Květen 25, 200817 r Jedete už v pátek ,nebo v sobotu dopoledne do neděle?? premýšlím pátek až sobota a neděle Ecák šternberk.. ale ještě pořádně nevím.
Květen 25, 200817 r Já budu jen v sobotu. Takže se domluvím s Milanem II a hodíme sem nějaký čas, kdy a kde se sejdem. Každopádně bych navrhoval nějaké parkoviště u hypermarketu.
Květen 26, 200817 r Já budu jen v sobotu. Takže se domluvím s Milanem II a hodíme sem nějaký čas, kdy a kde se sejdem. Každopádně bych navrhoval nějaké parkoviště u hypermarketu. tak sem něco přihoďte a třeba se k Vám připojím u hypermarketu, a co třeba u Krematoria.?
Květen 26, 200817 r tak sem něco přihoďte a třeba se k Vám připojím u hypermarketu, a co třeba u Krematoria.? To zase nebude každej znát a je to navíc kousek od letiště a bude tam asi víc aut. Ideální je Globus, spousta z nás už tam čekala na minulé srazy
Květen 26, 200817 r Hoj Globus je good,tam sem posledně byl taky Já budu od soboty do neděle. Hlavně aby vyšlo počasí.
Květen 28, 200817 r Když mě výjde služba tak bych taky dojel do glóbu.ale chtělo by to nějaký ten čas.
Květen 28, 200817 r Ještě nevím, nemám auto. A bílou polepenou nejedu Upraveno Květen 28, 200817 r od montas
Květen 28, 200817 r Ještě nevím, nemám auto. A bílou polepenou nejedu Olda ti ještě nevolal.? dneska to bylo na posledni dopasovani v karosarne a myslim ze uz by ti to mel co nejdriv predat a snad stihnes i ten tuning..
Květen 29, 200817 r Jo jasně rano v 9,00 u Globusu. někde v poslední řadě nebo kde.? přes noc nejedu. montas: už víš jak je natom tvoje auto.? dáme srázek ve Štenberu a pojedem spolu nebo jak.?
Květen 30, 200817 r Takže mě to mrzí, ale v sobotu na sraze v Olomouci nebudu. Celej týden jsem se šrotil, čakají mě státnice, ale nemám dobrej pocit, že bych něco uměl. Dodělávám resty a víkend jsou poslední 2 dny, kdy se můžu učit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.