Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím Pánové odborníci, měl bych dotaz, mám O1 TDi 2000 facelift, nefunguje mi DO na dvoutlačítkovém vystřelovacím klíči, komfortka je 1J0 959 799 AH, prdelka klíče je 1J0 959 753 AG- 434 MHz, předpokládám že je problém ve frekvenci, zřejmě budu potřebovat 1J0 .... ale 433 MHz, díky za odpovědi

Vloženo
Zdravím Pánové odborníci, měl bych dotaz, mám O1 TDi 2000 facelift, nefunguje mi DO na dvoutlačítkovém vystřelovacím klíči, komfortka je 1J0 959 799 AH, prdelka klíče je 1J0 959 753 AG- 434 MHz, předpokládám že je problém ve frekvenci, zřejmě budu potřebovat 1J0 .... ale 433 MHz, díky za odpovědi

to je krásný, když si někdo odpoví sám, máš naprostou pravdu, AH je 2,5 gen. komfortu a k tý jsou klíče 433, 434 je k 3. gen. :palec2:

Vloženo (editace)

od škody bylo na 433Mhz dvoutlačítko na normálnim klíči - ne vystřelovací, možná by šel vnitřek nacpat do 2tl vystřelováku

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

Hm, dik za info, sem se tady dočetl že to je nedostatkovy zboží, tak kde to ted´splašit mimo VW, kolik stojí komfortka 3tí generace? jen pouze kus, pač ty prdelky 433 bude asi problém,dík za radu...

Vloženo (editace)

Aha, ještě jsem se nedíval na VW, a od VW jsou 1J0? nebo i 1K0, asi bych si na to při koupi měl dat pozor, a shání se to nějak po známosti nebo oficielně v autosalonu VW...dík za info...

Tak, Samohýl Zlín 1250,- jen prdelka 433 1J0

Editováno: , autor: dada
Vloženo

Hm, asi ne, uvidim jak to dopadne, dík za rady, a ještě dotaz, dívám se po třítlačítku na firemního orla Fabia 1,4 TDi PD, kolik by stála, mám origo dálku to hnusny vajco, dik za info...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...