostane prach tak poskrabou okno. Po necelych dvou letech jsem je vyhodil. Ale na druhou stranu je fakt ze se s nima v lete dobre jezdilo (nemel jsem klimu), a nebyli origo. V te dobe se pro Fabii ani nedelali jen na Octavku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Měl jsem je také,ale po zatmavení oken foliemi jsem je dal pryč.,je to hrozně natěsno,folie by to dřelo ,když se dává okno nahoru,jinak když svítí slunko z boku do očí,tak to pěkně tlumílo,to je zase plus a při dešti také,ale mám na dálku automaticke dovírání oken při zamčení,tak se někdy stalo,že při zavření se okna zavřeli a hned otevřeli,jek narazili na odpor při vrchu,je to fakt natěsno Okna mam takisto s automatickym dovieranim a po par otvoreniach po zatvoreni som to nastavil, sadlo si to a od vtedy ziadny problem. Ani jedenkrat potom nezostali otvorene, funguje to uz 4. rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Měl jsem je také,ale po zatmavení oken foliemi jsem je dal pryč.,je to hrozně natěsno,folie by to dřelo ,když se dává okno nahoru,jinak když svítí slunko z boku do očí,tak to pěkně tlumílo,to je zase plus a při dešti také,ale mám na dálku automaticke dovírání oken při zamčení,tak se někdy stalo,že při zavření se okna zavřeli a hned otevřeli,jek narazili na odpor při vrchu,je to fakt natěsno Aj ja mam automaticke zatvaranie okien pri zamknuti a ani raz sa mi kvoli odporu znova neotvorili. Jasne ze je to tesnejsie, ale akurat je pocut pri doviereni, ze to suchne, ked ide uz okno na plast, ale neni to az taky velky odpor. Mozno si ich tam nemal dobre nasadene, alebo ich mas o trosku hrubsie a preto vatsi odpor. Ty mas zatmavene aj skla na prednych dverach? To je v Cesku dovolene? Na slovensku predne dvere nemozu byt zatmavene. No teda mozes si zatmavit, ale ked ta chytia, tak je to minimalne na pokutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Na slovensku predne dvere nemozu byt zatmavene. No teda mozes si zatmavit, ale ked ta chytia, tak je to minimalne na pokutu 2 tisís + odobratie TP. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Já jsem s tím kdysi koupil Favorita. Nechal jsem to tam, ale na jiný auto bych to nechtěl. Na Octavii bych to nikdy nedal. Okýnko spouštím jen když potřebuju zaplatit obsluze za parkovné, nebo když mě zastaví strážník. Jinak v létě i zimě jsou všechna okna pořád nahoře. Tudíž nevidím žádnou užitnou hodnotu, jen další plastovej cirkus na autě. Prostě tuzing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Aky je tu vlastne problem? Kto nechce, nech si ich nedava a kto vie ze su prakticke nech si da, naco hadat, aj tak nikto nikoho nepresvedci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) Jasný lidi co to nemají to kritizují jaké je to nahovno . Já je mám taky jen přední zadní se mi nelíbí a je to supr. Taky dobrý když prší a stojíte tak můžete větrat. Že přez to není vidět jsou kecy je přez to vidět uplně normálně. A klímu mám. Ale né automatickou. Prostě okna otevírám. Ale mínusy krom toho vzhledu žádné Editováno: 20. Březen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.